Calendar 2012 pre order!


Nyt mahdollisuus tilata etukäteen ensi vuodelle simppeli ja tyylikäs A3 koon kalenteri joka istuu tyyliin kuin tyyliin! Ei turhia kuvia tai koukeroita ja päivien kohdalle mahtuu helposti kirjoittamaan tärkeät menot.  Painettu silkinhimmeälle 250g m2 paperille ja ylhäällä valkoiset kierteet! Tulee postista kotiin Marraskuussa! Ehtii hyvin myös vaikka pukinkonttiin ja ihan omalle seinälle tai duuniin!

Pre ordering!!! Simple Black and white A3 calendar for busy people who need to mark their goings! Lot´s of room to write down important things. Simple layout goes for any home and any style:) White spiral in up. Printed on heavy 250g silkydim paper. Calendar comes in November 2012! Remember to Pre order your own!! For you, for work or maybe for x-mas present for your busy friend! You can have it from Weekdaycarnival shop!

5 comments:

 1. Aivan ihana, tahtoisin kovasti, mutta meidän kalenteripaikalle mahtuu vain a4 kokoinen kalenteri. Tahtoisin juuri tällaisen, tämä edustaa kaikin puolin sitä mitä kaipaan meidän seinälle, mutta olisiko näitä mahdollista painaa jonkinlainen erä a4 koossa? Please!! :) Olisin heti tilaamassa jos on.

  ReplyDelete
 2. Anonymous9/08/2011

  Vaikka tuossa kätevästi ja aiheellisesti lukeekin jossain vaiheessa viikkoa WTF, niin silti toivoisin ihan suomenkielistä kalenteria.

  ReplyDelete
 3. Hipsu: Päädyin A3 kokoon jotta mahdollisille lapsiperheen eri perheenjäsenten menoille on riittävästi tilaa.

  Anonyymi:
  Suomenkielisiä kalenteraita löytyy varmasti monia kirjakaupoista. Kauppani asiakaskunta koostuu pääosin ulkolaisista siksi päädyin tähän ratkaisuun. Punnitsin kyllä suomi versiota. Minulla ei valitettavasti ole varaa teettää montaa versiota. Mietin myös jos en olisi laittanut viikonpäiviä lainkaan, mutta jottei päivät menisi sekaisin niin viikonpäivät jätettiin paikoilleen.

  ReplyDelete
 4. No mutte sehän on niin soppelisti molemmilla kielillä että mikäs sen parempi ;)

  Puoliksi suomea,(maanantai, tiistai, torstai ja sunnuntai) puoliksi enklantia(keskiviikko, perjantai ja lauantai).

  On kyllä niin soma, että pitänee harkita! :)

  ReplyDelete
 5. Ajatus on kyllä aivan erinomainen siinä, että lapsiperheissä yleensä tarvitaan reilusti kirjoitustilaa kun on niin monenmoista menoa, hoitoaikoja, vuorotyöläisten vuoroja... kaikenlaista. Minä kyllä tahtoisin a3 kokoisen, se olis meillä ihan kätevin. Täytyy kurkkia olisko sille jossain muualla paikka. Eikai sen tarvii aina keittiössä olla ;D

  ReplyDelete