Home Tour








Tervetuloa meille! Täällä asuu viisi possua. Jos joku oikesti jossain luuli että meillä olisi täydellinen pikku koti, aina siisti ja puhtoinen; no olit väärässä. Tältä meillä oikeasti näyttää ja voi kunpa voisinkin sanoa että kuvat olisi lavastettu, mutta todellisuudessa välillä täällä on jopa vielä kaootisempaa. Olen vain sen verran esteetikko että mielummin jaan kodistani siistejä ja kauniita kuvia, paloja sieltä täältä, sillä eihän tätä blogia muuten kukaan edes jaksaisi lukea. Totuus on että en tiedä ketään kenellä olisi aina siistiä! Meillä siivotaan yleensä vain jos joku on tulossä käymään, no aina silloinkaan. Nyt äiti kyllä pyörtyy kun näkee nämä kuvat, mutta äitikin voisi oppia tyttäreltään vähän relaamaan;)) Tämä tuntuu itse asiassa aika puhdistavalta, mutta samalla tässä kyllä antaa itsestään aika paljon, joten ollettehan helliä:) Avaankin nyt tänne blogiini reality osion johon halutessaan bloggaajat voivat lähettää kuviaan siitä todellisesta arjesta. Lähetä kuvat: 22x30cm 72dpi pysty ja vaakakuvat 22x16cm 72dpi ja blogisi osoite, niin eiköhän saada kaikkien pilvilinnat kaadettua, eikä tarvitse niiden kiukutella enää jotkaa kyselevät että asuuko tuolla oikeasti kukaan:) Kuvat voi lähettää: weekdaycarnival@gmail.com

Welcome to our place, home of five big pigs. Did you really thought that it´s always clean and tidy in here? Well you were sooo wrong. This is reality. I just happen to be person who likes nice things, but truth is, that sometimes I just can´t do everything. This actually feels revealing to tell and show this, but please be gentle:) Well If you want to bring out the thruth of your home, send me pictures that are 22x30cm 72dpi or 22x16cm 72dpi, so nobody ever have to ask you again : does somebody really live in there?  Pictures can be send in here: weekdaycarnival@gmail.com  And they will appear in here, in my reality section.

87 comments:

  1. Great :) Have a nice messy day! -Lena, who´d really like to love in a tidy home but too often mess takes over.

    ReplyDelete
  2. Love this one!!!!
    Meillä on kanssa tuollaista koko ajan.
    Joskus elämän realiteetit on vain niin mahtavia.
    Taidan lähettää sulla pari kuvaa. Tosin mietin, että mitä toi 72dpi tarkoittaa? olen vähän hoomoilanen näissä jutuissa...

    ReplyDelete
  3. Kiitos tästä <3

    Saara

    ReplyDelete
  4. Jes, täydellinen postaus :D

    ReplyDelete
  5. Ihania kuvia! Todellista elämää, kaiken ei tosiaankaan tartte olla aina puleerattua. Meillä näyttää juuri tuollaiselta suurimman osan aikaa. Onneksi vanhemmiten olen oppinut relaamaan, enkä anna sotkun häiritä (ainakin välillä...). Muutenhan joutuisin siivoamaan tauotta, lapsiperheessä kun se sotkeminen ei ikinä lopu. :)

    ReplyDelete
  6. Ai kun tuli kotoinen olo!

    Jos sulle saa kerran ihan luvan kanssa lähettää rumia kuvia... niin eihän tuota voi vastustaa..

    ReplyDelete
  7. Tämä juttu on piristävintä sisustusblogimaailmassa pitkään aikaan!Kiitos tästä! Samanlaisissa fiiliksissä kun painiskelen...Piia K.

    ReplyDelete
  8. Heh, näinähän se on.

    ReplyDelete
  9. Mukavaa nähdä välillä arkisia koteja! Ja vaikka sotkua onkin, niin jotenkin tuo teidän koti on todella viihtyisän oloinen.

