WORKSTATION


Joitain asioita kaipaan vanhasta kodistamme; kuten työpistettä, tunnelmaa, mustaa muovimattoa ja tytön kyyhkys-timantti DIY-tapettia.
Some things I am yearning from our old home; like workstation, atmosphere, black floors and girls room DIY wallpaper. 

Kuvat: Mirva Kakko/Deko

16 comments:

 1. Tuo olikin niin älyttömän kaunis koti, ettei ihme jos sitä kaipaa. Tuollaisella tyylitajulla uusi kotinne on kyllä varmasti vähintäänkin yhtä kaunis.
  Löytyy leikkeistäni nämä kuvat:)

  ReplyDelete
 2. Kylläpä on ihanannäköistä!!Silmä oikein lepää kuvissa, sisustus selväti tunteella ja ammattitaidolla :). Vielä tuohon alemman postauksen tapettiin ,kiitos tiedosta! KOetan saada miehelle myytyä ajatuksen yläkerran tapettien uusimisesta ja tuolta Cole&Sonin sivuilta löytyi vaikka mitä ihanuuksia...

  Mukavaa loppuviikkoa!

  t.Minna

  ReplyDelete
 3. Jäisin itsekin kaipaamaan tuollaista officea =) Kauniita kuvia.

  ReplyDelete
 4. Aivan ihania,tunnelmallisia kuvia.

  ReplyDelete
 5. Liivia: Hauska kuulla että on ihan leikekirjaan asti päätyneet:) kiitos.
  Sunna: Tässä tapauksessa en itse ollut kameran takana mutta kohteet oli omaa käsialaa:)
  Villa Kajava: Kiitos:)
  Mulla on siellä kans pari suosikkia mitä en ole koskaan päässyt kokeilemaan.
  Sort of Pink: Nyt tulevaan makkariin rakennan vaatekaappien sisälle työpisteen. Tila on niin rajallinen ja saapahan sotkut pois silmistä. Tuo oli siivottu kuvausta varten:)
  Rimpsukaisa: Kiva kuulla että tunnelma välittyy:)

  ReplyDelete
 6. Birgitte11/25/2010

  Hello, I just wanted to say I SIMPLY LOVE the beautiful and warm collar in your shop. I received it the other day and it is amazing! I hereby ask you to PLEASE make more nice wool things:)

  ReplyDelete
 7. Anonymous11/25/2010

  Ihania kuvia! Miten tuo keittiön seinä on tehty?

  ReplyDelete
 8. Keittiön lattia meni tilaukseen uuteen taloon. Siis listan jatkoksi listalle nimeltä "Puhu mies ympäri". Ei ne miehet aina ymmärrä hyvän päälle!

  ReplyDelete
 9. Birgitte: So nice to hear! I´ll try;)
  Anonymi: se on tehty antiikkilaastilla joka on maalattu.
  Rilla:Älä ihmeessä laita keittiöön, kaikki ruoka tarttuu siihen kiinni niin helposti. Lastenhuoneessa tosin saattaisi kyseinen kolikkomatto olla oiva valinta! Ja värejäkin on niin paljon:)

  ReplyDelete
 10. Olitkin jo näköjään vastannut kysymykseen, jota tulin esittämään. Kysymys olisi kuulunut: Onko lattia käytännöllinen keittiössä? Ilmeisesti ei. :) Hyvä tietää, pistetään harkintaan muihin huoneisiin. :)

  ReplyDelete
 11. Kyllä on ihanan näköinen koti, ihan ku mun haaveissa!
  Toinen kuva herätti kysymyksen. Minkä tuoli tuo valkoinen on? Heräsi mielenkiinto ja harkitsevuus, miltähän näyttäisi omassa kodissa.

  ReplyDelete
 12. Satu: Kiva kuulla. Tuo valkoinen tuoli on kierrätyskeskuksesta jonka olen itse päällystänyt. Aiemmin tuoli oli vihreä, mutta kangas oli huonokuntoinen.

  ReplyDelete
 13. Hei! Mattoasialla tällä kertaa. Mistä taannoin hankitte tuon kolikkomaton? Osaatko kertoa, mistä voisi saada edullisimmin? Kiitos jo etukäteen. :)

  ReplyDelete
 14. Hei, huomasin, että tuo musta nahkanojatuoli on täsmälleen samanlainen, minkä juuri ostin kirpparilta. :) Olisi hauska kuulla tuolin taustaa, satutko tietämään missä niitä on valmistettu ja milloin? Ihana blogi muuten ja kauniita kuvia!

  ReplyDelete
 15. Uku: Hei. Valitettavasti en osaa sanoa. ettei olisi juurikin sama nojatuoli:)

  ReplyDelete