Diy MDF sliding doors.

Meidän eteinen on aika pieni viisihenkiselle perheelle. Kaipasimme sinne selkeyttä ja tilaa. Tein siis päätöksen, että kaikkea ei siellä tarvitse säilyttää vaan kumpisaappaat, luistimet ym. muuttiivat yläkerran kaappiin ja vain sesongin aikaiset jokapäivä käytössä olevat kengät ja vaatteet asuvat tästä edes eteisessämme. Ihme että sain edes jotenkin ikuistettua tuota pienen pientä eteistämme, sillä se sijaitsee lähestulokoon kokonaan portaiden alla alakerrassa. Sijainti toikin haastetta, kun mietimme miten siitä saisi siistin ja toimivan.

Rakensimme 30cm syvän liukuovikaapiston, jonka sisään kätkimme kenkätelineitä. Ovet teimme mdf-levystä, jonka käsittelimme ainoastaan värittömällä kosteudenkestävällä mattavahalla. 

Portaiden alle asennettiin Domo designin vaatetanko.
Käytäntö tulee osoittamaan tarvitaanko takeille vielä jokin toinen ratkaisu. Nyt kesällä tanko riittää, kun takkeja on vähän, mutta talvella saattaa olla haalareilla ja toppatakeilla tunkua. Asensimme tangon niin alas, että lapset yltävät siihen itse, mutta pitkät takit eivät laahaa lattiaa.


Our hallway is really small and under the stairs. We needed some clearness in there, so we made a new closet with sliding doors. We made those doors out of mdf and painted the surface with clear matt wax. Inside we will now keep our shoes. Under the stairs we hanged Domo designs clothing rack. We installed the rack so low that our kids can reach it, but high enough to hang my long coat.8 comments:

 1. Anonymous8/23/2015

  Näyttää kivalta!:) Saanko udella mistä ostitte kiskot? Oliko hankala projekti?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiskot olivat Bauhaussista. Ihan perus sellaiset, jotka maalattiin valkoisiksi.
   Ei ollut hankala projekti. Kenkätelineet kiinnitettiin seinään ja ympärille rakennettiin kehikko johon kiskot kiinnitettiin.

   Delete
 2. Anonymous8/24/2015

  ompa näppärää ja hyvännäköistä! onko ovilevyjen alareunassa renkaat vai kisko myös

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siellä on renkaat ja sellainen littana kisko myös.

   Delete
 3. Amazing how easily the structure and usage of a room can be changed . . with MDF! fab!

  Thanks
  www.homemadebyhail.blogspot.co.uk

  ReplyDelete
  Replies
  1. :)

   Couple of boxes for footballs etc. And I think it is ready:)

   Delete
 4. Anonymous8/29/2015

  Saako Domo Designin tuotteita Suomesta?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei. Kyllä saa royal design verkkokaupasta.

   Delete