ECO BOHEMIA

Mä oon kassialma. Tai siksi mun äitini mua ainakin kutsuu ja pakko myöntää että mulla on tosi monta kangaskassia ja pussukkaa, mutta tällä hetkellä ei taida olla enää ainuttakaan ehjää. Tuollainen mustavalkea kangaskassi voisikin olla aika nappi ostos täksi kesäksi. Reilu ja kepeä. Tai sitten alareunan nahkaiset kassit. Ne vaan on niin yksinkertaiset ja tyylikkäät. No minä puntaroin täällä ja sillä aikaa te voitte käydä katsomassa mitä muuta kivaa eco bohemialla on tarjottavanaan.

Here is some of my favourites from Eco bohemia shop. Eco bohemia strives to offer high quality, timeless, ethical and ecological fashion and childrens products to the eco-conscious consumer. They believe that well designed, beautiful products stand the test of time. They only sell products they truly believe in, which they have tried and tested and buy for theirselves and for their own children. All in all their mission is to promote a lifestyle choice that supports the planet and its people.

    

14 comments:

 1. Great idea with ECO :) This tin bags are awesome - but owl t-shirt is the best, I'm totally in love with it <3

  ReplyDelete
 2. Upeet noi nahkaset kassit! Toi kangaskassikin on ihan loistava...jaa, jaa, kaikki noi vois hommata, jos ei ois pikkurahan puutetta;) Mukavaa viikonloppua! <3

  ReplyDelete
 3. I love that owl too. Those are from finnish Aarre Kid company. We have their owl cushion and blanket. I bought those 2,5 years ago when I was expecting my youngest son:)

  ReplyDelete
 4. Johanna: Joo ei lohduta yhtään että tilillä on muutama lantti. Mutta haaveilu sallittua!! Oonkin ollut ostolakossa jo monta kuukautta, kun säästän kameraan ja tietokoneeseen. Olisihan se ihan hyvä että kuvaajalla olis myös oma kamera:)

  ReplyDelete
 5. Beautiful products and a great concept, thanks for sharing this :)
  Have a good day
  Margret

  ReplyDelete
 6. Those shoes are great! :-)

  ReplyDelete
 7. I love this sort of sustainable shops! And I also love that you write about it, ECO is important to me and I hope to buy more and more organic products to my home and wardrobe!

  Happy friday!

  ReplyDelete
 8. the shoes, the bag, loves it!

  kisses sigrid

  ReplyDelete
 9. awww the shirt with the owl, it's so cute!
  love it! need it! must have!

  Lilli
  http://lillicious-blog.blogspot.de

  ReplyDelete
 10. Great picks!!!! and PS. love you blog!!

  ReplyDelete
 11. Wow, i love the brown bag...! Thanks for sharing!

  ReplyDelete
 12. Anonymous4/25/2012

  What a cool shop! Thanks for sharing.

  ReplyDelete
 13. Love it all! Wouldn't say no too those clog boots. They are adorable!

  /Johanna

  ReplyDelete