24|7 collection by Finnish Design ShopFor a while ago I styled and photographed some pictures for Finnish Design shops new 24|7 collection.  24/7 is new office furniture collection featuring attractive, versatile pieces that work well together and with other furniture and products. The range includes a meeting table, electric height-adjustable desk, drawer unit and cabinets with wheels. The minimalist designs make perfect building blocks for creating a pleasant and functional workspace in both homes and offices. 

Finnish Design Shopin  uusi 24/7  toimistokalustesarja sopii hyvin niin kotiin kuin toimistoonkin.  24/7 on yksinkertainen ja monikäyttöinen sarja joka toimii hyvin myös muiden huonekalujen kanssa. Sarjaan kuuluu kokouspöytä, sähköinen korkeussäädettävä kirjoituspöytä, sekä pyörillä liikkuvat laatikosto ja kaapit.

Styling and Photography by Riikka Kantinkoski

16 comments:

 1. Tiina K.5/19/2016

  Beautiful styling and pictures! I love that empty frame and your beautiful hidden September flower :-)

  ReplyDelete
 2. You have a great sense of style, I love this look from head to toe!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Aney! Lovely to hear! I really liked styling these:)

   Delete
 3. Minimalism At Its Finest! beautiful <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! Minimalist and cosy I hope:)

   Delete
 4. Anonymous6/07/2016

  Käytännöllisen oloinen sarja ja todella kauniit kuvat olet stailannut! Tuo korkeampi ovellinen kaappi kotiutunee meille :)

  Olisin kysellyt ruokapöydästänne kokemuksia, teillähän on Hayn pyöreä pöytä, eikö? Mikä koko teillä on? Montako mahtuu hyvin yhtäaikaa pöydän ääreen? Onko ollut minkälainen käytössä? Onko tukeva, ei keikahda helposti? Miten puhdistus, onko helppoa vai jääkö pintaan helposti mm. sormenjäljet ja muut tahrat? Kiitos, jos ehdit vastata!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei!
   Hayn pöytä on ollut aivan loistava ostos. permanentti tussikin lähti hammastahnalla irti helposti. Pöydässä meillä on ollut joskus jopa 8 ihmistä, mutta mahtuminen on ihan tuoleista kiinni. Pikku jakkaroilla mahtuu tuo 8 mutta ihan kylkikyljessä silloin jo ollaan.

   Delete
 5. Anonymous6/15/2016

  Heippa! Aivan ihana blogi ja selkeästi näkee, että olet suunnittelun ja kauniiden asioiden ammattilainen! Eksyin tänne etsiessäni RK Designin automattoa, sitä kun ei löydy mistään. :D ajattelinkin kysyä (uskon että moni muukin on kysellyt, joten pahoittelut!!) että mahtaako mattoa saada enää mistään? Olisin myös RK designin sivuilta katsellut muita tuotteita, mutta siellä ei ilmeisesti tällähetkellä ole mitään? :) kiitos jo etukäteen vastauksestasi ja aurinkoista kesää!

  Karoliina L

  ReplyDelete
  Replies
  1. Valitettavasti se on loppuunmyyty :(

   Delete
 6. Amazing style. Love it. Thank you so much for the inspiration.

  Keep it.

  ReplyDelete
 7. All pictures are very beautiful. i love all of the shares.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nice to hear! This was great project! Thank you!

   Delete
 8. Beautiful work there

  ReplyDelete
 9. No words needed, beautiful use of imagery thanks!

  ReplyDelete