KUUSEN KORVIKE


Luulenpa että hyasinttien tuoksu saa olla tänä vuonna se ainoa elementti (ja kynttilät, glögi ja lämmin syli)) joka tuo joulun meille. Koska kukkaruukut olivat jo käytössä niin kaivoin jälleen kaikki lasipurkit kaapin perältä ja iskin valkoiset joulukukat niihin. Siitä syntyi sievän ja karun kaunis yhdistelmä, joka uppoaa minuun. Ei niin perinteistä ja menee pitkälle joulun jälkeenkin ilman että tarvitsee riisua asetelmia niistä miljoonista jouluhärpäkkeistä joita kukkakaupat ovat tulvillaan. Sammalta tai jäkälää niihin olisi vielä voinut lisätä, mutta hyvä näin. Nyt kun juuret ovat näkyvillä voihan asetelmaa ajatella symboolisellakin tasolla tai sitten ne ovat vain pitkiä matoja kuten eräs pieni mies täällä totesi. Ja jos et ole kummoinen viherpeukalo (kuten en minäkään) niin joulukukkien fb-sivuilta saa hyviä vinkkejä niiden hoitoon.

These Christmas flovers will be my only christmas decoration in this year. (And some candel light, hot drinks and family) Combination of something beautiful and rough.

23 comments:

 1. Kauniin yksinkertaista! Tykkään kanssa tällätä hyasinttini kirkkaaseen lasiin, juuret on kaunis jatke sille mikä perintesesti vain näkyy umpiruukkujen takia. Onkos tuo toinen kuvissa jouluruusu? Olen himoinnut sitä viimejouluna jo, jospa tänävuonna raaskisi ostaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. On jouluruusu. Se on mun ehdoton lemppari joulukukista.

   Delete
 2. simppeli on parasta. Itse vältän kaikki valmiit asetelmat

  ReplyDelete
 3. Näyttää ihanalle!

  ReplyDelete
 4. Samoja ajatuksia täälläkin, ettei kuusta - tänäkään vuonna. Kukat ovat ehdottomasti kauniimpi tapa koristaa jouluna kotia - ja eikä tule sitä kauheaa sotkua.

  ReplyDelete
 5. i love these plants. i always wanna get one :)

  christian | my blog : www.christianyuen.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Vau, aivan älyttömän kaunis asetelma!

  ReplyDelete
 7. Voi hyvät hyssykät miten kaunista! Kiitos! Hyvää joulua!

  ReplyDelete
 8. Beautiful beautiful beautiful.

  ReplyDelete
 9. Oh how I love these flowers. I do have them also in my home right now.
  Love the green colours and the freshness!
  Have a nice week, greet
  martinevianen.blogspot.nl

  ReplyDelete
 10. Nuo on kyllä ihan superkauniita kukkia tuollalailla aseteltuna ja jättävät kyllä monet kuuset varjoonsa! Tänä vuonna erityisesti sellainen yksinkertaisuus viehättää joulukoristeissa...

  ReplyDelete
 11. Gorgeous photos and uplifting flowers. The hyacinth scents must be wonderful

  ReplyDelete
 12. Nice blog. I will keep visiting this website very often. I’m extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog.
  --------------------------------
  Thanh Le - HomeDesignLove.Com
  http://www.homedesignlove.com

  ReplyDelete
 13. Tosi kaunista! Itselle kuusi ei olisi niin tärkeä, mutta miehelle on.

  ReplyDelete
 14. Hei!Olen italialainen!On kaunis vanha-koti....mahtava!!!!

  ReplyDelete
 15. Hei!Olen italialainen!On kaunis vanha-koti....mahtava!!!!

  ReplyDelete
 16. oi miten ihana idea !

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  ReplyDelete
 17. Gorgeous! What sort of flowers are these? I recognize the hyacinth... Are those white hellebores? And are these traditional Christmas flowers for you? Here in the states we use amaryllis and narcissus (paperwhites)!

  ReplyDelete