    ReplyDelete
  10. Sama juttu täällä! :D

    Tuttavani kommetoi kerran vähän varautuneella asenteella sitä, että näytän kotini kaikille. Tokaisin siihen, että "Mutta eihän se (blogini) ole todellisuutta!". Se mitä blogin kautta välittyy, on ideaalimaailma. Kodin sydän tulee perheestä ja arjesta, eikä sitä kukaan muu pääse näkemään. Ja meillä on sotkuista joka päivä, vähintäänkin lastenhuoneissa. ;)

    ReplyDelete
  11. Anonymous10/31/2011

    Aivan mahtavaa! Ihan kuin meiltä.

    ReplyDelete
  12. a lovely post - thank you for sharing! It makes me feel a lot more normal!! Although your home still looks beautiful xx

    ReplyDelete
  13. Love it! I often get disillusioned looking at other blogs, thinking that people actually live like that, super clean and tidy all the time. Then I look at my own home, and well, it looks more like these photos... Thanks for posting, it made me feel better!

    It's too dark now, but I will try to take some pictures and send you tomorrow!

    ReplyDelete
  14. But you see, when your house and your photographs are so nice the whole mess doesn't matter. The place still looks lovely!

    ReplyDelete
  15. Kiitoksia! Antaa toivoa myös tähän "äiti hiukan harrastaa" olohuoneeseen :D

    ReplyDelete
  16. Anonymous10/31/2011

    Kiitos. ;D

    ReplyDelete
  17. HEHE. I absolutely love this. You're home always looks so nice and tidy. Feels good to see reality. :)

    ReplyDelete
  18. Oh jeah!!! This is the truth and nothing but the truth!! ;) Heheee...täällä myös! Loistava posti!! :)Terkkuja <3

    ReplyDelete
  19. love the messy home;)

    ReplyDelete
  20. Ihanaa! On myös niin huojentavaa, tietää, ettei muillakaan ole paikat aina tiptop. Nuo kolme viimeistä keittiökuvaa mielyttävät erityisen paljon - niissä näkyy elämä!

    ReplyDelete
  21. Ihan loistava reality check! Oman kodin kaaosta tuskaillessa ja sisustuslehtien ja -blogien upeisiin kuviin verratessa pitäisi yrittää muistaa, että jos kodissa on elämää niin siellä väistämättä on myös enemmän tai vähemmän sotkua :)

    ReplyDelete
  22. Been there done that....aikasta samannäköistä meillä.
    Mutta minun mielestä teillä silti kaunista kaiken sekamelskan keskellä :)

    ReplyDelete
  23. What a great post. I love your honesty.

    ReplyDelete
  24. KIITOS! :D



    sanavahvari on muuto CLEAR!!! Ihna tos, en huijaa. Miten sattuki! ;)

    ReplyDelete
  25. Ooh, kiitos tästä! Mut pakko kyllä sanoa, että meillä on oikeastaan aina siistiä (ei ehkä puhdasta, mutta tavaroiden puolesta siistiä). Etenkin täällä uudessa kodissa tykkään järkkäillä tavarat paikoilleen heti kun niitä on käytetty. Huvinsa kullakin :)

    ReplyDelete
  26. Heh, tutulta näyttää. Katsotaan, jos täältäkin irtoaisi jotain kuvia. ;)

    ReplyDelete
  27. Hei mahtavaa! Vaikka niissä siisteissä sisustukuvissa on myös puolensa. Niiden avulla voi perustella itselleen ja talouden muille jäsenille, että "tältä meilläkin pitäs näyttää. Voitasko siivota?". Nämä kuvat voivat olla jo liian vapauttavia.

    sisatiloissa.blogspot.com

    ReplyDelete
  28. Anonymous10/31/2011

    Ihana postaus, niin elämänmakuinen :) Tältähän se lapsiperheissä useimmiten näyttää, mahtavaa että uskalsit paljastaa oman kaaoksesi!

    Kaisa

    ReplyDelete
  29. :D huippua! En ole siis todellakaan ainut! Harmillista, että raivasin juuri kahdessa tunnissa kuukausien kaaoksen -ihan vaan kun on vieraita tulossa!

    ReplyDelete
  30. Terapeuttinen postaus, kiitos! Kaaos on kaiken materian tavoite...

