Myyjäisissä tavataan.


Taas on se aika vuodesta kun myyjäisiä järjestetään siellä täällä ja se vasta onkin mukavaa. Monissa tapahtumissa on mukana pieniä yrityksiä ja suunnittelijoita sekä kädentaitajia, joten myyjäiset ovatkin erittäin oivallinen paikka hankkia esimerkiksi joululahjat.  Olen nyt tulevana lauantaina mukana Design Palo myyjäisissä Hämeenlinnan Palokunnantalolla ja seuraavana lauantaina 28pvä vietämme sisustubloggaajien kesken Parolan aseman joulumarkkinoita  Hattulassa. Joulukuun puolelle jää vielä Siltasen Xmas Bazaar joka pidetään 5.12 Helsingissä.
Mukaani otan ainakin kalenterita ensivuodelle sekä joitakin printtejä. Lisäksi minulta saa lahjakortteja, mikäli joku haluaa sellaisen lahjaksi ystävälleen. Ja ihan huippua on myös että omalla pisteelläni toimii sitten myös pankkikortti, niin ei välttämättä tarvitse etsiä aina sitä lähintä automaattia.

Tervetuloa, nähdään pian!

3 comments:

 1. Anonymous11/19/2015

  Hei!
  ihania kalentereita sulla, mutta tuosta minimalistisesta kalenterista puuttu tammikuun 15 pvä. Siinä on kaksi 14 päivää,hups! -Mukavaa loppusyksyä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. suuret Kiitokset. Kalenteri kävi läpi monet silmäparit ja vasta sinä huomasit virheen, harmi ettemme huomanneet sitä ennen painoa. No nyt on kalenteri alessa kaupassani:)

   Delete
 2. Loistavia markkinoita Parolassa! Oli mukava tavata Design Palo -tapahtumassa. Tuija

  ReplyDelete