HUNTING FOR APPLEPIE

Todella erilainen viikko pitkiin aikoihin. Vain minä ja lapset. Nostan hattua kolmenlapsen yksinhuoltajille. En varmaan selviäisi kuukautta pidempään. Ikävä on piinannut keskimmäistä. Nyt onneksi jo alkaa helpoittamaan ja tokaisee vain että iti tujee vuoen päättä. Äitiä alkaa vasta nyt ikävä painamaan. Onneksi ei nyt ihan vuotta tarvitse ikävöidä, vain viikko. Tehtävä listaa olen saanut lyhennettyä. On kuin suuri kivi tipahtaisi harteilta joka kerta kun yhden homman saa viivattua yli. Tänään se toinen niistä suurimmista kivistä tippui. Tärkeät paperit on nyt mapeissa ja sairaalakuitit ja todistukset odottavat enää lehtipinon päällä, että joku tekisi niistä vakuutukseen paperit. Se on se toinen iso kivi. Aika pieniä asioita loppujen lopuksi, mutta olen niin huono tällaisissa.
Onneksi koko ajan ei tarvitse keksiä pojalle tekemistä, kun parhaita juttuja, kuten asfalttikoneita, voi katsella ihan kotoa käsin. Ja muuttolaatikot ovat olleet kovassa käytössä. Täytyypä kehitellä niistä jotain sitten joulukuussa kun saa tavarat purettua. (Tarvitseeko joku silloin muuttolaatikoita?)
Viikon aikana ollaan myös metsästelty hyvää omenapiirakan ohjetta. Kokeiluja jo kolme. Alkaa kohta näkyä vyötäröllä. Kaksi piirakkaa ja yhdet muffinssit. Ei ollut muffinssi vuokia niin taiteltiin leivinpaperista. Tuli aika kauniita. Tänään onneksi taitaa tulla vieraita kylään. Ja se on kivaa!!!
Nyt lenkille. Kävelylenkille:)

9 comments:

 1. Nyt ei ole orkidealla kaikki hyvin :(

  ReplyDelete
 2. Lili: Se tekee noin ja sitten tulee taas uusi oksa ja uudet kukat. Se on jo aloittanut uuden varren teon:) Eli kaikki hyvin...

  ReplyDelete
 3. Hihi, aika hurjaa leipomista kun pitää olla kypärä päässä :) Ihania kuvia!

  ReplyDelete
 4. Mulla on ihan täydellinen vähän erilainen omenapiirakan ohje. Pitääpä leipoa ens viikolla ja laittaa ohjetta blogiin :)

  ReplyDelete
 5. Hienoa kun olet saanut vedettyä viivoja yli ;) Mulla kans pitkä lista odottaa tekemistä, kun vain saisi tehtyä. Mapittaminen myös yksi niistä, huoh.

  ReplyDelete
 6. I like the view from your window

  ReplyDelete
 7. Anonymous9/09/2010

  kauniita kuvia ja kaunis matto. mistä olet sen hankkinut?

  ReplyDelete
 8. Matosta minäkin kysyisin, mutta tuosta muovisesta mustasta. Voitko kertoa minkä merkkistä / mistä sitä saa?

  ReplyDelete
 9. Anonyymi ja Nea: Valko-mustamatto on hehtexistä ja lenkkareiden alla oleva on musta kolikkomatto (muovimattoa.) en muista enää valmistajaa keneltä tilasimme sen suoraan, mutta vastaavanlaisia löytyy googlettamalla.

  ReplyDelete