HaaveissaArvatkaapa mikä tauti täällä riivaa? No muuttokuume!!!  Se on kaamea tauti se. Varsinkin kun on tällaista tekevää sortttia ja omasta kodista ei oikein tahdo enää löytyä tuunattavaa. Kesälomalla maalasimme seiniä (taas), uusimme vessan lavuaarin ja allaskaapin joka oli mennyt rikki, teimme eteisen betonilattian valmiiksi, maalaimme eteisen oven ja kylpyhuoneen kaapit. Vielä olisi listalla lattioiden öljyäminen. Koti on lähes täydellinen meille. Se on valoisa, avara, käytännöllinen, isot makuuhuoneet, kauppa lähellä, hyvät kulkuyhteydet ja kivat naapurit, paljon luontoa, järvi jne. Ainoa asia joka puuttuu on oma piha ja sitä kaipaamme. No pikku pläntti etupihaa on, mutta kolmen lapsen leikkikentäksi se ei oikein riitä vaikka leikkipuisto lähellä onkin.  Muuttaminen itsessään on vaan niin stressaavaa että saa nähdä kuinka käy.


We are thinking about moving.  Well everything is just fine in here but we would like to have our own backyard for kids. And I think that we have painted our walls in here so many times that is time to move on :)
 

32 comments:

 1. Voi teidän koti on niin kaunis ja seesteinen! Voisit tulla meille vähän tuunailemaan :D ei tahdo enää oma aika ja voimat riittää kun päivät juoksee kello kaulassa menemään. Näitä kuvia katson vielä uudelleenkin ja haaveilen rauhallisuudesta.

  ReplyDelete
 2. Your home is so lovely, so inspiring. Have a nice day.

  ReplyDelete
 3. Älkää muuttako mihinkään. Joskus on hyvä pysähtyä sen äärelle että kaikki on hyvin tässä ja nyt. Teillä on ihana koti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä tää on ollut alusta alkaen välietäppi kohti sitä OMAA kotia. Toiset ostavat sen heti ja me edetään sitä kohti pikkuhiljaa.

   Delete
 4. You are such an inspiration, you have one of the best home I see in this blog "world" I'm sure your new home would be amazing like this one. Good luck!

  x

  ReplyDelete
 5. On kyllä niin kauniit kuvat ja koti...mutta ymmärrän fiilikset! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. En olis uskonut että alan joskus pientä pihaa haaveilla. Oon aina aajatellut että oon liian laiska sellaisen hoitamiseen.

   Delete
 6. Niin on nättiä! Muuttokuumetta täälläkin, vaikka hommat on vielä ihan vaiheessa! :-O

  ReplyDelete
  Replies
  1. Just ajettiin teijän ohi kun miehen veli muutti melkein teidän naapuriin. Jos ens kerral tultais häiriin teitäkin:)

   Delete
  2. No todellaki hei! :)

   Delete
 7. So exciting! Hope you will find new, happy place :)

  ReplyDelete
 8. The process of moving is not so fun, but it's exciting to think of all the possibilities that come with a new place. Your home is adorable, can't wait to see how you will make your next house your home. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. well this will be long process but now I said it I think I have do something about it:)

   Delete
 9. Teillä on nyt niin ihana koti, MUTTA ymmärrän hyvin sen kuumeilun, johon itsekkin tulee sorruttua. ja sillähän ei sitten ole järjen kanssa mitään tekemistä! Ja sen verran jos heitän vettä myllyyn, niin sanonpahan vaan, että oma piha on aikas ihana olla olemassa. Siellä rentoutuu jos missä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onhan tämä kiva ja neliöitäkin ihan tarpeeksi meidän poppoolle (89), mutta kavereiden luona ja mummilassa kun lapset kirmaa pihalla ja tekee majoja ja leikkii piilosta ilman että itse täytyy olla mukana, niin on se helpompaa. Ehtii tehdä safkat ja lapsetkin saavat raitista ilmaa. Kai mä vaan olen sisimmässäni vähän maalaistyttö.

   Delete
 10. I love your place, I mean LOVE. But I so get your point. We sold our house two years ago cause we thought we where appartment people. That we where but we so want that backyard youre talking about. Now we bought a house, a really old one. With apple trees and roses in the garden. Good luck with your search. The perfect house is out there waiting for you.

  ReplyDelete
  Replies
  1. You so got my point. I have also always said that I don´t need a yard but now when kids are older it would be so much easier and so good for kids too.

   Delete
 11. I'm ready to live here now. Okay? Should I pack....?

  Kate from Clear the Way

  ReplyDelete
 12. Anonymous8/01/2013

  Onks tää tätä kun on jo kaikkea niin ei kuitenkaan oo KAIKKEA ja ei osaa pysähtyä nauttimaan siitä mitä on.

  ReplyDelete
 13. Tiina K.8/02/2013

  Thank you so much for these beautiful pictures of your home!!! So very very nice and inspiring! I have one of your beautiful prints at my home, I LOVE it! Yes, I can understand your plans to move, we also have a very beautiful apartment in Berlin, but with kids, we are looking for a place with a garden too! Good luck! And thanks again for your blog -one of my top 3 favorite blogs! Tiina from Berlin

  ReplyDelete
 14. Anonymous8/05/2013

  Jos myä tartutettiin teille se muuttokuume ni sie tartutit minuun berberimattokuumeen. Voi berberi sentään....-M-

  ReplyDelete
 15. I love your blog, and I love your home! If I could, I would fight Kate from Clear the Way for your home! As it is, you've made me rethink my living room ... I think we could use that pale pink here! Good luck with your search - I can see you in an old house with roses in the garden!

  ReplyDelete
 16. I am a quite follower of your blog for a while now, I adore your home and it really makes me curious to see how you will transform your new home if you decide to move! Have a lovely weekend! /maria

  ReplyDelete
 17. Anonymous8/12/2013

  Love it.
  Suzanne d'Orléans.
  Xoxo.

  ReplyDelete
 18. oooh wow... your home is how i would like our home to look like <3 Good luck with the moving plans!

  ReplyDelete
 19. Nämä kuvat ovat niin kauniita ja kotisi on unelmakotini. Tulee valtavatarve tehdä muutoksia omassa asunnossa

  ReplyDelete
 20. Anonymous8/17/2013

  Great inspiration! Where did you get the grey kitchen towel with spots on it?

  ReplyDelete
 21. oh as much as i (and SO many of us) love and are inspired by your home I TOTALLY understand this!
  I think that a lot of healthy stuff and new things can come with moving - sending you guys a fabulous easy move when/if you're ready, and a wonderful new space too!
  x nat

  ReplyDelete
 22. this is really nice. a black and white themed room.:)

  ReplyDelete
 23. I want to ask what is the material on your kitchen bench and are you happy with it? Love the pics ;)

  kind regards.

  ReplyDelete