Gluteenittomat amerikkalaiset pannukakut
4 kpl luomu munanvalkuaisia
1 rkl agave siirappia
2 tl luomu vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1 tl ruokasoodaa
6 dl soijamaitoa
2 dl riisijauhoa
2 dl mantelijauhoa
vaahterasiirappia
luomu kookoslastuja
Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja lisää joukkoon agave siiraappi, suola, vaniljasokeri, leivinjauhe ja sooda. Vatkaa vaahtoa vielä vähän.
Lisää joukkoon varovasti vuorotellen soijamaitoa ja jauhoja kokoajan sekoittaen ja nostellen. Taikina on valmis kun se on saanut sopivasti paksuutta mutta siinä on edelleen vaahtomainen koostumus. Anna seistä 15min.
Paista hiljallee pannulla öljytilkan tai luomuvoin kera. Tarjoile valmiit pannukakut vaahterasiirapin kanssa.
English version coming later....
WOW! Can't wait for the english version!!
ReplyDeleteThese look amazing..
yummy! :)
ReplyDeletexx
http://comounaprincesasintonterias.blogspot.com.es/2013/02/baseball.html
mm Delicious !
ReplyDeleteFantastic picture! Can't wait for the english version also :)
ReplyDeleteA perfectly captured shot...look at that.
ReplyDeleteThese look mouthwatering! Waiting for the English version! ;)
ReplyDeleteOh, they look delicious - and judging by the bits I can translate (soymilk, agave nectar, almond flour) they are healthy too: winner! x Sibylle
ReplyDeleteoh wundervoll ♥♥♥
ReplyDeletedie probieren wir auch gleich mal für unsere Kinder (und natürlich auch für uns) aus ♥
LG Petra
Oi miten ihania! Voikohan näiden taikinan tehdä edellisenä iltana jääkaappiin?
ReplyDelete