KEEPING US BUSY
Remontti pitää perheemme kiireisenä. Loppusuora häämöttää, tosin vain omalta osaltamme. Enää viimeinen silaus maalia pintaan, olohuoneen lattioiden hionta sekä öljyäminen, listat paikolleen ja avot! (No ehkä muutama yksityiskohta, kuten rappusten maalaus, pistorasiat, hana kiinni ja yksi peitelista uunin yläpuolelle.) Kunpa joku takoisi taloyhtiölle järkeä päähän ja saisivat  kylpyhuoneenkin valmiiksi, se kun on edelleen atomeina. Suunnitelmat ovat valmiina mutta pähkäilevät voiko niitä toteuttaa...

Our renovation is still keeping us busy. Last cover of paint, some oil and skirtings to the floors and we are ready! But....
I wish someone could talk some sense to our housing cooperative because they haven´t even start doing our bathroom. Thats why we can´t move yet.

39 comments:

 1. Onpa upea keittiö! Mitä materiaalia tuo taso on? Tyylikäs!

  ReplyDelete
 2. Oi, tästä tulee varmasti hieno! Jaksamista remontin keskelle.

  ReplyDelete
 3. Ihanalta näyttää! Ei helpota yhtään asunto- ja remonttikuumetta...

  ReplyDelete
 4. Aniliini: Kiitos! Taso on täyslaminaattia.
  Sanna: Juu hiljaa hyvä tulee. Nyt on jo kaks kuukautta venynyt neljäksi. Saa nähdä kuinka pitkään vielä menee ennen kuin päästään uuteen kotiin.
  Tiina: :) Kiva kuulla! Tiedän tunteen, mutta nyt alan jo toivoa että saisi tämä remontti loppua.

  ReplyDelete
 5. Your place is going to look so amazing! I love the white/black/natural wood combination. Your sink is to die for too :)

  ReplyDelete
 6. hyvältä näyttää! valoa ja komeaa puuta, oi ja voi! ihana siis. :-)

  ReplyDelete
 7. Ihanan keittiö tosiaan ja lattia ja..voih. haluan muuttaa ja uuden remontin :D

  ReplyDelete
 8. Ihana lattia ja ihana valoisuus! Jonain päivänä mekin saamme jotain muuta tämän 40neliön vuokra-asunnon tilalle...Kumpa vain jaksaisi odottaa...

  ReplyDelete
 9. Stephanie: Well I belive it was also the most expensive thing in the kitchen....So good to hear that someone else likes it too;)

  Spots: Juu kyl täst hyvä tulee...odotahan kun saan kuvattua meidän diy vaneri ovet:))

  Julia: Eikös teillä ole juuri valmistunut remppa??? Sehän on hyvännäköinen! Mä en kyl hetkeen halua nyt muuttaa,heh!

  Paint it black: Kolme seinää kaadettiin ja yhtä oviaukkoa suurennettiin vain jotta valoa tulvisi enemmän ja enemmän. Se olikin se suurin kriteeri uudessa kodissa, että se olisi valoisa. Mekin ollaan nyt neljä kuukautta majailtu 40 neliössä josta yksi huone ei ole oikeastaan edes käytössä ja meitä on täällä viisi joten osaat varmaan kuvitella kuinka tahdon jo omaan kotiin:)

  ReplyDelete
 10. Just great! I also love black and white and natural.

  Best wishes,
  MiMa

  ReplyDelete
 11. Näyttää ihan superhyvältä! Meen kestä tätä asuntokuumetta. Entisestäkin listat puuttuu. :) Tuo lattia on huippu.

  ReplyDelete
 12. Anonymous1/09/2011

  hei! mistä tilasit tuon stendig-kalenterin?

  ReplyDelete
 13. Näyttääpä hyvältä! Meillä on sama musta täyslaminaattitaso ja vetimet.

  ReplyDelete
 14. Ihanan valoisaa ja tosi makea lattia! Mitä se on?

  ReplyDelete
 15. Hyvältä näyttää, tulee itsellekkin remppakuume, taas ; )

  ReplyDelete
 16. Wow! Looking good! But for sure a lot of work..:-)

  Have a nice sunday!

  ReplyDelete
 17. Magee! Törkeen komee! Nuo mustat vetimet nousevat kivasti valkoisista ovista. Tykkään niistä erityisesti! Ja huomasin kuorman päällä tilauksen :) Mäkin sellaisen tilasin, mutta paketti oli taittunut ja paperi rikki keskeltä settiä. Ärripurri. Pitäisi kirjoittaa sinne nyt reklamaatio.

  ReplyDelete
 18. Näyttääpä tosi hyvältä. Keittiö on vissiin Ikean? Asensitteko itse vai joku ammattilainen? Miten tuo lattia, mitä puuta se on ja miten se on toteutettu eli onko vanha poistettu vai asennettu päälle?
  Kiitos jo etukäteen vastauksista ja remppakestävyyttä ;) Kyllä se iloksi muuttuu ja vaikka nyt ajattelee, että loppus jo niin hetken kun asuu niin remppahimo nostaa taas päätään :D

  ReplyDelete
 19. Mima: Thank you!

  Killi: joo listoja ei saa ikinä jättää odottomaan tai muuten ne jää laittamatta;)

  Anonyymi: Tilasin stendig-kalenterin Arangosta.

  KaC: Thank you!

  Rumbo: Saa nähdä jaksanko pitää tasoa puhtaana;)

  Anu: Lattia on mäntylautaa.