    ReplyDelete
  31. Ihan loistavaa! Näin meilläkin usein, mutta nyt kun on uusi kämppä ja karsittiin kamaa paljon, niin on vähän paremmin pysynyt kondiksessa. Erityisen viehättynyt olin tuosta keittiökuvasta! High 5!

    ReplyDelete
  32. Anonymous10/31/2011

    Mahtavaa!
    Kyllähän sen on sisimmässään tiennyt, että todellisuus on jotain muuta kuin "alan kuvissa", mutta tämä on ollut niin pitkään vain ihmisten puheissa. Tiedän vain yhden "pron" joka on uskaltanut tulla kaapista samalla tavalla. Hurraa siitä! Mikä vapautuksen tunne. Onks tää meidän sukupolven rintsikanpolttoa?
    Ja hurraa myös siitä, että kaaoksen taustana on niin kauniisti laitettu koti.

    Kukkavaasikuva on tosi hieno!
    Jimpo

    ReplyDelete
  33. Riikka, tämähän on aivan kunigasidea! Minähän lähetän omat otokseni satunnaisesta läävästä.

    ReplyDelete
  34. Voi vitsi miten tutulta näyttää! Ihanaa! Itsellä on nykyään hirveä paine kaikesta sotkusta ja just sellanen fiilis, että KAIKILLA MUILLA on aina siistiä! Voi kiitos näistä! :)

    Kun vuoden oon jo uudessa kodissa asunut niin superisti ahdistaa, että silti vaan on olkkari vielä varaston näköinen. Varsinkin kun olen himojärkkääjä. Kellarikomeron sain kuntoon viikonloppuna (hel-pot-taa) ja ullakkokin on puolessa välissä. Loput ens kesänä, nyt siellä on jo liian kylmä penkoa. Loppuuko tää siivoaminen ja järkkääminen koskaan?!

    ReplyDelete
  35. Thank you for showing that you are human too ! :-) I have a big mess at home, lots of things I nead to clear out, Ikea chairs that have not yet been put togeheter, kichen cabin doors that I need to put back after a spray paint, loads of paper waste that needs to go to the recyling bin and...well a lot! If I have the guts I will send you a pic...

    ReplyDelete
  36. Anonymous10/31/2011

    Kiitos kun laitoit kuvia mitlä kodissa oikeasti näyttää. Välillä tulee niin huono omatunto kun selailee muiden blogeja, mutta tämä sitä todellisuutta on varmaan monella:D

    Henna

    http://hennankorut.blogspot.com

    ReplyDelete
  37. Kiitos näistä. On lohdullista tietää, että muillakin on joskus sotkuista. Ja meillä asuu vain kaksi possua.

    ReplyDelete
  38. I love seeing this. LOVE IT! Beautiful post :D

    ReplyDelete
  39. Ha ha, love this! Our house often looks similar ;)

    ReplyDelete
  40. Anonymous10/31/2011

    Aamen <3


    Veera

    ReplyDelete
  41. Kiitos. Olenkin harkinnut vakavasti lastensuojeluilmoituksen tekoa, jos koti on aina putsplank ;)

    ReplyDelete
  42. Jees! Tämmöstä meilläkin, eikä oo edes lapsia sotkemassa. Tai siis onhan meitä lapsia, kaksi. Olen kyllä käynyt parissa kodissa, jossa tosiaan on aina siistiä, mutta semmoinen pedanttius on jotenkin maanista, eikä ainakaan minulle sovi. Peukut sulle näistä kuvista! :)

    ReplyDelete
  43. Ihanaa kiitos, päiväni pelastus!

    ReplyDelete
  44. Ohhoh mikä kommenttien tulva oli tullut sillä aikaa kun kävin postissa:) Mahtavaa jos saan teiltä vaihtiksia tähän haasteeseen:)

    So great to hear you all have a messy homes sometimes too:) well of course! And keep those messy reality pictures coming to mee, so I´ll post them and link back to your site!

    ReplyDelete
  45. Anonymous10/31/2011

    Ehkä paras postaus ever!

    ReplyDelete
  46. Upein näkemäni blogipostaus aikoihin! Ihana!

    ReplyDelete
  47. Kiva nähdä että teiltäkin löytyy normisotkuarkea :) Ihan totta että tällaiset arkikuvat tuntuvat kyllä henkilökohtaisemmilta jakaa kuin siistityt kotikuvat! Kiitos tästä!

