Few tips for kitchenMuutama hyödyllinen vinkki lähtee nyt jakoon. Keramiikka on kuumaa kamaa ja pari vuotta sitten kävin itsekin keramiikka kurssilla ja voi että se oli ihanaa. Harmikseni en ole sen jälkeen päässyt pistämään käsiäni saveen vaikka mieleni tekisi. Ilokseni voin kuitenkin kertoa, että ystävistä löytyy niitä, joilla on pidempi pinna ja enemmän aikaa. Diagnoosi:Sisustusmania kirjoitteleva Mara nimittäin myy näitä tekemiään kippoja ja kulhoja. Olen jo pari kertaa tyhjentänyt hänen myyntipöytää ihastuksissani. Viimeksi mukaani lähti tuo ihastuttava kannu. Siinä se kököttää keittiön tasolla ja säilöö sisäänsä kapustat. Toisinaan sillä taas kantaa kätevästi parvekkeelle sitruunavettä janoisille.
Pikku kippo on mainio aamukahville. On oikein artesaani olo kun siitä aamulla kahvinsa hörppii. Samainen kippo on mahdottoman hyvä säilömään sisäänsä kaupasta kannetut pienet yrttipurkit.
Mara tekee näitä tilauksesta ja myy luultavimmin suoraan kotioveltaankin jos joku haluaa. Kyselyitä voi lähetellä: dgsisustusmania@hotmail.com

Mulla oli vähän aikaa sellainen stoppi, että en pystynyt käyttämään oliiviöljyä. Pari kertaa oli tulut vastaan niin kitkerää kamaa, että ajatuskin yökötti.
Sain kuitenkin lahjaksi tämän pienen pullon oliiviöljyä ja koska kehuja sateli sen aromeista, niin annoin sille mahdollisuuden. No sehän toimi ihan taivaallisesti. Pehmeän makuinen eikä lainkaan kitkerä. Toimi oikein mainiosti tuollaisen simppelin munakkaan päälläkin. Tätä pientä viinipulloa muistuttavaa herkkua löytyy Kortteli Delistä.My friend has done these beautiful ceramics.  That jug has two purpose in our home. To store my wooden spoons and to use it what it is made for. Now when the sun is finally showing it´s face around here, we can make some lemonade in it and enjoy it from our balcony.   Cup is perfect for herbs and for my morning coffee. You can by Mara´s ceramics from her site Diagnoosi:Sisustusmania. She also makes those by order. dgsisustusmania@hotmail.com

I would also like to recommend this olive oil. I got is as a gift, but now when I have used it, I really enjoy the taste of it. It is soft and not bitter at all.  It worked perfectly with the omelet I made. You can find it from Kortteli Deli.


1 comment: