Pidän kasvisruoasta ja meillä on ollut sitä viimeaikoina hiukan useammin. Tänään teimme hampurilaisia ja yhtenä vaihtoehtona oli laittaa täytteeksi nyhtökauraa. Nyhtöburgerin kaveriksi paistoin pannulla parsakaalia.
Vegaaninen Nyhtöburgeri
nyhtökauraa ( valmiiksi maustettu / tomaatti)
tuoretta timjamia
mustapippuria
suolaa
oliiviöljyä
avokadoa soseutettuna
valkosipulin kynsi
puolikas sitruuna
silmusalaattia
lehtikaalia
lehtikaalia
gluteeniton luomu sämpylä
Paista nyhtökauraa pannulla öljyssä ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.
Soseuta avokado blenderillä soseeksi ja lisää joukkoon valkosipulin kynsi sekä puolikas sitruunan mehu sekä ripaus suolaa. Puolita sämpylä ja kokoa nyhtökauraa, silmusalaattia, lehtikaalia, avokadososetta ja tuoretta timjamia burgerin väliin kerroksittain.
Paistettu parsa
parsakaalia
öljyä
suolaa
pippuria
mustia seesaminsiemeniä
chilihiutaleita
Pese parsa. Paista parsoja öljyssä keskilämmöllä muutama minuutti. Lisää joukkoon mausteet ja tarjoile aterian lisukkeena tai syö sellaisenaan.
____________________________________________________________
I am a big fan of vegetarian food and I am happy that my kids love it too.
Today we made hamburgers and one alternative was to have bulled oats.
Vegan pulled Oat Burger
pulled oats( gold&green)tomato
thyme
black pepper
salt
olive oil
avocado with pouches
garlic clove
half a lemon
loop salad
gluten free organic roll
Fry bulled oats in a pan with oil and season with thyme, salt and black pepper.
Put avocado in a blender and add garlic clove, half a lemon juice and a pinch of salt. Make a spread. Spare the roll and fill the fillings between burger in layers.
Fried broccoli
broccoli
oil
salt
pepper
black sesame seeds
chiliflakes
Fry broccoli for a few minutes in oil with medium heat. Add the spices and serve as a side dish or eat it as it is.
No comments
Post a Comment