NEW THINGS
Uusia juttuja tulossa kauppaan. 5kpl korttisarja ja 3kpl vihkokortti sarja. Tulossa myös vihkoja, pari julistetta, teemakortteja sekä värityskuvasarja. Tästä kauppaan:)

Soon there will be new things available, like cards, notebooks and colouring pictures for example. Please klik this and you can go shopping.

BINOCULARS


Tänään lähdimme seikkailulle ja otimme omatekemät kiikarit mukaan.

Today we went for a adwenture and took our home made binoculars with us.

WHERE DO WE PUT OUR SHOES?


Ehkäpä pari Ikean stuvaa ja laatikostoihin väriä pintaan?
Maybe couple of Ikea´s stuva  and some colour?

  

Kuppikakku
Sain tämän kupposen kakkua Musta Tuntuu blogin Spotsilta. Kiitokset vaan!!!

Mukana tulivat seuraavat ohjeet:

1. Jaa tunnustus eteenpäin viidelle inspiroivalle bloggarille.
2. Kerro kolme asiaa, joita rakastat.
3. Näytä kuva rakastamastasi asiasta ja kerro siitä.

Vastaukset:

1. Ajattelin tällä kertaa jakaa tunnustuksen henkilöille keille en ole aiemmin yhtään sellaista jakanut ja jotka eivät ole ystäviäni oikeassa elämässä.  Yhdistävänä tekijänä näille blogeille olkoon myös se, että ne antavat minulle paljon inspiraatiota ja minulla on sellainen outo yhteenkuuluvuuden tunne vaikken ole ikinä edes jutellut heidän kanssaan. Johtuen varmaan siitä että lukiessaan joitain blogeja niiden kirjoittajiin helposti samaistuu ja löytää tyyleistä ja muustakin elämästä samankaltaisuuksia.  (voi tosin olla että naamatusten olisimme aivan eri planeetoilta ja sukset ristissä:)) Nämä blogit kuuluvat myös jokapäiväisiin blogikäynteihin.

Time of the Aquarius 
A Merry Mishap
2h+k
der himmel über berlin
helenainen (tai no hänet tapasin habitaressa, mutta sitä ei varmaan lasketa:)


2. Rakastan laittaa hyvää ruokaa siivotussa keittiössä ja ajan kanssa.
    Rakastan perhettäni (sis. myös äiti, isi, siskot ja veljet ja kaikki läheiset) ja sitä kuinka he rakastavat minua takaisin.
    Rakastan luomisen tuskaa , vaikkei se aina edes ole tuskaa vaan niin ihanaa.


3.
Lapset.

INSPIRATION#2

Ihanaa inspiraatiota myös täältä   ja täältä. Kumma miten ne aina vaan Ruotsissa osaa? Siellä ainakin tiedetään se kuinka tärkeitä on työparit ja se että kun se homma pelaa niin lopputulos on kultaa. Ja että suunnitteluun on käytettävä aikaa eikä hienot kuvat aina synny ilman rahallista panosta. Sitä ei mielestäni täällä koto Suomessa osata vielä arvostaa. Harmi, sillä parhaat jutut syntyy kun kaikki kuvaa tekevät puhuvat samaa kieltä:(

Lovely and inspiring pictures from here and here. It´s weird how they just know how to do it there in Sweden. They know how important is use same workmates. And that you have to use time for planning. We don´t appreciate that enough here in Finlad. Too bad because best pictures come when everybody speaks the same languge:(

PHOTO SHOOT FOR SHOP


Päivät kuluvat neljän seinän sisässä, kun lapsi sairastaa. Tänään isi hellitti remonttista muutamaksi tunniksi, niin pääsin isomman pojan kanssa kylään. Kiitokset vielä Spots asunnon lainasta!! Samalla kuvasin vähän inspiraatiokuvia julistekauppaan.

Day go by inside of four walls, because baby is so ill.  Today dad was with the baby while me and my older son visited our friends. Same time I took some inspirationpictures for postershop.

Muutamia uusia juttuja nyt saatavana! Couple of new things now available!

OLDIES#7 SEWINGS
Olemme olleet jo viikon kipeinä. Vauvalla on korvatulehdus, silmätulehdus ja ventolinea annetaan pullosta keuhkoille. Nyt ei ole ollut siis energiaa ottaa uusia kuvia. Huomasin että on tullut aika paljon uusia lukijoita, sellaisia jotka eivät vanhaa blogiani lukeneet. Laitankin siis jälleen yhden old blog päivityksen. Tällä kertaa ompeluaiheisen:)  Kunpa tänään paistaisi aurinko, niin ei harmittaisi niin paljon tämä sisällä olo, kun olisi edes kaunis näkymä mitä katsella.

We have been ill for a week now, so I havent had a time to take a new photos. I notised that there is so many new readers who didn´t read my old blog so I desided to make an old blog post. This time about my sewings. Enjoy!

  

FJÄLLRÄVEN


Jos olisin tiennyt kuinka tärkeä pienelle ihmiselle voi reppu olla, niin olisin hommannut sen aikaisemmin.
If I would have known how important a backbag could be for a littele human, I would have bought it earlier.

NICE NEIGHBOURHOOD
Mistä sitä oikein aloittaisin. Siitäkö että meidän uudesta kodista löytyi kosteusvaurio kylpyhuoneesta ja nyt sekin pitää remontoida vaikka sitä ei oltu suunniteltu. Vaiko siitä että en jaksa murehtia sitä asiaa kovin, sillä tämä vuosi on opettanut että on elämässä tärkeämpiäkin asioita. Sitä paitsi kylpyhuoneen voi korjata. Vai kertoisinko kuinka vauvalla menee jalat suuhun.....koko ajan. Se on niin tarmokasta puuhaa että aikoinaan isosiskon isä ikuisti siskon veistokseen asti. Ehkäpä kerron kuitenkin että alan tykätä tästä uudesta paikasta. Järvi on vieressä ja metsä myös. On täällä mainio kirpputorikin aivan kävelymatkan päässä ja sinne jäi vielä paljon ihanaa seuraavaan kertaan.

Where should I start. Should I tell you that there is a humiditydamage in our bathroom and we have to renovate it too even we didn´t had that in our minds. Or that I really don´t have time to care about it, cos this year has thought me that there is so much more important things in our lives. than bathrooms. Bathroom you can fix. Or should I tell you how much our baby enjoys his feet nowdays. There is a sculpture about his big sister doing the same thing. Well I think I to tell you how much I love our new neighbourhood. There is a lake, wood´s and a great fleamarket just arround the corner.

ARVONTA-LOTTERY
Jutut ja voimat niin vähissä että nyt pidetään arvonta syysiltojen iloksi. Palkintona A3 juliste. Valitse mieleisesi ja laita numero komenttikenttään. Anonyymit nimimerkki kans:) Arvonta suoritetaan 17.10.2010

Lottery for readers! If you are anonym please put your name too. Winner gets a A3 Poster. Choose one of the pictures and put the number with your comment. Lottery ends 17.10.2010.