F%&#


Joo meni suunnitelmat sitten uusiksi kerta heitolla. Bye bye betonilattia ja iso avara keittiö-aula-olohuone.  Lattian alla kuutioittain hiekkaa ja seinässä kantavia palkkeja. Kompromisseja sulatellessa ja suunnitelmia uusiksi luoden.

Have to make new plans. No concretefloor for us:((((

   

14 comments:

 1. Harmi! Eiköhän siitä kuitenkin hieno tule :)

  ReplyDelete
 2. aww that sucks. Renovation never happens without surprises (I wanted a skylight, but the city said NO.)

  ReplyDelete
 3. Anonymous10/02/2010

  Teemme parhaillaan mieheni kanssa remonttia ja voin vain yrittää kuvitella miltä tuntuu kun pitkään ja innolla tehtyjä suunnitelmia ei voikaan toteuttaa. Tsemppiä!

  -Hanna

  ReplyDelete
 4. ou shit! siis hiekkaa?? voi rähmä, mulla palaisi ainakin pinna jos en saisi sitä mitä on suunniteltu. hermoja vaaditaan.

  ReplyDelete
 5. Anonymous10/02/2010

  Meillä keittiön laajennusremontissa purettiin sinä, joka oli kantava, ja se palkitettiin teräspalkilla sieltä yläreunasta ja reunoilta, eli se palkki on katossa cvähän alempana kuin katto muuten, mutta ei siitä muuten nää että olis ollu seinä, jos ei tietäs...Eikö joku tällänen ratkasu toimisi?

  ReplyDelete
 6. Anonymous10/02/2010

  No ompahan ikävää! Suunnitelmat kuulostivat niin kivoilta, mutta sulla on kyllä kykyä uusiin linjoihin, että älä lannistu!

  ReplyDelete
 7. Anonymous10/02/2010

  Betonilattianhan tohon varmaan saa! Voi kyllä olla työn ja tuskan takana, en tiedä... Meillä valettiin "autotallin" (joka ei ikinä ollut käytössä, ja jossa oli hiekkapohja) betonilattia, toimi kunhan hiekan vaan tasoitti. Tsemppiä joka tapauksessa!

  ReplyDelete
 8. Anonymous10/02/2010

  purkakaa seinät ja jättäkää kantavat palkit paikoilleen, näin me teimme! tsemiä!

  ReplyDelete
 9. Anonymous10/02/2010

  Hiekat vaan pois. Visakatelevyä koolingin päälle ja 6 cm betonikakku siihen. Loppuun hionta ja lakkaus.

  ReplyDelete
 10. Anonymous10/02/2010

  Hetkonen... Miten voi parketin alla olla hiekkaa?? Mikä kerros on kyseessä, maantasoko?? Vaikka kaikkeen oon törmännyt, niin tää kyllä yllätti.
  Terv.ingrid

  ReplyDelete
 11. Hiekkaa ei voi ottaa pois. Olemme toisessa kerroksessa ja se on tärkeä lämmön sekä äänen eristeenä. (ja sitä on 90 neliöö ja kymmenen senttiä...eli aika homma olisi korvata se jollain muulla) Palkki jätetään kantamaan, mutta kyllä se vähän harmittaa. Palkiton keittiö olisi ollut parempi vaihtoehto. Nyt tulee sitten perinteinen lautalattia ja siihen lipeä ja valkoinen öljyvaha.

  ReplyDelete
 12. Auts, on onneks sulla taitaa jo olla uudet suunitelmat. Tsemppiä !

  ReplyDelete
 13. Anonymous10/04/2010

  Oijoi, kyllä pännisi. Mutta ihan varmasti saatte upean tilan joka tapauksessa, kun oot niin idearikas ihminen.

  Palkkiin tottuu onneksi kyllä. Meillä tehtiin just remppa, jossa olkkari ja keittiö yhdistettiin yhdeksi tilaksi. Sähköjuttujen takia kattoon täytyi jättää palkki, mutta onneksi vain pieni ja sekin on alkanut itse asiassa miellyttää silmää.

  ReplyDelete