Hem was here

Or should I say Hem is here. Hem means home and for me home means my playground and also a place to rest and spend time with my loved ones. Last week I had an opportunity to play and style Hem´s lovely furniture here at home as I was honored to be part one of #hemcreatives chapters. 

For me Hem was already a brand that I knew from earlier as we have some of their products. I love the timeless and minimalistic style in their designs. That grey Alle coffee table is just so beautiful and My parents fell in love with that grey Palo sofa, so it will be moving to their place really soon. It also makes a perfect extra bed  for sleep over quests.  

Hem is partner with the world's most exciting designers to create a new generation of original furniture, lighting, rugs and accessories. Hem´s products are developed in their Helsinki workshop. This is where they obsess over materials and finishes to create products you’ll want to hold on to for a very long time. 

I am now very happy to announce that now my readers have a great opportunity to have  -15% off from all Hem´s products by using this link: www.hem.com/weekdaycarnival  until July 19th. 


So how do you feel, what is your favorite piece from Hem?


Hem on Instagram.    #Hemcreatives   Weekdaycarnival on Instagram


Sain tehdä ihanan yhteistyön ja olla osana #Hemcreatives kampanjaa. Stailasin Hem liikkeelle kuvia käyttäen heidän huonekalujaan. Hem oli minulle jo ennestään tuttu sillä pidän heidän ajattomasta ja minimalistisesta tyylistään. Meillä on täällä kotona jo entuudestaan yksi heidän sivupöytä ja hylly ja ne ovat palvelleet erinomaisesti. Jos meillä olisikin sohvan hankita edessä olisi tuo heidän Palo sohva vahvasti listoilla. Nyt kuitenkin kävi niin, että vanhempani ihastuivat sohvaan ja he päättivät ostaa samanlaisen kotiinsa. Se onkin todella mukava istua ja kun nuo käsinojat nostaa pois, saa siitä  passelin varavuoteen. Sohvapöytä taas ihastutti kauniin harmaalla sävyllään ja TURO vaasin matta pinta on todella kaunis ja korkeutensa ansiosta se on todella näyttävä ilman kukkiakin. 

Nyt ilokseni ilmoitankin että lukijoillani on mahdollisuus -15% alennukseen kaikista ostamistaan Hem tuotteista 19.7 asti kunhan vain menet sivuille käyttäen tätä linkkiä www.hem.com/weekdaycarnival

6 comments:

 1. Anonymous6/29/2015

  Beautiful photos

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you. This was really nice collaboration! Loved to do some styling:)

   Delete
 2. Tykkään todella paljon Hemin tuotteista - yksinkertainen ja ajaton muotoilu kolahtaa minuun. Ja itseasiassa aion todennäköisesti käyttää tuota alennusta, sillä meidän täytyisi hankkia uusi sohvapöytä :). Nyt on vain valinnanvaikeus, että minkä tilaisin - vaihtoehtojani tällä hetkellä ovat valkoinen Bento, vaaleanharmaa Alle tai valkoinen Key... Ihania kaikki, mutta budjetti riittää vain yhteen pöytään :D.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vaalean harmaa Alle oli ainakin tukeva ja todella kaunis. Sellainen hommattiin myös vanhemmilleni. Siihen oikein sormet syyhysi astelmia tekemään :) Toivottavasti saatte valinnan tehtyä nyt kun olisi tarjouskin voimassa:) Mukavaa viikkoa!

   Delete
  2. Voi ei, eikö tarjous olekaan enää tänään voimassa? :( Olisin nimittäin nyt vihdoin ehtinyt tilaamaan pöydän, mutta kun menen tuon linkin kautta sivuille, niin siihen tulee ilmoitus, että tarjous on umpeutunut. Harmi :(.

   Delete
 3. Really nice design. It's totally different of what I've seen before but it's lovely. Simple and elegant.

  ReplyDelete