NICE NEIGHBOURHOOD
Mistä sitä oikein aloittaisin. Siitäkö että meidän uudesta kodista löytyi kosteusvaurio kylpyhuoneesta ja nyt sekin pitää remontoida vaikka sitä ei oltu suunniteltu. Vaiko siitä että en jaksa murehtia sitä asiaa kovin, sillä tämä vuosi on opettanut että on elämässä tärkeämpiäkin asioita. Sitä paitsi kylpyhuoneen voi korjata. Vai kertoisinko kuinka vauvalla menee jalat suuhun.....koko ajan. Se on niin tarmokasta puuhaa että aikoinaan isosiskon isä ikuisti siskon veistokseen asti. Ehkäpä kerron kuitenkin että alan tykätä tästä uudesta paikasta. Järvi on vieressä ja metsä myös. On täällä mainio kirpputorikin aivan kävelymatkan päässä ja sinne jäi vielä paljon ihanaa seuraavaan kertaan.

Where should I start. Should I tell you that there is a humiditydamage in our bathroom and we have to renovate it too even we didn´t had that in our minds. Or that I really don´t have time to care about it, cos this year has thought me that there is so much more important things in our lives. than bathrooms. Bathroom you can fix. Or should I tell you how much our baby enjoys his feet nowdays. There is a sculpture about his big sister doing the same thing. Well I think I to tell you how much I love our new neighbourhood. There is a lake, wood´s and a great fleamarket just arround the corner.

6 comments:

 1. Olet niin oikeassa. Kun on ollut elämän isojen asioiden äärellä, kasvokkain, niin sen jälkeen ei vaan voi murehtia pikku vastoinkäymisitä enää samalla lailla. Hienoa että alatte kotiutua uuteen seutuun. Iloa ja intoa!

  ReplyDelete
 2. Oi ja voi. Teillä on ollut todella rankka vuosi. Ihana että osaat ajatella hyvin ja positiivisesti. Kiva että olette kotiutuneet, se on ihana fiilis. Tsemppiä, en muista monesko kerta on kun sanon sen.

  ReplyDelete
 3. Loistava asenne tuohon pakolliseen kylppäriremonttiin. Niin se vain on! Sen VOI korjata. Mutta harmi silti.

  Upea tuo veistos ja aivan ihana tuo uusin varpaiden löytäjä! =)

  Ja sulla on minusta ihan paras blogin nimi.

  ReplyDelete
 4. Ihanasti asenne kohdillaan. Allekirjoitan.

  ReplyDelete
 5. voi kuinka kurjaa! mutta silti parempi niin päin, että löytyi, kuin että olisi jäänyt huomaamatta... vaikka tietysti olisi kaikkein paras ollut kokonaan ilman!

  ReplyDelete
 6. I admire your way of seeing things. I recognize that with kids you start looking at life in a totally different way. All becomes so relative. Very healthy attitude.

  ReplyDelete