bye bye bicycle


Toivottavasti sinä idiootti fillarivaras nukut yösi hyvin. Poikani ei. Hän itkee uuden pyöränsä perään. Öisin hän ei saa unta kun rosvot pelottaa. Jos siis vastaasi tulee uuden karhea kiiltävä musta(tarrat revitty pois) 12" poikien fillari jossa on musta satula ja siinä vihreä-valkoinen teksti revolution sekä takana mahdollisesti apupyörät, niin vinkkaa tänne. Ärsyttävää että ihmiset eivät ajattele omia tarpeitaan pidemmälle kun anastavat lapsen pyörän. Vaikka se olikin vain pyörä, niin tapahtuma jää pyörimään mieleen vielä pitkään, toivottavasti ei jää suurempia traumoja.

9 comments:

 1. Voi ei! En oo ikinä tajunnu miten joku voi pölliä varsinkaan lastenpyörän. Eikö yhtään ajattele, kuinka surulliseksi joku siitä tulee!

  ReplyDelete
 2. käytiin poliisilaitoksella ja pollarit vain nauroi, koska viime yönä oli espoon alueella varastettu huomattava määrä pyöriä.

  ReplyDelete
 3. voi hitto, varmaan on ollu joku ammattimainen varasporukka liikenteessä..:(

  ReplyDelete
 4. Oi pienen pohjaton suru!
  Täällä Helsingissä sama meininki varkauksien suhteen. Oma pyöräni vietiin pari päivää sitten. Vakuutusyhtiöstä sanoivat, että poliisista eivät edes vastaa puhelimee kun on niin kiireistä aikaa.

  ReplyDelete
 5. Voi ei :( EN tiiä mitä ihmisillä päässä liikkuu ku aletaan toisen omaisuutta varastaa, varsinki lapsien kohalla tämä nostattaa aina ärsytyksen suuriin lukemiin!
  Täällä kainuun korvessa saap tavarat olla suurinpiirtein siinä mihin ne jättää, ei olla nyt ees enää jaksettu poijjan pyörää lukita, mut tänään sai synttäri lahjaksi potkulaudan niin sen vein ihan pyörävarastoon talteen, ettei humalaiset kesälomalaiset saa mitään päähän pistoja :/ Toivottavasti saatte pyörän takaisin!!!!

  ReplyDelete
 6. voi että ihmiset on ääliöitä!! mua edelleen potuttaa parin kesän takainen pyörävarkaus, mulla oli lapsesta asti ollut äitini vanha mummiska käytössä ja sitten jossain ihme huumassa ostin maastopyörän. Siskoni otti mummiskan ja yhtenä päivänä se siitä oli viety naapurikämppämme pihasta lukittuna ja omani oli siinä vieressä lukitsematta! MRR! täälläpäin huomaa ainakin että jokku humalapäissään päättävät ottaa matkan varrelta pyörän kun eivät jaksakkaan kävellä ja ne saattaa löytyä sitten jostain hyljättynä ojan pohjalle. Toivottavasti pieni mies saa pyöränsä takaisin!

  ReplyDelete
 7. Anonymous6/08/2011

  :( Kyllä otti ikävästi mahan pohjasta, pienen ihmisen suru on niin lohduton. Selitäpä siinä sitten tuollaista epäoikeudenmukaisuutta! Itseltäkin pöllitty pyörä ja olo oli sen jäljiltä kovin haavoittuvainen ja loukattu (varkaus tuntuu aina hyökkäykseltä omalle reviirille ja on pelottavaa), mutta tappion voi niellä järkeilemällä aikuismaisesti. Ei tuollaista saisi tehdä! Pahat ihmiset kärventykööt, jotka lasten pyöriä nyysii!

  -Taru

  ReplyDelete
 8. Voi kuinka tylsää. Meillä on melkein samanlainen pyörä 5 veellä ja aina miettinyt että kunpa ei kukaan typerys tulisi ja varastaisi sitä tai mitään muutakaan. Toivottavasti pyörä saadaan takaisin.

  ReplyDelete
 9. Anonymous6/22/2011

  Voihan harmi.... Lapsi-parka. Näillä nurkilla kun asutaan niin en jätä pyöriä yöksi ulos. Toivottavasti säilyvät edes varastossa. t.ingrid

  ReplyDelete