  Minna: Ei kai;)

  Ij:Yes it was and yes it still is!

  Esba: Kiitsa! No en oo omaani vielä edes avannut. Toivottavasti on säilynyt ehjänä.

  Doo: Keittiö on osittain Ikean ja osittain muualta. Netistä olen tilannut mm. uunin. Minä itse asensin. Mies ja veli auttoi. Mutta muuten oli minun harteilla keittiön asennus. Kaikki vanhat lattiat poistettiin ja asennettiin uudet koolingit lattian alle. Lattia on mäntylautaa. Sen hiomme, laitamme lipeän kaksi kertaa ja lopuksi faxen valkoinen öljy.

  ReplyDelete
 20. Tsempit remontin keskelle! Näyttää niin hyvältä.

  ReplyDelete
 21. Saat aikaan varsinaisen remonttikuumeen täällä. Näyttää upealta!

  ReplyDelete
 22. Wow, what a progress! Looks all wonderful. Can imagine you can't wait to move. All the best for the new year, and good luck with the bathroom!

  ReplyDelete
 23. Mahtavalta näyttää!!! Ei malttais odottaa lopputulosta;) Tosta tulee upea! Lopultakin sain sen kirahvi printin kehyksiin. Se on niin ihana <3
  Bloggasin siitä tänään ruotsalaisten sisustus bloggareiden "inspiraatiotehtaaseen"


  Terkut! :)

  ReplyDelete
 24. Ohhoh, nyt tulee kyllä semmosta rispektii että! Ei multa vaan onnistuisi keittiön asennus :)

  ReplyDelete
 25. Looks great! What material is the kitchen top? Very nice.
  Keep up the good job

  ReplyDelete
 26. your home will be beautiful! I wish you all the patience and strength in the world with the remake. we've been renovating for some time now as well and it can be nerv wrecking with all the chaos and the kids and the dust and everything else!
  sofie

  ReplyDelete
 27. It's looking amazing, I think all your hard work will pay off. This also makes me hate my own kitchen so much more!!

  ReplyDelete
 28. Hyvältä näyttää! tsemppiä ;)

  ReplyDelete
 29. Anonymous1/14/2011

  No voihan vaan, on kyllä niin hienon näköistä! Rohkaisit minua päätymään tohon samaiseen pöytätasoon... :) Hinta tosiaan vaan ON aika suolainen,se meitä on ainakin jarruttanut! Tuleeko lattiasta täys valkoinen, vai kuultaako sieltä puu läpi? Jos kuultaa niin mitä luulet miten lattia muuttuu kun mänty alkaa kellastua? Minua vaan mietityttää että miten se valkoinen lattia käytännössä toimii,saako jatkuvaan olla jynssäämässä ja imuroimassa, ho hoi, kokemuksia kellään?
  Tsemppiä mahdottomasti teille, tunnut olevan virrakas projektissanne vaikka vaatiihan se ihan mielettönmästi!
  Tiina-Kaisa

  ReplyDelete
 30. Tiina-Kaisa: Lattia kuultaa läpi. asennuksen jälkeen lattia hiottiin, sen jälkeen pestiin esikäsitelyaineella. Sitten kaksi kerrosta puulipeää joka estää kellastumisen ja lopuksi valkoinen puu öljy. Käytimme tikkurilan faxe tuotteita.Tietty sitä saa olla pitämässä puhtaana, mutta se on sitten ihan siitä kiinni kuinka itse pitää siivoamisesta. Aiemmin meillä oli tumma laminaatti ja sitäkin imuroin päivittäin niiltä alueilta missä enemmän eleltiin
  sillä siinä jos missä niin kaikki muruset ym. näkyi.

  ReplyDelete
 31. Anonymous6/20/2011

  Millä sahasit täylaminaattia?

  ReplyDelete
 32. Anonymi: Kuvio eli pistosahalla. Ostimme laminaattiterät sahaan. Porasimme ensin keskelle aukon jotta saimme reunat kauniisti esim. hellan kohdalle.

  ReplyDelete
 33. What a nice kitchen you have! would you be so kind as to tell me where you bought the black countertop? I myself am looking for a thin black countertop.

  ReplyDelete
 34. Keittiö on super hieno! Ootko ollut tyytyväinen mustaan laminaattitasoon? :)Näkyykö siinä kaikki tiskirätin rannut vai onko helppohoitoinen?
  Haaveilen mustasta tasosta, siksi utelen :)

  ReplyDelete
 35. Lilla: Kyllä rätinjäljet näkyy. Must tuntuu et kaikis tasois näkyy paitsi sit jottain kuviollisessa. Muuten aika helppo hoitoinen ja thrat irtoaa helposti. Narrmuja tuli nyt kun oli putkiremppa ja työmiehet oli heitelleet työkalujaan siihen. Eli kyllä siihen jäljen saa jos haluaa.
  Sit meil on sellaista hoitoainetta jota siihen voi suihkutella niin tasosta tulee kuin uusi:)

  ReplyDelete
 36. kiitos vastauksesta. Jään harkitsemaan tasoa ihan tosissaan :)

  ReplyDelete
 37. I found your blog through A Merry Mishap - I JUST LOVE EVERYTHING!! I am currently building a cabin and am looking for counter tops for our kitchen, can you tell me what material you used for yours? I love the thin black material. Thank you so much :) Lawny

  ReplyDelete
 38. moikka. muistatko mitä kaapistoja nuo oli ikeasta? entä nuo vetimet? vai onko ne edes ikeasta?

  ReplyDelete