WHITE BOXES

Kun lapset kasvaa niin kasvaa myös säilytystilan tarve. Meillä oli jo ennestään kylpyhuoneeseemme tehty vastaavanlainen kaappilokerikko ja koska se oli osoittautunut käteväksi niin teimme samanlaisen lastenhuoneeseen. Nyt mahtuvat vaatteet, kirjat ja lelut omille paikoilleen. Kaappeihin jäi niin rutkasti tilaa että yläkaapit täytin liinavaatteilla. Käytimme kokonaisuuteen erikokoisia 35cm syviä ikean keittiönkaappeja. Ovet olisi vielä tarkoitus sävyttää erivärisiksi teipaten tai spraymaalaamalla, mutta menevät toistaiseksi ihan kivasti valkoisinakin.

We needed desperately more cabin space for our kids so we desided to do similar cabin huddle like we have in our bathroom. We used 35cm deep ikeas kitchencabins for this. Now all clothes, toys and books have their own places. I think I will colour those doors with tape or spray, but for now those are just fine in white too.


28 comments:

 1. Love it!! Great storage. Have a great weekend!

  ReplyDelete
 2. I really like the conversion of the cabins.. :)

  ReplyDelete
 3. Me encanta como ha quedado la habitación!

  He puesto un post en mi blog.

  Love this!!

  ReplyDelete
 4. Onpa mahtava idea!Näyttää kauniilta ja selkeältä kokoanaisuudelta. Meillä on myös lastenhuoneessa noita valkoisia keittiölaatikoita, joissa säilytetään leluja. Sopivat täydellisesti huoneessa oleviin ikean hyllyihin (oikeasti kenkätelineet) ja kätkevät sisäänsä yllättävän paljon tavaraa.

  ReplyDelete
 5. Loving the cabinets!!!
  Very clean and smart!

  Have a good weekend :)

  ReplyDelete
 6. Jee. Näyttää hyvältä ja käytännölliseltä. Jotain tuollaista ratkaisua täytyy pitää mielessä. Avoimet kirjahyllyt ei ole yhtään mun juttu.

  ReplyDelete
 7. Ai, kyll on mageet kaapit. Mä olin ajatellut laittaa näitä yläkertaan sitten kun sen aika on, mut vaan tasajaolla. Ei ollenkaan hassunpi näin, erikokoisilla ovilla. Eikä muuten ollut eka kerta kun mä vasta suunnittelen ni sä oot jo toteuttanut! Hyvä, tästä mä nyt nään ett hyvännäköinen siitä mun ajattelemasta tulee :=)

  ReplyDelete
 8. Tosi hyvännäkönen ratkasu, tonne uppoo varmaan mielettömästi tavaraa vaikkei kauheen syvä ookkaan. Laita sit kuvia jos tuunailet kaappeja joskus? :)
  Haluaisin tollasen, mut matalampana, olkkariin, et sais kirjat ja muun sälän piiloon. Niin kiva toi erikokosten kaappien yhdistelmä. wow!

  ReplyDelete
 9. Hieno ja taas niin kekseliäs :) Onko noi pomppusalvatkin Ikeasta?

  ReplyDelete
 10. Anonymous11/17/2012

  Hei! tosi kivan näköinen hyllykokonaisuus! Saanko udella paljonko kokonaisuus tuli kustantamaan? Taidanpa kopioida idean :) Kaapissa ilmeisesti käytetty 3 levyistä kaappia, mitkä kaappien leveydet ovat? Kiitos ihanasta blogista!

  ReplyDelete
 11. Ompas kätsyn näköiset kaapit! En olisi tullut ajatelleeksikaan, että keittökaappeja voi laittaa noinkin. Kyllä kertakaikkisen ihana huone!

  ReplyDelete
 12. Anonymous11/17/2012

  Kiitos ihanasta blogista! Hieno kaapisto, ovatko säilytyslaatikotkin ikeasta?

  ReplyDelete
 13. so so nice result, love it! clean and white from the outside and inside the adventure! one day i'll copy it, okay?

