GREEK YOGURT WITH PISTACHIOS



Heikkouteni on aamuisin että en tunne nälkää tai että nälkäni heräilee vasta klo 10. Täytyy myöntää että olen ehkä enemmän myöhäisten brunssien ystävä, kuin aikaisten aamiaisten. Toinen heikkouteini on makean ja suolaisen yhdistelmä, joten niinä aamuina kun saan alas muutakin kuin kahvin kauramaidolla, niin mielelläni teen sen jostain herkullisesta nauttien. Yksi nopea ja herkullinen aamiainen (tai iltapala) syntyy happamasta ja maustamattomasta kreikkalaisesta juqurtista, jonka päälle ripottelen hiukan suolattuja pistaasipähkinöitä. Yleensä joukkoon eksyy lisäksi mustikoita, viikunoita tai muita marjoja ja hedelmiä. Ihanuuden kruunaa loraus vaahterasiirappia. 



My weakness in the mornings is that I do not feel hungry or that my hunger wakes up at 10 o'clock. My second weakness is combination of sweet and salty, so in the mornings when I take down more than just a coffee with oat milk,  I rather will gladly enjoy it. One quick and delicious breakfast is made of non-flavored Greek yogurt, with slightly salted pistachios. Usually I also add some blueberries, figs or other berries and fruits. The beauty is crowned with maple syrup.

3 comments:

  1. Oi nam, pitääkin kokeilla!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehdottomasti jos makean ja suolaisen yhdistäminen vain toimii. Sillä meillä on kotona yksi kenen mielestä niitä ei saa yhdistää;)

      Delete
  2. Tiina K.4/26/2017

    yum! beautiful picture too. i´m a big fan of all your work. always wait patiently for a new post! :)

    ReplyDelete