JEWEL


Tänään haen uuden objektiivin kaupasta. Pian alkaa remonttikin edstymään siihen malliin että sieltä voi alkaa ottamaan kuvia. Parissa huoneessa on jo lattia, mutta ei sinne hiekkapölyyn voi mennä lasten kanssa kuvailemaan. Kunhan lattiat on paikoillaan ja pöly poissa niin voimme mekin  osallistua enemmän. Hommasin jo sellaisen turvaportin joka tulee sitten yhden huoneen oven eteen, niin ei tarvitse koko ajan olla kaitsemassa pois nauloista. Oi en malta odottaa että pääsen kasaamaan keittiötä tai nakuttelemaan listoja. Taloyhtiö saneeraa kylpyhuoneen, mutta siitä emme ole vielä saaneet mitään infoa että minkälaista olisi tarjolla. 
On niin hikistä puuhaa olla pihalla, niin koitan keksiä aina tekemistä sisälle. Eilen muovailuvahat, tänään korupaja ja huomenna ehkä lisää viirejä. Kaupassa vielä muutama kauluri ym. jäljellä, jos vaikka joku pukinkonttiin halajaa. Laitan puljun kiinni lomien ajaksi, kun en pääse postittelemaan. Avataan sitten taas ensi vuoden puolella:)
Soon our renovation will be at that point, that I can take some pictures from there. But as long as our floors are open and there is dust we cant go there with children. I cant wait to set up our kitchen.
Yesterday we had modeling clay factory, today we had jewel factory and who knows maybe tomorrow we make more garlands:) Btw. There is couple of collars and stuff at my shop if you want to put something nice to santas bag. I will  closemy shop for x-mas holidays, because I wont be able to post the orders. The shop will be open again in January.

No comments

Post a Comment