SWEDISH HASBEENS SS12

Edelliseen postaukseen viitaten tänään ei sitten tarvinutkaan paljon ruokapuolta miettiä, nimittäin sen verran kaarella lähti aamulla pikkumiehillä mahanesteet liikkeelle. Ja kertakaan ei ole oikeaan paikkaan vielä osuttu tyhjennyksen kanssa, joten pyykkihommia on piisannut. Siinä samassa kun latasin kolmatta koneellista pyykkiä ja olin vielä aamutamineissa, niin ovikello soi ja postimies pate kiikutti minulle paketin. Olin aivan ihmeissäni, sillä tilannut en ollut mitään. Ja voih! Se oli sitten rakkautta ensi silmäyksellä. Olin täysin unohtanut että olin lupautunut vastaanottamaan nämä kaunokaiset eco bohemialta, ja kuka sellaisesta voisi kieltäytyä! En minä ainakaan. Nyt on sitten kenkähuolet unholassa ja kumma miten rutkasti sitä saakin energiaa ja arki muuttuu harmaasta ihan pikkuisen vaaleanpunaiseen päin, kun sipsuttelee uusissa kalosseissaan ja siivoaa yrjöjä ;) Kannattaa siis käydä kurkkaamassa swedish hasbeenssin uutuksia jos omat kevät/kesämenokkaat vielä uupuu.

It´s a looong story, but my day turned out to be a bit prettier when I resieved these "love at the first sight" boots :) I had totally forgot that I had said yes when they asked me would I like to have pair of Swedish Hasbeens from eco bohemia. Who could say now to that! Not me. Now this homemum takes her new fancy shoes and continues cleaning up those vomits (yes you heard me right) that are all over the place. There are two little boy´s who aren´t feeling well, but luckily their mum just got some new energy!
 

9 comments:

 1. Of course you had to accept! Their new stuff is amazing.

  ReplyDelete
 2. those are AWESOME!! dang. i wish i could get mail like that...sigh. good luck cleaning! :)

  ReplyDelete
 3. I also have a pair and they are fantastic.

  ReplyDelete
 4. I have these in red!!
  Gorgeous

  ReplyDelete
 5. Great shoes! I've bought one of theirs shoes for h&m last year. very comfy

  ReplyDelete
 6. A Merry Mishap: Well I think when something like this comes to you, I take it as a paycheck for blogging free:)
  in dreams: Thanks:) At least I got my boots:)
  various: Those fit just perfectly to my feet:)
  Trådsnella: I was thinking those red ones too, but I´m so black person:)
  Rafaela: Yes those are comfy. Don´t mind walking even there are those small heals:)

  ReplyDelete
 7. Wau!! Ihan mahtavat!! Ei tosta kengät enää kaunistu! Terkkuja <3

  ReplyDelete
 8. loves it! they are so so cool!

  kisses sigrid

  ReplyDelete
 9. Tahtoakko?!7/16/2012

  Hei! Millaset nuo kengät on ollu? vastaako kokoaan ja voiko niillä oppia kävelemään ihminen, joka ei muuten korkoja kengissä ole harrastanut?! eli olisivatko hintansa väärti/ kestävätkö!? :)

  ReplyDelete