OLD BEAUTY


Kuinka monta kuvaa yhdestä valaisimesta on liikaa?  Se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Joku luopuessaan saattoi ajatella sen olevan liian arkinen. Minua juuri taas arkisuus ja yksinkertaiset linjat viehätti. Voisin ihastella tuota kaikki aamut ja illat. Sen kajoon on helppo nukahtaa ja sen kauniin kaaren alta ihana herätä  (Siis kyllä. Puhun edelleen valaisimesta) Tai ehkä se on se tämän huoneen askeettinen, pehmeä ja hämyisä tunnelma. Oli kuinka oli aion metsästää sinulle miehen vaikka hamaan tappiin menisi, niin paljon paremmat aamuistani teet.

How many pictures of one lamp is too much? This was love at first sight. Someone, when giving up on this, may have thought that it was too casual. Actually it was that and it´s simple lines that cought my eye. I could admire it all mornings and evenings.(And yes. I am still speaking about my old beautiful lamp)

15 comments:

 1. Your lamp IS beautiful! Perfect!

  ReplyDelete
 2. Voi, kauheen nätti se on. Ja teillä niin seesteinen meininki makkarissa. Tykkään.

  ReplyDelete
 3. Olet oikeassa, se on todella kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan!

  ReplyDelete
 4. Kaunis on kaarensa hänen! Kiitos, sait hymyilemään. :)

  ReplyDelete
 5. I'm totally with you. This lamp is so simple and so gorgeous - I love it and am pinning this as we speak!

  ReplyDelete
 6. Ei yhtään kuvaa liikaa. Älyttömän kaunosi valaisin - toivottavasti löydät sille kumppanin! Kuten niin usein second hand -löytöjen parissa, ihmettelen miten kukaan on raaskinut tästä luopua. Mutta onni on tietysti se, ettei kaikilla ole sama maku. :)

  ReplyDelete
 7. Anonymous3/19/2013

  Niin kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan! En ihmettele, että se oli rakkautta ensi silmäyksellä :) toivottavasti löydät hänelle arvoisensa miehen.

  ReplyDelete
 8. On kyllä erittäin kaunis valaisin, meillä taitaa olla mökillä melkein samanlainen, pitääkin napata mukaan ensikerralla...jotenkin ne talveksi aina unohtuu sinne ja keväällä haalin tavaraa mukaan tajuttomia määriä kotiin :d Vaihtarina kaikkea romua mökille ;D

  ReplyDelete
 9. Minimalist is best. I love it!

  Kate from Clear the Way

  ReplyDelete
 10. Beautiful lamp and gorgeous plywood wall

  ReplyDelete
 11. I love that lamp, and the wall too!

  ReplyDelete
 12. Thank You for the great content

  ReplyDelete
 13. We have to definitely find one for our home office and maybe mount it at the wall above the desk!!!! Amazing design :)

  ReplyDelete