    ReplyDelete
  48. haha! great initiative.

    ReplyDelete
  49. Love it! Sattumalta meillä kirjoiteltiin samasta aiheesta tänään :)

    ReplyDelete
  50. Oh I love it! The best home tour yet. I'm sure I can rustle up some truthful photos of my home. xx

    ReplyDelete
  51. Tuli hyvä mieli -kiitos!

    ReplyDelete
  52. Anonymous11/01/2011

    kiitos!!! huoh mikä helpotus että muillakaan ei ole koti aina ihan tiptop :) Se on elämää ja näkeehän siitä että ehkä tärkeintä on yhdessä oleminen ja tekeminen eikä se puleeraaminen koko ajan. Kiitos vielä :)

    ReplyDelete
  53. Kiitos Riikka, sinä se osaat yllättää aina vain! :)

    Sinänsä en voi ymmärtää miten joku voi edes kuvitella olevan olemassa ihmisiä, joilla on aina siistiä? Siis sehän on mahdotonta, sillä jokainen nousee aamulla petaamattomasta sängystä ja jokainen juo kahvinsa puhtaasta kupista, joka juomisen jälkeen on likainen! Mutta meitä on moneen junaan. ;D

    Haluan olla mukana julistamassa tätä sotkuisuuden ilosanomaa, joten kuvia tuloo! :)

    ReplyDelete
  54. I love this!
    I came home from a very long stressful day in the office to a very messy house. Your pictures made me feel so much better. Thanks for your honesty.
    Sorry no pictures of my home... the camera battery died and I can't find the charger in this mess.

    ReplyDelete
  55. ohhh I have a feeling I'm cleaning my house all the time....and I'm sick of that...but I can't find my rest in all the toys around ;-) maybe this will calm me down! Thank you!

    ReplyDelete
  56. I love this! beautiful homes that people live in! I just had a photoshoot in my apartment and what i realized is that in magazines it will always be "see all the beautiful things we have" not "see how we live" - i love seeing how people live! I did a messy post back in june or july because i had just show some photos of out apartment that were very far from the truth

    ReplyDelete
  57. Ihanat kuvat! Voisin jopa sanoa, että kaunista sotkua. Toisen sotku on aina mielenkiintoisempaa, kuin oma. kauniit arjen esineet tekevät sotkustakin kodikkaan. Meillä on ylennsä sotkua jo tunnin kuluttua siivouksesta, mutta siitä olen yrittänyt pitää kiinni, että sekaista saa olla, muttei likaista.

    ReplyDelete
  58. Anonymous11/01/2011

    Hei, mahtis postaus! Onko keittiönne muuten kvikistä? Kokemuksia Kvikin tuotteista?
    Manta

    ReplyDelete
  59. Mahtavaa. Tää anto buustia että oma koti ei olekkaan niin kamala. Blogeissa kun näkee kiiltokuvia, tuntuu että omat ja vekaroiden sotkut on ainoastaan meikäläisen riesana. Että kaikkien muiden lapset osaa laittaa aina lelunsa heti pois. Meillä ne ei mene paikoilleen vaikka käskisi.

    ReplyDelete
  60. Aivan loistava postaus :) Kuvat lähtee varmasta kulovalkean tavoin leviämään nettiin, tätä tarvittiin. Kiitos!

    ReplyDelete
  61. KIITOS!!! kaivan kameran esiin, muu somistus on valmiina.. ;)

    ReplyDelete
  62. Working mum11/01/2011

    Ihan parhautta! Meillä asiaa helpottaa se, että possuja on vain kolme. Minä himosiivoan ja hankin itselleni vatsahaavaa. Otan todesta tuon relauspyyntösi. Osui ja upposi :-).

    ReplyDelete
  63. sinänsä hausta tää "reality" saat sotkustakin kaunista ! :D

    ReplyDelete
  64. Samma här... tosin vähän eri kamoilla! :)

    ReplyDelete
  65. THis is great!! I love it! : )

    ReplyDelete
  66. Anonymous11/01/2011

    Kiitos totuudesta! Ihailen kovasti nuorten suomalaisten äitien aivan mahtavia koteja ... Luulin jo että minua ei sisustus enää kiinnosta kun en saa kotiani ojennukseen. Kiertelen kirppareita ja kaunista tavaraa on liikaakin, mutta aika ja voimat eivät riitä kun on kolme lasta ja työt...

