FOR LEARNING
Nyt kirja minullekkin joka ei jaksa lukea ja opiskella. Tässä kirjassa tieto on laitettu niin hienoon pakettiin että vähemmästäkin viisastuu. Kirja tarttui mukaan kirjakaupan hyllystä, kun etsin lahjaa tänään vietettäviin tupaantuliaisiin. Huomenna on tiedossa toisetkin tuparit. Taidan olla aika rapakunnossa sunnutaina. En ole nimittäin  valvonut yömyöhälle seisaaltani kolmeen vuoteen, saati että olisin juhlinut. Siitä onkin sitten enemmän aikaa.

Täältä löytyy kirja ja sen tekijä.

Now there is a book for me who doesn´t like to read and learn. Here the knowledge has put it to so nice packet that it´s a wonder if you don´t get smarter just by looking the pictures:) I´m going to give this to my friends for their housewarming gift. Tomorrow I have another housewarming party. I think I´m going to be wreck after this weekend, because I haven´t stayed up on my feet all night for three years.

You can buy the book from here.
 

6 comments:

 1. vautsi, toimiskohan tuo mullekin. kaiken maailman tiedon voisi kyllä pakata vähän nätimmin, olisi mielekkäämpää jo edes avata se kirja :)

  ReplyDelete
 2. Oho! En olisi arvannut että ko. kirjaa löytyy suomennettuna. Mahtavaa! Hypistelin tota eilen japanilaisessa kirjakaupassa ja laitoin nimen ylös toive-haave-ostoslistalle :)

  ReplyDelete
 3. Tieto on todellakin kaunista! Saako teidän projektia tulla kurkkaamaan Midlake-viikonloppuna?

  ReplyDelete
 4. tuija: tuon lukee hetkessä ja mikä tärkeintä sen myös sisäistää. Siitä en oo niin varma onko kaikki just sitä tärkeintä tietoa;)

  sc:ostin tuon akateemisesta.

  neliö: tänne vaan:)

  ReplyDelete
 5. weekday, jos saan tiedoilla edes muutaman pylpyrän trivial pursuitissa niin i'm happy :D

  ReplyDelete