GLUTEENITTOMAT PANNUKAKUT







Gluteenittomat amerikkalaiset pannukakut

4 kpl luomu munanvalkuaisia
1 rkl agave siirappia
2 tl luomu vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1 tl ruokasoodaa
6 dl soijamaitoa
2 dl riisijauhoa
2 dl mantelijauhoa
vaahterasiirappia
luomu kookoslastuja

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja lisää joukkoon agave siiraappi, suola, vaniljasokeri, leivinjauhe ja sooda. Vatkaa vaahtoa vielä vähän.
Lisää joukkoon varovasti vuorotellen soijamaitoa ja jauhoja kokoajan sekoittaen ja nostellen. Taikina on valmis kun se on saanut sopivasti paksuutta mutta siinä on edelleen vaahtomainen koostumus. Anna seistä 15min.
Paista hiljallee pannulla öljytilkan tai luomuvoin kera. Tarjoile valmiit pannukakut vaahterasiirapin kanssa.

English version coming later....

9 comments:

  1. WOW! Can't wait for the english version!!
    These look amazing..

    ReplyDelete
  2. yummy! :)
    xx
    http://comounaprincesasintonterias.blogspot.com.es/2013/02/baseball.html

    ReplyDelete
  3. Fantastic picture! Can't wait for the english version also :)

    ReplyDelete
  4. A perfectly captured shot...look at that.

    ReplyDelete
  5. These look mouthwatering! Waiting for the English version! ;)

    ReplyDelete
  6. Oh, they look delicious - and judging by the bits I can translate (soymilk, agave nectar, almond flour) they are healthy too: winner! x Sibylle

    ReplyDelete
  7. oh wundervoll ♥♥♥
    die probieren wir auch gleich mal für unsere Kinder (und natürlich auch für uns) aus ♥
    LG Petra

    ReplyDelete
  8. Siiriviiri9/19/2013

    Oi miten ihania! Voikohan näiden taikinan tehdä edellisenä iltana jääkaappiin?

    ReplyDelete