Kutoo, neuloo, virkkoo

Vihdosta viimein sain muutaman pitkäaikaisen suunnitelman aluilleen. Ensimmäinen oli helppo ja se on jo paikkaa vaille valmis. Eli sisustuslehdestä pongattu idea vaaterekistä. Puupalloja riiviin ja avot. Olipas vaikeaa. (Niin vaikeaa että sen toteuttamiseen meni vuosi:) Samalla askartelupulju reissulla löytyi koruille kierrätyspahvista tehtyjä rasioita. Nyt saa tehtyä nättejä pakettejä:) Ja lopuksi vielä sain aloitettua suuren päiväpeitto hankkeen joka kattaa päiväpeitot vähintään kolmeen sänkyymme. Väreinä eri harmaan sävyjä ja ripaus neonkeltaista sekä kirkuvaa sinistä. Menee ehkä tovi kun saan niitä täällä blogissa esiteltyä:) Tuppa nimittäin nuo pitkäveteisimmät hommat yleensä jäämään aina kesken.  No 20 cm on jo hyvä saldo kolmelle päivälle:))) 

Finally I have finished my three long-term plan. First was easy. I did our own coatrack by using woodenballs. I had seen the same idea in some decoration magazine.  And it took only a year to do my own;) Well second and third are still unfinished. I desided to knit our bedclothing/counterpane by myself.  And to our boys too. Maybe some day in the future you will see the result. Okay I have already finished 20cm in three days...hmmm... It´s going to take a looong time if I have such a speed:)

12 comments:

 1. I´m amazed by your beautiful photographs (and crafting initiative ;) -Lena.

  ReplyDelete
 2. Huippua!! Keep on going ;)

  ReplyDelete
 3. Anonymous9/07/2011

  mistä nuo ihanat legginssit ovat?

  ReplyDelete
 4. mistä tota matonkudelankaa, mikä lie oikea nimi, saa ostettua ja onko kallista? mulla on ollu pitkään suunnitelmissa jotain tollasta neuloa mut en oo tosiaan saaanu aikaseks alottaa....:D

  ReplyDelete
 5. Hyvä idea tehdä tuo päiväpeitto! Itse tein nyt kesällä pari mattoa virkkaamalla matonkuteista ja sormet syyhyää tehdä lisää, mutta aika ei ole vaan antanut periksi :-D

  ReplyDelete
 6. Tosi hauska idea toi naulakko! Mä olen myös miettiny jaksaisko virkata kuteista päiväpeiton, kun mattokin syntyi aika nopeasti... mut vielä en oo jaksanu ees alottaa :)

  ReplyDelete
 7. Tunne on tuttu. Virkkuukoukkuun jääminen. Tosin taidat neuloa, pyöröpuikosta päätellen. Mä neuloin mun edellistä peittoa kaksi ja puoli vuotta, eh. Hyvä tulee, värit ainakin on hyvät!

  ReplyDelete
 8. Lena: :))
  JohannaK: Juu yritetään. Nyt vaan kuvaushommaa sen verran että katkaisee leppoisan kutimisen.
  Anonyymi: Ne on tytön leggarit ja ostettu kirpparilta.
  unni: kävin oulunkylän lankamaailmasa. Ihan huippu paikka!
  Jonna: Siitä tulee sillain sopivan painava. esim parivuoteen peitto olisi jo 8kg!!! No pysyy ojossa ja siistinä ainakin.
  Laura: No ei oma idea. Olisikin:) Siinä taas design naulakon diy versio ja niin helppo kuin olla ja voi. Mulla myös virkkaus suunnitelmia kolmannesta päiväpeitosta, mutta sen meinaan toteuttaa villalangasta ettei tule niin painava.
  Milla: Huh! Toivottavasti saan vähän nopeammin valmiiksi. Olisi niin kiva katsella siistejä petejä.

  ReplyDelete
 9. Love the coatrack!
  I just borrowed the tiger-poster-picture for a post on my blog - hope u don't mind! I just love it!!

  ReplyDelete
 10. Nuo musta-valkeat.. ne on leggingsit, eikös juus? Mistä niitä saa? *tahtoo myös*

  Ainiin ja se mustavalkea "viiruprintti".. Myöhästyin a4-kokoisen tilaamisesta, tuleeko niitä lisää? Vai pitäneekö tilata sitten a2, tosin en oo ny kattonu onks nekin jo loppu.. :D

  ReplyDelete
 11. Inger Johanna: It´s ok.

  Iitunen: juu on kirpparilta. samantyyppiset ostin lindexiltä. A2 kokoisia on ihan reilusti vielä:)

  ReplyDelete
 12. Loisto idea nuo pallukat. Saa nähä meneekö vaatehuoneen tankoidea uusiksi. Kiitos tästä siis. :)

  ReplyDelete