MICROWAWE COFFEE AND NO CIGARETTESSuunnittelut jatkuvat..etsitään hyvää ja edullista sähkömiestä, raakalautaa ja saneerauskyprokkia jne. Viikonloppuna pidettiin vielä esikoisen kymppisynttärit ja kierreltiin rautakauppoja. Mihin on hävinnyt palvelu ja osaaminen. Jos on rautakupassa töissä niin eikö silloin pitäisi tietää asioista jotain tai olla edes hitusen kiinostunut??? Onneksi törmäsimme asiantunteviin asiakkaisiin ja saimme heiltä loistavia neuvoja. Lattia koolinkien ja laudan väliin ei siis missään nimessä kannata laittaa mitäään muovia (kuten puukeskuksessa neuvottiin... jos pääsee kosteutta niin alkaa kasvamaan hometta kun kosteus ei pääse kuivumaan) ja laudat koolinkeihin ruuveilla kiinni. Olisi pitänyt pyytää tältä restaurointipariskunnalta puhelinnumero, mutta ei tajuttu.

More planning. Looking for a good electrian, rawboard etc. We also had my daughters tenth birthday.
Why can´t I found a good  and professional help from a hardware store?? Luckily nice couple helped us and now we now how to make our wooden floor.

5 comments:

 1. Hei vaan, toivottavasti remontti etenee esteistä huolimatta... Jos kovin isoja muutoksia suunnittelee, kannattaisi harkita arkkitehtiä tai rakennesuunnittelijaa. Itse asiassa käsittääkseni aina pitää olla ainakin taloyhtiön lupa remonttiin (joskus tarvitsee rakennuslupaakin, ja varmaan teillä luvat onkin), jos tekee mitään suurempaa kuin tapetoi.

  Kiitos kauniista kuvista.

  ReplyDelete
 2. kerä: Rakennesuunnittelija sekä arkkitehti(kamu) katsoi piirustukset ja kaikki kantavat elementit. Kaikki on ilmoitettu kirjallisesti isännöitsijälle, ne tapetoinnitkin. Nykyään on laki(tuli heinäkuussa) joka vaatii taloyhtiölle kirjalliset ilmoitukset tehtävistä remonteista. Meillä on vain seinän purku ja yhden vaatekaapin purku sekä lattioiden uusiminen, koska vanhat narisivat ja olivat nousseet ilmaan sieltä täältä. Seinät levytetään ja katto paneloidaan. Sähköt uusii sähkömies.

  ReplyDelete
 3. Synttärikekkerit! Ihanan näköinen pöytä :)

  Huono palvelu pistää kyllä suututtamaan. Inhottavaa jos haluaisi saada tietoa mutta palvelu ei pelaa.

  ReplyDelete
 4. Anonymous10/05/2010

  Laudat suoraan koolauksiin ja ei todellakaan muovia. Ja tarkistakaa että alapohjaan on jotkut tuulettumisaukot, joiden kautta ilma kiertää muualle kuin sisäilmaan.
  T: Hometalo-kokemusta

  ReplyDelete
 5. Looks like a fun party. Love the photo with the shoes. Good luck with your renovation.

  ReplyDelete