    ReplyDelete
  67. Thats my place:) :)
    Big thank u.
    H.

    ReplyDelete
  68. BRILJANTTIA! Täytyykin plärätä jos löytyis jotain timangeja negoista.
    Kiitos Lauran löysin tänne ja ihan oikeeseen aikaan, näemmä! ;D
    Tajusin samalla että 1+1=2...RTIF ja ne ihastuttavat pannunaluset onkin sun! ❤

    ReplyDelete
  69. johanna11/02/2011

    ”like”
    (but please change interface-buttons to english! It’s a lot of trial-and-error for us internationasl :))

    ReplyDelete
  70. This is such as wonderful post! It's so inspiring to see that life is not always picture perfect. Thank you for showing this side of your life too.

    ReplyDelete
  71. Love this post! Love your home. :-)

    ReplyDelete
  72. Ihan mahtavaa, kiitos tästä postauksesta! :) Jospa rohkenisin minäkin nyt julkaisemaan kaaoskuvia. :)

    ReplyDelete
  73. Anonymous11/02/2011

    *Syvä (helpotuksen) huokaus* Stressihän tässä tulee kun aina vain näkee täydellisiä koteja ja itse elää keskellä muuttoa, remonttia, sotkua, likaa....Kiitos tästä, pelasti koko syksyn!

    ReplyDelete
  74. Yes, meillä kans. Mies just kiros että on uus talo ja hienot avokeittiöt ja sotkua piisaa, onneks siis muiilakin, keillä on uus ja moderni köökki ;)!

    ReplyDelete
  75. He he absolutely fabulous - it's for sure five lovely pigs who live in your house.
    But gisp!! May I ask where you have that wonderful white and grey bedsheet from? It's the one with the ikan patten, can't take my eyes out of that.
    /sine

    ReplyDelete
  76. sine: Do you mean this: http://weekdaycarnival.blogspot.com/2011/09/makuuhuoneemme-ilme-muuttui-kun-sanky.html

    here are some info about that duvet cover.

    ReplyDelete
  77. I LOVE this post....thank you for being honest and showing what normal life is like. Nice to see not everyone in blog land lives in a magazine ALL the time.

    ReplyDelete
  78. Mistä tuollaisen, juuri tuollaisen, puisen parkkitalon löytäisi? Pojille joulupakettiin... Kiitos tästä postauksesta :)

    ReplyDelete
  79. I love these photos. Thank you for making me feel "normal" again :)

    ReplyDelete
  80. Anonymous11/06/2011

    Parasta mitä olen nähnyt blogeissa. Nyt ollaan kiinni aidoissa asioissa!

    Tänks!

    ReplyDelete
  81. As everybody else who commented before I am just in love with the feeling of "feeling Normal"! The moment I set in front of the computer today I was just frustrated with not being able to keep things around me tidy enough. Not good enough. And now I feel good again, this pictures rescued the smile back on my face! thanks! :D

    ReplyDelete
  82. ha ha it's still so cute and the lighting in those photographs is incredible!
    love love
    hello sandwich
    xoxo

    ReplyDelete
  83. Anonymous1/23/2012

    Hi,
    Where do i get my hands on this bed??

    Kind regards

    ReplyDelete
  84. Anonymous2/21/2012

    ahaha thank you so much for this post!! I was looking at your neet beautiful and tidy appartment photos and i was like... ARE THEY EVEN HUMAN. DO THEY LIVE OR ARE THEY ROBOTS.
    haha
    xx
    Sophie

    ReplyDelete
  85. Hi! I know this is an old post, but I just wanted to say Hello and that I love your blog. I just discovered it a few days ago and have been visiting lots:) It's wonderful to see your home when it's tidy AND when it's "lived in" it's beautiful both ways! Love from Los Angeles

    ReplyDelete
  86. A very old post but such a good one! Thanks for sharing your everyday :)

    ReplyDelete