  ReplyDelete
 14. Ihana toi tiikeritaulu! Mistä olet sen hankkinut ? Löysin sun blogin vasta nyt ja tää blogi on aivan fantastinen!

  ReplyDelete
 15. This is fantastic! I absolutely love everything here...you have done an amazing job with those cupboards! I really want to do this exact same thing! I love your blog (haven't commented before I think)...so inspiring! Have a great evening :)

  ReplyDelete
 16. Kivannäköset!!Mietin joskus ikean båsta sarjasta vastaavaa ratkasua mutta kiitos erittäin paljon tästä ideasta!On niin sika hyvännäkönen!

  ReplyDelete
 17. Looks great :) Where are the white boxes (inside the cabinets) from - the ones with the legos and stuff?

  ReplyDelete
 18. That is such a great solution!! This is exactly what I want to do in our kids' room! Thanks so much for the idea :)
  Best regards, Maria

  ReplyDelete
 19. Anonymous11/23/2012

  Mahtavan hieno! Samanlaista itse kauan pohtineena kiitän hartaasti, että joku on visualisoinut asian. Voi näyttää epäilevälle puoliskolleni (istuu tuossa vieressä) että hienohan siitä tulisi. ûber.

  - Taru

  ReplyDelete
 20. hei nyt hämää.. mikä ton kaapiston kokonais leveys on? ja onko kokemusta noiden kaappien spray maalaamisesta? miten niitten puhtaana pito sen jälkeen ku spraylla käsitelty?
  vastausta odotellenn..kiitos, hienoo on!!

  ReplyDelete
 21. Ohh, would you mind sharing where the "Tiger" print is from? Thank you!

  ReplyDelete
 22. Anonymous12/29/2012

  Hello! I really love love your home! And i just adore the wall you painted in the childrens room. What is the name of the colour you used on the grey/blue wall?

  / Mikaela

  ReplyDelete
 23. Anonymous12/31/2012

  Mahtava kokonaisuus, kiinnnostaaa itsekin tehdä tuollainen! Onko kaapit maalattuja vai melamiinipinnoitettuja? Moni on kommentoinut, että Ikean vaatekaapit ajan myötä kellastuvat, näissä keittiönkaapeissa ei sitä ongelmaa taida olla. Oletko laittanut kaapit seinäkiinnityksellä vai onko niissä jalat (jos jalat löytyy, ovat ainakin hyvin piiilossa;)? Kivan ilmavan näkoinen! Jääkö kaappien päälle vielä tilaa vai yltävätkö kattoon? Sori, kauheasti kysymyksiä.. olen itsekin kallistumasssa kapeampaan syvyyteen kaapeissa, vaikkei henkareita perinteisellä tyylillä sinne mahdukaan, elfan ulosvedettävällä henkarikiskolla voisi onnistua. Miten itse olet ratkaissut henkarivaatteiden säilytyksen tuossa huoneessa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. kaapit ovat seinäkaappeja joten ne kiinnitettiin seinään. samanlainen kokonaisuus meillä on kylpyhuoneessa, eteisessä ja työpisteellä.
   Kaikki lasten vaatteet on viikattu enkä säilytä niitä henkareilla ja kahden lapsen vaatteet mahtuvat kolmeen kaappiin. loput kaapit on linavaatteille, lelulle ym. Kattoon asti emme kaappeja haluneet vaan kaappirykelmä on ikäänkuin ilmassa.

   Delete
 24. You have a very cool happened!
  Tell me, please, as children get clothes - stand on a chair or clothes lying in the lower cabinets?
  Did you have to paint the doors?
  Thanks for the answer.

  ReplyDelete
 25. Riikka, do you have any pictures of children's rooms are fully? I would like to see how the furniture is arranged, if possible :)

  ReplyDelete
 26. It looks so nice and tidy. Are the boxes inside the cabin also from IKEA?

  Thanks for a great blog :)

  ReplyDelete