MIKÄ ON KIRKASTA JA HAISEE PAHALLE?

Tää lamppu tietty;) Muuten varmaan ihan ok, mutta kumi haisee, polttimoita oli rikki ja kuumenee aikas paljon.  Enköhän sille jotain käyttöä keksitä ennen ensikesän pihajuhlia.

This is our new lightset. Rubber stinks but otherwise ok.

5 comments:

 1. Anonymous9/03/2010

  Hei!
  Kysyisint sinulta muutaman jutun Habitare-messuista.

  Olen menossa sinne nyt ensimmäistä kertaa ja mietin, että onko siellä mitään myytävänä, vai ovatko tuotteet vain esillä? Onko messutarjouksia? Olen niin malttamaton, että jos löydän jotain kivaa, niin haluaisin sen heti mukaani.

  ReplyDelete
 2. Hei anonyymi. Osalla osastoista on messutarjouksia. Kannattaa kysellä. Itse kyselin tarjouksia kodinkoneista ja lattioista. Lattioista ei oikein herunut, mutta pesutorneista ja astianpesukoneista ym. kyllä. Ja toimituksenkin sai hyvin meidän remontin ajankohtaan eli marraskuuksi. Heti mukaan ei varmaan monestakaan saa, mutta kannattaa siis kysyä:) Hauskoja messupäiviä:)

  ReplyDelete
 3. Meillä ainakin on kadonnut se haju tuosta valosarjasta. Tosin ehtihän se monta kuukautta ollakin tyhjänpanttina laatikossa kaapin perällä :)

  ReplyDelete
 4. Voi ei!Tilasin juuri tuon lampun kaksin kappalein:)No mutta haiskoot,pääasia että tulee valoa keittiöön ja lastenhuoneeseen.

  ReplyDelete
 5. Anonymous5/07/2011

  Selasin koko blogin läpi tämän tarkistaakseni, löytyihän! Tiedätkö, saako näitä tilaamalla, vain täytyykö tehdä ruotsinreissu?

  ReplyDelete