LAHES

Eilen oltiin Lahes. Kirppiksiä kierreltiin, mutta ei ehditty kuin kolme, niin isoja kun olivat. Mukaan tarttui "rumaa" keramiikkaa ja yhdestä SUPER-pöydästä iittalaa, arabiaa ja riihimäenlasia alta kympillä. Peltipurkista tartti pulittaa vain 2,5 eeroa. Muuten se ei olis meille edes tullut, mutta kun oli niin edullinen.  Päätynee pojille kynäpurkiksi, sillä muut retrot ovat saaneet viime aikoina asua lähinnä kaapissa. Välillä vaan tulee väriähky ja toisinaan taas purnukat ja värit on kaikki oltava esillä samaan aikaan:)

Some fleamarket finds with super low prizes.  Like those "ugly" vases and Aarikka´s srtipe can and that pretty vater carafe. Under 10 euros!

11 comments:

 1. Anonymous9/01/2011

  Kauppasi postikuluista olisin kysynyt, että miksi yhden julisteen postikulut ovat 10€, kun julisteen pakkauksessa lukee, että posti on veloittanut 4,20€?

  ReplyDelete
 2. Anonyymi: Riippuu julisteesta. Myös pahvipakkaus jossa juliste on maksaa, sekä se että matkaan postiin ja takaisin on jo toiset 4 euroa. Eli kulut ovat shipping and handling.

  ReplyDelete
 3. Anonymous9/01/2011

  Voi peltipurkki, mä olin kans eilen Lahdessa etsimässä noita peltipurkkeja kirpparilla...suo onnisti, mua ei.

  Terv. Jenni W

  ReplyDelete
 4. I just love your blog!! Thanks for all the inspiration!
  Have a great weekend!

  ReplyDelete
 5. Anonymous9/02/2011

  Voitko antaa vinkkejä joistain vastaavia tavaroita myyvistä kirppareista muualla kuin Helsingissä? Mitkä ovat esimerkiksi Lahden must-visitejä? Suomi-kiertue kirppistelyn merkeissä kiehtoisi kovasti, kartta vaan puuttuu :)

  ReplyDelete
 6. Anonyymi : me kyl jätettiin sinne kolme purkkia muille innokkaille:)
  Maria: Thank you alot!
  Anonyymi: Hitsi en tiiä nimiä kun olin kaveria siellä moikkaamassa. Yks oli fida ja toinen kirkkis?? kolme ihan vierekkäin vähän niinkuin teollisuus alueen tapaisella. ehkä joku toinen osaa kertoa tarkemmin.

  ReplyDelete
 7. oh, how fantastic that simple bulb and the color of the cord is!!!

  Fantastic; Just like your blog!
  I'm new here, but will definately be back. Thank you so much for sharing and have a fab weekend

  ReplyDelete
 8. Anonymous9/05/2011

  Fida ja kirkkis taitavat sijaita Launeella prisman ja citymarketin lähellä :) Toinen mahtava on lähellä hennalan ostarilla sijaitseva Lanttila!

  T: Lahest

  ReplyDelete
 9. Anonymous9/13/2011

  Hei miten oot tehnyt noi mahtavat hyllynkannatin-valaisin-systeemit? Mistä löysit tollaisen lamppujohdon missä on katkaisin? Ne olis täydelliset meidän makkariin :) Joo ja sun blogi on U.P.E.A!

  ReplyDelete
 10. Ano: Ne on tehty itse ikean hyllynkannattimista.JOhtoon on itse lisätty katkaisijat. Ei muuta kuin askartelemaan:)

  ReplyDelete
 11. Kaunis ja kiva blogi sinulla!

  Hyviä löytöjä Lahesta (ja ihan oikein lahtelaisittain sanottuna ilman d:tä)! Joku kyseli tuossa kirppiksiä: Launeella Kirkkis ja Fida samassa rakennuksessa, vieressä Launeen Suurkirppis. Hennalassa Lanttila, Vesijärvenkadulla Pelastusarmeijan kirppis, Cetori Saimaankadulla, Rautatienkadulla Femmatori, Mariankadulla SPR:n Kontti ja uutuutena UFF Paavolan City-Marketin vieressä.

  ReplyDelete