COLLECTIONMielessäni olen niin monesti nähnyt tuon Adean Wilhelm sohvan meillä ja Artekin jakkarat toimisivat hyvin yöpöytinä/vierastuoleina. Gubin valaisimesta en vain pääse yli enkä ympäri, se  kun jaksaa kummitella mielessäni. Hinta vain puristaa rintaa. Ampiaispesä taas olisi klassikko ja Hayn matto antaisi ripauksen olohuoneeseemme kaikkia lempivärejäni.

Just few things that I adore and dream about when I am bored. Classical things with twist of colour.

35 comments:

 1. Hayn matto on todella kaunis. Ottaisin sen mielelläni blogimattomme tilalle, johon olen totaalisen tympääntynyt.

  ReplyDelete
 2. Grasshopper, ehkä jonain päivänä vielä meilläkin... <3 pidän blogisi uudesta ilmeestä! :) Mukavaa viikonloppua sinne teille!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Nyt on oman näköinen ja erottuu tarpeeksi muista, tykkään:)

   Delete
 3. I love that carpet!

  ReplyDelete
 4. Gorgeous... love the combination of everything.

  ReplyDelete
 5. Tuo Wilhelm oli vastaus meidänkin sohvakuumeeseen. Viikko ennen joulua lompsimmekin Kuusilinnaan ja pistimme sohvan tilaukseen. Kuolaan edelleenkin tuon Lauritzonin villakankaan perään, mutta totesimme sen olevan meille liian huopamainen ja ihastuimme Adean omaan villakankaaseen Denimiin. Valitettavasti Denimin valikoimissa ei vaaleat sävyt kolahtaneet ollenkaan. Värilliset vaihtoehdot olivat toinen toistaan upeampia, mutta koska koko kodin uusiminen ei tullut kyseeseen niin päädyimme mustaan. Nyt en vaan enää millään malttaisi odottaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juurikin harmaa villakangas olisi haaveissa! Esim Adean oma vaihtoehto. No aina saa haaveilla:))

   Delete
 6. Anonymous1/13/2013

  Minä tilasin tuon Hayn maton juurikin siksi, että se kuvissa näyttää "just perfect" -matolta täydellisine väreineen, mutta totuus olikin toisenlainen, kun matto saapui muutaman viikon kiivaan odotuksen päätteeksi. Kehotankin siis hiplaamaan mattoa jossakin paikan päällä ennen kuin tilaa sitä mistään. Keltainen oli pistaasi, harmaat osiot mintunvihreät ja tuo persikka oli ruskea. Lisäksi matto päästi mustaa nukkaa sisältään, minkä vuoksi se näytti siltä kuin siinä olisi nokitahroja. Mutta matto siis näyttää kuvissa maailman kauneimmalta. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sen tiesin että mintun vihreää siinä on, mutta että persikka on ruskea?? yhyy. Ja harmi että se nukkaa. Ette kuitenkaan reklamoineet?

   Delete
  2. Anonymous1/20/2013

   Reklamoin ja palautin. Ostin sen Toimistoon.fi:n kautta. Maton odottaminen tuntui ikuisuudelta, koska se tuntui täydelliseltä valinnalta, ja pettymys oli sitten sitäkin suurempi, kun se ei pelittänytkään. Yksi iso miinus oli myös se, että paksu tuftattu matto tuntuisi kesällä liian villaiselta.

   Delete
 7. Love the colours in that rug too!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pastels...I have always loved them and I always will.

   Delete
 8. Where is that beautiful carpet from?

  ReplyDelete
 9. What a beautiful collection! Love the carpet!

  ReplyDelete
 10. Anonymous1/18/2013

  I just LOVE that sofa. Do you know if they sell it here in Sweden?
  -Maria-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Here you can find it: http://www.lannamobler.se/fi/3-istuttavat/adea-3-sitssoffa-wilhelm

   Delete
 11. mmmm, toi sohva! <3

  ReplyDelete
 12. ...vastaan että omassa kodissani parasta on isoTUPA....tupa on kotimme sydän siellä mahtuu tekemään vaikka mitä-millon siellä maalataan lautoja tai nikkaroidaan ja leivotaan tietenkin!

  ReplyDelete
 13. Kotonani parasta on ne perinteiset vanhan talon tunnusmerkit - isot ikkunat ja syvät ikkunalaudat ja koivuparketti (jossa tosin löytyy jo aika lailla elämisen jälkiä).

  Tällä hetkellä olisi iso tarve uudelle sängylle, joten lahjakortti tulisi hienosti apuun siinä. :)

  ReplyDelete
 14. Wow I love that rug! the best about our house is the living room. It's big and full of light. An easy space to change frequently #haha!

  kind regards,

  Stephanie

  ReplyDelete
 15. Parasta kodissamme on iso takkahuone....joka kaipailee tällä hetkellä kalusteita ja lahjakortti Ikeaan tämän takia olisi kuin lottovoitto :)

  -TanjaRiitta-

  ReplyDelete
 16. Parasta kodissamme on kauniit näkymät korkean talon lähes ylimmästä kerroksesta.

  -mandi-

  ReplyDelete
 17. parasta kodissamme on ehdottomasti valo tais siis valoisuus (heti niiden asukkaiden jälkeen siis parasta :)). Se oli haave rakentaessa ja se kyllä toteutui, isot ikkunat ja vaaleat pinnat toimivat hyvin :)

  ReplyDelete
 18. Parasta meidän kodissa on makkarin liukuoven, valkoisten parkettilattioiden ja 50-luvun tunnelman lisäksi oma rauha ylimmässä kerroksessa!

  -Johanna

  ReplyDelete
 19. Yksi parhaista asioista kotona on mustavalkoruutulattia eteisessä!

  ReplyDelete
 20. Best thing is the evening light that always shines on our couch. It's perfect. Our home isn't perfect, we are looking for a new house (to buy eeeeeek) but i hope i will always have a nice evening sun on our couch :-)

  Annis

  ReplyDelete
 21. Anonymous1/21/2013

  Parasta materiaa kodissani on suurensuuri antiikkisenkki; imee sisäänsä lähes koko omaisuuteni :) Bianca**

  ReplyDelete
 22. Anonymous1/21/2013

  Parasta kodissamme on se, että se on vihdoin oma eikä vuokra-asunto ja että sitä saa remontoida siten kuin haluaa.
  Nim. Kauan vuokralla asunut

  ReplyDelete
 23. Anonymous1/22/2013

  Meidän kodissamme parasta on se, että se on meidän koti! Meidän näköinen ja oloinen, välillä sotkuinen, välillä siistimpi, arjen temmellyskenttä ja touhunäyttämö. Paikka, jossa ruokapöydän alla voi laittaa aamiaisella ollessaan varpaat vasten rakkaan varpaita <3
  No, on meillä hyvää materiaalisemmissakin asioissa, mm. oivat säilytystilat, jotka nielevät tuhottoman määrän tavaraa sisäänsä (toteutettu muuten osittain Ikean kaapistoilla!).
  - Ritutiina

  ReplyDelete
 24. Anonymous2/11/2013

  Hei!
  Mistä tuo matto on? En löytänyt sitä Hayn sivuilta.

  ReplyDelete