Kesällä tekee mieli syödä aina terveellisesti. Perus burgeri muntuu helposti terveellisempään Suomi versioon. Ja lihan voi vaihtaa välillä kalaan. Nam! Lisäksi kaiken maailman salaatit ovat olleet tosi hot ja pop meillä. Nykyään taittuu jo kympin lenkkikin tuntiin ilman verta ja kyyneliä:)  (mutta ei ilman hikeä.)

We feel like eating healthy food in the summer time. Basic burger turns easily into healthier finnish version. You can make it even more finnish by changing meat to fish. Also all kind of salad are now so hot and pop in our kitchen. Thanks to this diet my 10 km running goes easily with out blood and tears:)

9 comments:

 1. Löysin vasta eilen blogisi, mutta olen jo selannut kaikki postauksesi läpi. Todella upeita ja inspiroivia kuvia :)

  ReplyDelete
 2. Onpas ihania ruokakuvia! Toi on kyllä totta, että kesällä tekee mieli syödä terveellisesti, kun monet vihannekset, marjat ja hedelmät on parhaimmillaan..:)

  ReplyDelete
 3. You can run 10 km?!? Wow, that's tough. You deserve good food ;-)

  ReplyDelete
 4. Anonymous7/25/2011

  Hei Weekday!

  Tulin selailemaan blogiasi ja eksyin ihan "alkuun" asti. Minulla pisti silmään ihana vauvansänky, mikä joissain kuvissasi vilahtelee. Mistähän se on mahdollisesti hankittu? Haluaisin jonkun vastaavan omalle vauvalle, ei ole kyllä missään tullut vastaan.

  Anna

  ReplyDelete
 5. Anna: Pieni pinnasänky oli vuokrattu vaavi sängystä. Niillä on nettisivutkin jos googlaat vaavisänky.

  ReplyDelete
 6. just stumbled on your blog - such beautiful photos and a lovely space!

  that food looks delicious!

  ReplyDelete
 7. wow. so amazing! beautiful pictures, beautiful food.
  j.

  ReplyDelete
 8. Anonymous8/19/2011

  I too came across your blogg. Wonderful images......so Scandinavian....clean...good design....beautiful balance of white and colour...,lovely jewelry shots...Are you on FB?
  I am first generation Australian ( with Estonian/Swedish parents). I adore all things Scandinavian. The best design in the world.
  Hedy LP

  ReplyDelete