Month of Sundays


Month of Sundays  on suunnitteluduo Iina ja Milla Kettusen lanseeraama tuotemerkki, mikä sisältää vaatekerrat asusteineen päästä varpaisiin.Merkki sai alkunsa vuosien 2010 ja 2011 vaihteessa, vaikkakin yhteistä ammatillista taivalta onkin kertynyt jo pidemmältä ajalta. Kaksikon vahvuudet tesktiili- ja vaatesuunnittelun osa-alueilta täydentävät luovaa työskentelyä ja sisaruussuhde on tärkeä osa kaikkea yhteistä tekemistä.Merkin nimi Month of Sundays juontaa juurensa 50-luvun Englantiin, jolloin sanontaa käytettiin määrittämään iätöntä ja pitkää aikaa. Nimi viittaakin suunnittelijoihin niin sisarina kuin myös alan loppumattomaan työnkaareen. Samaan aikaan se kuvastaa myös tunnelmaa, mitä mallistolla ja sen tuotteilla halutaan välittää – ainaisia ja rentoja sunnuntaipäiviä hyvien ihmisten seurassa.Kaksikko kuvailee käyttäjää seuraavanlaisesti ja samalla löytää hänestä omia luonteenpiirteitään. “Month of Sundays nainen poukkoilee pitkin epätasaisia polkuja ja istuu kiireen keskellä minne tahansa. Hän on spontaani, kiltti ja nauravainen, mutta samalla harkitseva ja hiljaisia hetkiä rakastava. Hän pukeutuu kuten sisarensa, leikitellen vaatteiden yksityiskohdilla ja rakastaen pehmeää ihollaan.  Parhaimmillaan hän on sunnuntaisin – siskonsa kanssa.”

The label, Month of Sundays was created by designer sisters, Milla and Iina Kettunen. It features clothing and accessory pieces from head to toe.After working together for some time, the label was founded at the end of 2010. Apart from their education background of textile and fashion design the work process is en-chanced by creativity and sisters` close relationship.The labels name Month of Sundays can be traced back to England. In the 50´s this saying was used to define ageless and very long time. Month of Sundays refers to everlasting sisterhood as well as the never-ending work of the design business. It also describes the ambiance that Month of Sundays would like to reflect with its collection and products. It is ageless, casual Sunday in the company of great people.The duo describes their target audience as following and at the same time finds somewhat similar characteristics as in them selves: Month of Sundays woman walks uneven path and takes a break from the rush where ever she wants. She is spontaneous, nice and smily, but also thoughtful lover of silent moments. She dresses as her sister by playfully combining clothing details and loving everything soft on her skin. At best she is with her sister on Sundays.

Teksti lainattu Month of Sundaysin sivuilta.
Text from Month of Sundays website.

 

2 comments:

 1. Amazing label, gorgeous images, super simple and sleek
  x kat

  ReplyDelete
 2. Viimeiset kaksi kuvaa on kyllä hyviä! Tykkään fiiliksistiä jotka niissä vallitsee.
  Täytyy lisätä nyt seurantaan bloggeriin kun jo pidemmän aikaa tullu seurailuu kirjanmerkeistä! Mutta joo, tyylikäs ja mielenkiintonen blogi.

  Tim

  ReplyDelete