PLANNING AND SELLING STUFF

Harmikseni kaikki huonekalumme eivät mahdu tulevaan kotiimme. Vaikka neliöitä on enemmän niin seinäpintaa vähemmän ja parissa huoneessa seinän levyinen ikkuna joka alkaa matalalta. Meiltä siis joutaa parempaan kotiin ruokailuryhmä, kerrossänky ja kuvassa näkyvä nahkainen nojatuoli. Isosisko saa oman huoneen ja sinne laitetaan hänen vanha sänkynsä joka oli nykyisessä kodissamme vintillä säilössä. Nykyinen kerrossänkymme on ihka uusi ( 90x200cm) , mutta kun ostimme sen en todellakaan tiennyt että tulisimme muuttamaan. Se on ollut todella tukeva ja hyvä käytössä. Ruokailuryhmämme ei myöskään mahdu uuteen kotiin tai sen sijoittaminen on todella hankalaa, siksi säilytämmekin nykyisen keittiömme pyöreän pöydän jonka ympärille saamme tuolimme mahtumaan. Senkkejäkin meillä on kolme, mutta niitä ripottelemme huoneisiin ja katsotaan mikä niiden tulevaisuuden kohtalo on. En millään halua luopua olohuoneen senkistä. Ja meillä on jo äitini ja isäni luona yksi sohva ja kirjoituspöytä säilössä joten sinnekkään se ei mahdu. Tällä hetkellä uuteen kotiin on tulossa huonekaluja vain, keittiönpöytä, tuolit, sohva, kolme senkkiä, sänky ja string-hyllykkö. Mutta jos joku näistä (ruokailuryhmä, kerrossänky, nojatuoli) kiinnostaa niin laita sähköpostia: pisarapilvi@gmail.com

I´m planning order for our new home. Unfortunatuly all our stuff isn´t going to fit there. So i´m selling stuff:(

Ai niin...Olen tainnut unohtaa esitellä meidän uuden auton. Nuorimmainen sai sen nimiäislahjaksi. Hän ei sillä vielä ajele, mutta iso-Veikka on mielissään. Ja tämä menokki miellyttää myös äidin silmää, joten ei haittaa vaikka välillä jäisi parkkiin keittiöön eteiseen tai olohuoneeseen;)


This is what our baby got for his naming day. It´s so cool that it doesn´t matter if the parking place is in the kitchen or livingroom;)

10 comments:

 1. Anonymous9/05/2010

  moikka. mistä tuo kerrossänky on muuten alun perin hankittu?

  ReplyDelete
 2. Hienoa! Meillä on tuo aivan sama keltainen auto! Poikamme sai sen myös ristiäispäivänä kummeiltaan. On niiiin hyvä ja hieno :)

  ReplyDelete
 3. Hei!
  Muistelin, että sinun blogissasi on joskus ollut juttua keittiönvälitilasta. Meillä on remppa tulossa ja haluaisin välitilaan betonin näköisen pinnan. Osaisitko sinä tai muut lukijat antaa vinkkiä, että miten/millä "mömmöillä" se kannattaisi toteuttaa?? Kiitos todella paljon!

  ReplyDelete
 4. HB: Me tehtiin niin että ensin alle kosteuseriste, sitten antiikilaasti jonka jälkeen hionta ja maalaus kosteudenkestävällä maalilla.

  ReplyDelete
 5. Kiitos vastauksesta!
  Jotenkin noin olenkin sen toteutuksen miettinyt.
  Sattuisiko sinulla olemaan mitään kuvaa josta näkyisi "betoninen" keittiönvälitila? Olen nähnyt sellaisia joskus kuvissa, mutta näyttäisin sen nyt miehelle, niin saisin "myytyä" mieltymykseni varmemmin myös hänelle.

  ReplyDelete
 6. hb: laitatko vaikka sähköpostisi niin laitan kuvan sulle. pisarapilvi@gmail.com

  ReplyDelete
 7. Anonymous9/07/2010

  Hei!

  Mikä on hintapyyntö ruokailuryhmästä? Kenen valmistama? Se on hieno!

  Essi

  ReplyDelete
 8. Essi: Siitä on nyt tarjottu 550 euroa. Se oli mulla huutiksessakin mutta otin pois.

  ReplyDelete
 9. ainiin. en tiedä valmistajaa, jokin leima pohjassa on. Ilmeisesti tanskalainen ja 60-luvulta. Todella hyvässä kunnossa ja olisiko palisanteria?

  ReplyDelete