Furninova - Densy
Olen ollut todella ronkeli mattojen suhteen. Meillä oli pitkään kotona Beni Ouarain matto, mutta päädyimme myymään maton sen jälkeen kun meille tuli koira.  Lisäksi maton pitkät karvat houkuttelivat uumeniinsa kaiken muunkin roskan ja sen putsaaminen oli aika työlästä sen suuren koon ja painon takia.
Olimme siis ilman mattoa aika pitkään, kunnes minulla oli kuvauslainassa Furninovan Densy matto.
Ihastuin maton epätasaiseen väriin ja pehmeältä tuntuvaan pintaan. Matto on mitä ihanin paljaiden jalkojen alla. Densy maton pinnan sävy vaihtelee riippuen mistä kulmasta sitä katsot, siksi matto tuokin kivasti eloa ja kotoisuutta tilaan kuin tilaan.
Tällä hetkellä matto majailee studiollani, mutta enköhän sen sieltä pian kotiimme kanna.

We were without a rug for a long time, until I saw this Densy rug by Furninova.  I was pleasantly surprised about the uneven color and soft surface of the carpet.   The surface of the Densy carpet varies depending on the angle where you are looking it at and iis pure luxury under your feet.

Sponsored post.


2 comments:

  1. Upea matto! Onko tuo Hakolan sohva? Muistatko mikä kangas? Olen juuri tekekmässä valintaa kahden beigen sävyn välistä ja tuo kuvan sävy miellyttää:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei! Sohva on Hakolan. Se majailee meidän studiolla jossa on myös Hakolan toimisto. Itse en muista kankaan nimeä, mutta jos kyselet heiltä niin varmasti kertovat ja sitä saa tulla katsomaan studiolle.

      Delete