Joulukirja

Kun vuosi lähenee loppuaan on aika mahtavaa vihdoinkin nähdä tuloksia. Olen pitkään uurastanut eri projekteissa mukana ja viime viikolla kauppoihin ilmestyi kolmas tänä vuonna tekemäni kirja, Joulukirja.
Tein kirjan yhdessä Vanelja sivustostaan ja Kiitos Hyvää -kirjoista tutun Virpi Mikkosen kanssa.
Olemme tunteneet jo kauan yhteisen hyvän ystävämme kautta, mutta tämä oli ensi kerta, kun teimme yhdessä töitä.

Virpi taiteili kirjaamme hyvää tekevät jouluiset kasvis- ja vegaanireseptit sekä kuvasi ne. Kaikki ohjeet ovat gluteenittomia ja valmistettu ilman valkoista sokeria. Lähes kaikki ohjeet ovat myös maidottomia. Nämä reseptit varmasti lämmittävät kehoa ja mieltä.

Minä puolestani uurastin viime talven kuvaamalla kirjaan kauniita fiiliskuvia sekä täällä etelässä, että Lapissa Mummola Travelssin hoiteissa! Tein myös muutamia helppoja vinkkejä joulufiiliksen luomiseksi kotiin, kuten kranssin, tuoksukynttilöitä.  Ilahdutat niillä varmasti itseäsi tai lahjan saajaa.

Lähtökohtaisesti en ole tunnetusti mikään glitterin ystävä, joten kirjamme reseptit, vinkit ja ohjeet ovat tyylillemme uskollisina hyvin maanläheisiä ja yksinkertaisia.
Joulu ei kaipaa isoa kasaa koristeita ja lahjoja, vaan tärkeintä on levollinen yhdessäolo. Joulun aito henki pääsee esiin parhaiten rakkaiden ihmisten ympäröimänä ja rauhallisessa ja rennossa ilmapiirissä. Kaiken tämän ihanan sitoi kansien väliin taitava taittajamme Päivi Häikiö Agency Leroylta. Kokonaisuus heräsi hänen ansiostaan kauniisti henkiin.

Omaksesi tämän vuoden kauneimman Joulukirjan Adlibrikseltä löydät tämän linkin takaa.
Lisäksi kirjaamme myy Suomalainen kirjakauppa sekä lukuiset ihanat pienet kivijalka putiikit.
Kirjamme on kustantanut Cozy Publishing, joten heiltä saat vielä tarkempaa lisäinfoa kirjastamme.


Ihanaa Joulun odotusta kaikille lukijoilleni!


Ps. Facebook sivuillamme on menossa arvonta, josta voi voittaa Joulukirjan nimikirjoituksin varusteltuna! Onnea matkaan!

3 comments:

  1. Always great styling and pictures. Great job!!

    ReplyDelete
  2. Vaikuttaapa kerrassaan hurmaavalta kirjalta! Täytyypä vinkata myös oman blogini lukijoille. Sisältänee ainakin jonkin verran DIY-juttuja myös?

    ReplyDelete