NEW BLOGS

Jossain vaiheessa kun yritin leikkiä pikku htmlkoodaajaa niin sain hävittettyä koko lukulistani, mur. Miten sellaisenkin uusiksi tekeminen voi tuntua niin  yli suurelta hommalta toteuttaa? Nooh...päivä pari sitten otin itseäni niskasta kiinni ja nyt uusi lista komeilee oikeassa laidassa. Sinne sitten lisäilen mielestäni hyviä sivuja, eniten kuitenkin varmaan kuvapainotteisia sivuja joista irtoaa mielelleni inspiraatiota. Ja muutamia sellaisia joissa kirjoitetaan kivasti. Itse kun olen niin surkea kirjoittaja ja siksi  pitäydynkin kuvissa.  Saa muuten suositella minulle omia suosikkejaan. Etenkin sellaisia missä mielestänne on hyvät kuvat tai jotain hyviä DIY vinkkejä. Tänne tulossa pian kaksi uutta pikku nikkarointia vaativaa ohjetta. Pora alkoi laulaa kello 9 reikä reikä. Naapurit kiittää :)

One day I tried to play a little htmlcoder and I was able to destroy my entire blogroster. Day or two ago I finally had time to put it up again. Now there is some new bloggs and some old ones, for me I mean. Mostly blogs with nice pics but also some blogs (finnish) where the text is nicely written.  I am so lousy writer so I´ll try just stick to nice pictures. If you know a blog where you think is nice photogrhaps or diy tips, Please tell! Two Diy hint coming to this site too. I started to drill nine a clock in the morning:)

7 comments:

 1. Omani tietysti on ihan tosi hyvä ja blogistani löytyy lisää :D Terkuin vakkarilukijasi Terhi.

  ReplyDelete
 2. Hyvältä näyttää ja rapatessahan aina roiskuu :)

  Hei muuten, tilasin tuossa taannoin Silva Bradshawlta kaulakorun johon olin ihastunut täällä olleen linkin kautta. Muistatko kauan toimituksessa kesti, täällä kun odotellaan kuumeisesti... Ja oliko oma sormuksesi just niin söt kuin kuvissa? Ihana jos jaksat vastailla :)

  ReplyDelete
 3. Terhi: Täytyypä kurkata:)
  Fida: Postissa paketti taisi olla 1-2vkoa. Sormus on ihana, mutta jouduin palauttamaan ensimmäisen takaisin. Se oli se kultainen versio, mutta sormus oli ollut kädessäni noin neljätuntia niin kultaus alkoi rapista irti. Palautin takaisin ja tilasin tillle saman mutta hopeisena. Tulliin sormukset menivät molemmilla kerroilla, mutta onneksi nuiva tullitäti antoi tokalla kerralla tullimaksut anteeksi koska kyse oli palautuksesta ja onneksi paketistakin löytyi tosite että kyseessä on korjaus/palautus/vaihto.

  ReplyDelete
 4. Kurkkaa http://www.herriottgrace.com/blog/. Tämä inspiroi ainakin minua ja siskoa, upeita kuvia ja ihania tutoriaaleja <3. Ja sinun blogisi on kadehdittavan ihana!

  ReplyDelete
 5. My blog has nice photos ;)

  ReplyDelete
 6. tästä voisit tykätä, ellei oo jo tuttu:

  http://www.missmoss.co.za/

  ja sun blogi on mun blogin suosikeissa :)

  ReplyDelete
 7. Hi
  I don´t write so well in English but I always use Google Translate to help with spelling;-)
  I´m very impressed with the picture think that it's just super fantastic!

  ReplyDelete