Moving again!






































 
Blogissa odotettavissa pientä hiljaiseloa tai ainakin vähemmän päivityksiä. Oman kaupan asiat vievät aikaa, sekä inventaario siivouspäivät täällä kotosalla. Ja miksikö? No me muutetaan taas! Tällä kertaa putkiremonttia pakoon. Pistää hiukan ketuttamaan kun meidän osalta putket on melkein kaikkialta uusittu, mutta kun koko talossa ei ole lämpöä, vettä ja sähköä, niin meidänkin pitää ottaa kimpsut ja kampsut kainaloon ja suunnata kohti ahdasta vuokra-asumista.  Siksi täällä on otettu kaikki irti isosta keittiöstä ja leivottu näitä ihania aamu- ja iltapalaleipiä joissa on runsaasti siemeniä. Ehkäpä näitä tulee tehtyä siellä tulevassa pikku yksiössäkin, mutta muuten varmaan joutuu useammin turvautumaan eineksiin:( Kuvassa myös Aivan ihana kurpitsakeitto jonka reseptiä en tietenkään kirjoittanut ylös ja nyt kaduttaa. Mutta tuollainen joka keiton "höystö" on helppo tehdä ja tekee vaikka vähän pillalle menneestäkin keitosta maittavan:) Nyt takaisin siivoamaan kaappeja!

2 munaa
2dl turkkilaista jugurttia
2tl leivinjauhetta
80g mantelijauhetta
200g juustoraastetta
maldon suolaa
siemeniä, leseitä, pähkinöitä, hirssiä, guinoaa, pellavansiemeniä, kuivattua sipulia ym ym... 

Kaikki sekaisin. Tee pieniä leipäsiä leivin paperille ja ripottele päälle haluamasi siemenet ja taputtele kiinni pintaan, ripottele päälle vielä hieman maldon suolaa. Uuni 200 astetta ja kullan ruskeiksi noin 15min.


Höystö
pekonia
pinjansiemeniä
ruisleipää
valkosipulinkynsiä

Kaikki pannulla vuoronperään ruskeiksi ja lopuksi kaikki yhdessä sekaisin.

I´m so sorry I haven´t made good posts lately. I have been so busy. We are moving again:(( We are having a plumming renovation in our house and that´s why we have to move to a small one room apartment for four months.  That means that home made meals will be luxyry moments because with out dishwasher or a good kitchen and owen I will cook less. Sad but true.  But these breads are so easy, healthy, fast and good that I have to make these every now and then.

2 eggs
2dl turkish jugurt
2tea spoon baking powder
80g almondflour
200g grated cheese
salt flakes
seeds, nuts, what ever you like ect ect.

Mix all together. Make small breads and sprinkle seeds, salt and ect. to the top of the bread. Owen 200celsius about 15min.






15 comments:

  1. it looks soo good!

    ReplyDelete
  2. Herkullisen näköistä! Mitä tuossa keiton päällä on?

    ReplyDelete
  3. Anonymous11/15/2011

    Onpa kurja juttu tuollainen pakkomuutto :( Hyviä hermoja ja kärsivällisyyttä toivottelen!

    ReplyDelete
  4. these little breads look so good!

    ReplyDelete
  5. Tiiätkö, näytti niin herkullisilta, että leipasin leipäset heti päivällä ja kohta on koko pellillinen syöty. Kiitos reseptistä!

    ReplyDelete
  6. Looks really tasty, that bread! I think my son would love it so I will make it for him one day soon. Just have to find some almond flour.

    ReplyDelete
  7. i feel you. sama homma edessä kahden viikon päästä. putkirempat on ankeita :(

    ReplyDelete
  8. Voi apua! Tsemppiä! Noi on tylsiä noi muutot ja varsinkin tilapäis-muutot. Terkkuja! <3

    ReplyDelete
  9. Jamie: you can do those with regular flour. By using almond flour its low carb bread.

    ReplyDelete
  10. Ihanan värinen soppa siellä! Tsempit muuttosäätöön!

    ReplyDelete
  11. That bread looks yummy, I'm hoping my boyfriend will pick up eggs on his way home tonight so I can try some.

    ReplyDelete
  12. Kiitos höystön ohjeesta! :)

    ReplyDelete
  13. Thank you for the tip, then I can try with regular flour first :-) They look so yummy! I'm drinking red wine righ now, and I think they would taste great as a "snack" to go. With the cheese and the seeds/nuts, mmmm.

    ReplyDelete
  14. I did it and IT IS DELICIOUS!

    ReplyDelete
  15. That bread looks absolutely yummy. I'll try them some day.

    ReplyDelete