Ensin meillä on aina keittiön siivous ennen kuin koelaboratoriokeittiöni aloittaa hurjat testailunsa. Tällä kertaa syntyi puolukkaisia brownieita. Hiukan sottaisen näköistä, kun ei testimaistajat malttaneet odottaa mössön jähmettymistä, mutta ah niin ihanaa! (pst siitä saa ihan kunnon palojakin kunhan antaa hetken vetäytyä ja jähmetyä esim. jääkaapissa)
Puolukkaiset browniet
2 luomumunaa
1dl luomusokeria
-vatkaa vaahdoksi-
---------------------------------------------------
300g tummaa luomusuklaata
100g luomuvoita
-sulata, sekoita ja anna jäähtyä-
---------------------------------------------------
2dl luomu vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
250g murskattuja saksanpähkinöitä
200g pilkottua valkosuklaata
150g puolukoita
-sekoita varovasti ja lisää joukkoon sulattettu
suklaa-voi seos sekä muna-sokeri vaahto ja
paista pienessä vuoassa 20 min 175asteessa-
---------------------------------------------------
Lingonberry brownies
2 egg
1dl sugar
-whisk to foam-
---------------------------------------------------
300g dark chocolate
100 butter
- melt, mix and cool down-
---------------------------------------------------
2dl flour
2teaspoon bakingpowder
250g crushed walnuts
200g chipped white chocolate
150g lingonberries
-mix carefully together and add melted chocolate and butter and egg-sugar foam into the mix.
Bake in 175 c for 20min.-
----------------------------------------------------
Kiitos koelaboratoriokeittiöllesi. Tätä on ehdottomasti kokeiltava seuraavan kerran kun tekee mieli tehdä jotain makeaa. :) Blogiasi on mukava lukea. Erittäin inspiroiva.
ReplyDeleteTämä oli hyvää. Siis kunhan vaan tykkää happaman ja makean yhdistelmästä.
DeleteI am an interior and object design student from Santiago, Chile. I just wanted to thank you and congratulate you for your work. Your blog is very inspiring and shows what is being done in design over there. By the way, this brownies look amazing! I'll definitely try them.
ReplyDeleteChio.