Kuppikakku
Sain tämän kupposen kakkua Musta Tuntuu blogin Spotsilta. Kiitokset vaan!!!

Mukana tulivat seuraavat ohjeet:

1. Jaa tunnustus eteenpäin viidelle inspiroivalle bloggarille.
2. Kerro kolme asiaa, joita rakastat.
3. Näytä kuva rakastamastasi asiasta ja kerro siitä.

Vastaukset:

1. Ajattelin tällä kertaa jakaa tunnustuksen henkilöille keille en ole aiemmin yhtään sellaista jakanut ja jotka eivät ole ystäviäni oikeassa elämässä.  Yhdistävänä tekijänä näille blogeille olkoon myös se, että ne antavat minulle paljon inspiraatiota ja minulla on sellainen outo yhteenkuuluvuuden tunne vaikken ole ikinä edes jutellut heidän kanssaan. Johtuen varmaan siitä että lukiessaan joitain blogeja niiden kirjoittajiin helposti samaistuu ja löytää tyyleistä ja muustakin elämästä samankaltaisuuksia.  (voi tosin olla että naamatusten olisimme aivan eri planeetoilta ja sukset ristissä:)) Nämä blogit kuuluvat myös jokapäiväisiin blogikäynteihin.

Time of the Aquarius 
A Merry Mishap
2h+k
der himmel über berlin
helenainen (tai no hänet tapasin habitaressa, mutta sitä ei varmaan lasketa:)


2. Rakastan laittaa hyvää ruokaa siivotussa keittiössä ja ajan kanssa.
    Rakastan perhettäni (sis. myös äiti, isi, siskot ja veljet ja kaikki läheiset) ja sitä kuinka he rakastavat minua takaisin.
    Rakastan luomisen tuskaa , vaikkei se aina edes ole tuskaa vaan niin ihanaa.


3.
Lapset.

4 comments:

 1. Kiitos ja voin sanoa ihan samat näistä neljästä blogista + liitän siihen sinun ja Sukin blogin. Hyvää loppu viikkoa !

  ReplyDelete
 2. Oi, olis kivaa nähä pitkästä aikaa! M-R totesi tuosta lapsikuvasta, että onko tuo vauva oikea? :D Eli olis jo ehkä aika. :)

  ReplyDelete
 3. 8-) Kiitos kaunis! Kun pidän blogilukuhetken, tänne tullaan heti kärkeen :) Taidetaan olla viehättyneitä aika usein samoista jutuista. Siksipä täälläkin tulee tosi usein käytyä. Nyt on töissä ollut niin hoppu, että lukeminen on ollut vähissä, omasta kirjoittamisesta puhumattakaan. Miten nämä syksyt ovat aina tällaisia? Äh. Toivottavasti kohta rauhoittuisi.

  Tsemppiä teille remppaan :) Ihanalta vaikuttaa!

  ReplyDelete
 4. Kiitos. Tunnustus tuntuu hyvältä. Arvostan sinua, kykyäsi luoda ja tuoda kauneutta suuresti!

  ReplyDelete