COLOR NOW 2018

Seinät on maalattu vuoden värillä N405 Ruukku ja sävyllä S471 Etruski, maalina täyshimmeä Harmony. Sermi on käsitelty himmeällä Helmi-kalustemaalilla Y487 Piazza -sävyyn. 

Ruokailutilan seinät, lattialista ja väliovet maalattiin väripaletin sävyllä Y487 Piazza. Seinissä käytettiin täyshimmeää Harmony-maalia, ovissa ja lattialistoissa Helmi- kalustemaalia.  

Vihreä seinä on sävyltään K444 (Symphony). 


Nyt on kuulkaa upeita uutisia teille!
Tänään on vihdoin julkistettu uusi ilmainen Color Now 2018 lehti sekä vuoden väri Ruukku! Color Now 2018 Minerals -värikokoelmassa yhdistyvät klassiset elementit ilma ja maa ja kokoelmassa leikitellään runsailla ja lämpöisillä sävyillä. Harmoninen kokoelma yhdistyy helposti luonnonmateriaaleihin, kuten puuhun ja kiveen ja se sisältää 12 kaunista ja syvää väriä.

Vuoden väriksi nousi N405 Ruukku,  joka kaikuu perinteisten käsitöiden henkeä ja eurooppalaista arkkitehtuuria. Ruukku on rohkea valinta, mutta ei liian kirkas, joten se sopii moneen kotiin ja sisustukseen. Ruukun ja vaalean sävyjen yhdistelmä on tyylikäs ja arvokas. 

Olen saanut ilokseni olla osana huippu tiimiä luomassa upeaa Color Now 2018 lehteä.  Ensimmäinen Color Now lehti ilmestyi vuosi sitten ja oli menestys. Tänä vuonna lehti näyttää vieläkin upeammalta ja sisältö houkuttelee uppoutumaan värien maailmaan. Lehti sisältää lukuisi vinkkejä kodin sisustamiseen ja maalaus ideoihin sekä kurkistukset mm. trendianalyytikko ja suunnittelija Nina Bruunin, sisustusstailisti Susanna Vennon ja sisustusarkkitehti Laura Räihän kauniisiin koteihin.


Mitä sinä maalaisit vuoden värillä kodissasi? Täältä pääset tilaamaan itsellesi upean Color Now 2018-lehden 
Täältä löydät lisää Color Now ideoita  Color Now -sivustoI have some great news for you!

Color Now 2018 magazine is finally here! 

The 
Color Now 2018  Minerals collection combines classical elements of air and earth. The collection plays with abundant and warm tones. Minerals collection includes 12 beautiful and deep colors. A harmonious collection combines easily with natural materials such as wood and stone.

The color of the year is N405 Ruukku, which echoes the spirit of traditional crafts and European architecture. The combination of Ruukku and pale tones is elegant choice. The Ruukku is a brave color,  but not too bright, so it is suitable for many homes and furnishings.


I was happy to be part of this great team. The pictures looks so nice! The first 
Color Now 2018 magazine appeared a year ago and was a success. This year, the magazine looks even more amazing. This free magazine includes a number of decoration tips and painting ideas, as well as inspiration,  for example sneak peaks into trend analyst and designer Nina Bruun  interior stylist Susanna Vento and interior architect Laura Räihä homes.

What would you paint with the color of the year?

Here you will find more Color Now ideas  Color Now Website

Here you can order yourself  Color Now 2018 magazineNo comments

Post a Comment