FLEAMARKET
Kaapit pengottu ja tavaroita lajiteltu. Käyhän se vapaapäivän viettäminen niinkin että lähtee viikonlopuksi kirpputorille myymään. Hassua että sitä säilyttää joitain tavaroita monta vuotta kaapissa koska ei vaan raaski luopua niistä. Päätin että kaikki sellaiset tavarat ja vaatteet  saavat  etsiä uuden kodin, ehkä ne siellä pääsevät ihan esille ja käyttöön asti. Ja onhan sitä oma maku muokkautunut vuosien saatossa. Ensimmäisessä kodissani oli sinisissä lasipulloissa muovisia gerberoita ikkunalaudalla. Oi kultainen 90-luku.

I have been sorting up stuff and old clothes. I´m going to a fleamarket and hoping that my old things find a new home. Why do we store things years and years if we only keep them in closet? Well now they have to go!

10 comments:

 1. Anonymous8/18/2010

  Oi, mäkin muistan elävästi oman sinisen kauteni ja ne gerberat :) Onneks se on menneisyyttä.

  ReplyDelete
 2. Oi toi vika lause...aivan kuin mun ekasta kodista. Heh hee! Onneksi ei tullut silloin kuvailtua kotia.
  Onnistunut kirppisreissua!
  Tartteis tehdä suurtyhjennys kyllä meilläkin.

  ReplyDelete
 3. Ai että. Siniset lasipullot ja gerberat. Siinä sitä vasta oli! Olikohan se juurikin Suomen Ikean rantautumisen aikoihin, kun monilla 20+ -ikäisillä oli ensimmäisessä kämpässään sinikeltainen sisustus.. :D Söpö tuo kukkakori!

  ReplyDelete
 4. Ei saa kiusata kun mä en pääse noita ostamaan! Mikä on tuo ihana ruusukangas viidennessä kuvassa? Ja antakee armoa mä tahdon ton alimman kuvan paksun rannerenkaan...jajajaja...

  ReplyDelete
 5. Niin ja toi kangas rannerenkaiden alla?

  Oon tulossa katsomaan u2:sta lauantaina, mistä löydän sinut? :D

  ReplyDelete
 6. Joo! Gerbera ei oo mikään mun suosikki kukka edes;)
  minja: Vallilan kirppiksellä la ja su. Ja noi ruusukangas setit on mokon tyynyliinoja. Mutta rannerenkaiden alla oleva kangas oli mun kuvaushetken paita;)

  ReplyDelete
 7. Mulla on ollut tämä "kaikki turha pois" projekti koko äitiysloman, no melkein koko. Alussa tuli hurahdettua ale ostoksiin ym. Nyt alkaa olla hyvä fiilis kun kaikki on myyty tai kierrätetty pois. Aika vähän tarvitsee ja huomaan kun lapsiluku kasvaa halu yksinkertaista kasvaa, ainakin minulla.
  Myynti onnea. Tuleeko muuten iso remppa ?

  ReplyDelete
 8. toi lasikori ainakin on tosi hieno!

  ReplyDelete
 9. Voi olisimpa mieleläni tullut penkomaan sun pöydän!

  ReplyDelete