Golden BlusherMustan ja valkoisen sekaan mieleni halajaa aina puuterista nudea, persikkaa, roosaa ja haaleaa kanervaa. Tai ainakin vaaleaa puuta ja kultaa jos ei muuta ole tarjolla. Aikoinaan tein itse vanhojentanssipukuni mustasta ja likaisen roosan värisestä kankaasta. Jotkut värit eivät siis lähde irti itsestä pesemälläkään. Onko sinulla jokin tietty väri joka on viehättänyt sinua aina?

Among the black and white, my mind has alway desired colours like nude, peach, rose and pale heather. Or at least, light wood (if that it´s even a colour, but you know what I mean ;) Faded old pink is a colour that has always followed me sice my childhood. Do you have a specific color that has always fascinated you?14 comments:

 1. Keltainen ja hailakka vaaleanpunainen. Olen käyttänyt värejä ala-asteella tekemissäni ruusuhousuissa, päättötyössäni ja edelleen. Tänään aion hakea sen värisiä lankoja...

  ReplyDelete
 2. sähkönsininen on mun juttu, jotenkin kai se on liittynyt vaaleuden kautta vaatteisiin lapsena, mutta harvemmin sitä tulee nykyään ostettua kenkiä suurempina pintoina, kotonakaan en näe sitä kuin ehkä yhtenä sisustustyynynä. silti, se vetää puoleensa aina kaupoilla :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hui! No se on kyl varmasti kohta taas pinnalla. Ripsareissakin näkyy jo ;)

   Delete
 3. Likainen roosa oli muuten munkin vanhojentanssipuvun väri :) Taisi olla kova sana juuri siihen aikaan :)

  ReplyDelete
 4. Mua on aina kiehtonut tumman sininen, tarkemmin "navy blue". Sen kanssa on niin helppo yhdistää kaikkea ja siihen ei ikinä kyllästy :)

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Navy blue on ihana! Itse tykkään myös sinisestä joka on jo lähes mustaa.

   Delete
 5. Love all these colors. I think the colors that have followed me (alongside my love for black and white) are purple and green. Forest green and light purple, to be exact.

  Kate from Clear the Way

  ReplyDelete
  Replies
  1. Forest green is so wonderful. Maybe because I have lived next to big forrest all my childhood.

   Delete
 6. Mintunvihreä ollut jo lapsuudessa lempiväri ja sisustuksessa se on aina ollut jotenkin mukana. Siinä on jotain niin rauhoittavaa. Se vie ehkä sinne lapsuuteen ;)

  ReplyDelete
 7. fantastic ideas that are simple but are so important

  ReplyDelete
 8. I keep finding myself fixing up my house, but always with the same colors....I like them-but when I'm asked what my favorite colors are, I never answer with the colors I use most, is that strange ?

  ReplyDelete