Tässä mielettömän hyvä ohje jonka tänään kehittelin. Tuli niin paljon kehuja että piti ihan kuvata ja laittaa hyvä kiertämään. Ohje on gluteeniton ja kakku ihan mielettömän hyvää!!!
Gluteeniton Porkkanapiirakka
6 luomu kanamunanvakuaista
Gluteeniton Porkkanapiirakka
6 luomu kanamunanvakuaista
2dl intiaanisokeria, 2dl tomuskeria
200g luomuvoita sulana
3dl mantelijauhoa
3dl gluteenitonta jauhoseosta
2tl soodaa
2tl leivinjauhetta
1,5 tl suolaa
2tl kanelia
1tl muskottipähkinää
1rkl luomu vaniljasokeria
200g hienoa porkkanaraastetta
Vaahdota munat ja sokerit. Sekoitan kuivat aineet keskenään ja lisää muna-sokeri vaahtoon vuoron perään luomuvoisulan kanssa. Lisää lopuksi vielä raaste. Levitä taikina pellille tai vuokaan. Paista 200asteessa puolituntia. Anna jäähtyä.
Kuorrute
400g maustamatonta tuorejuustoa
100g mascarpone uustoa
400g tomusokeria
200g sulatettua luomuvoita
2tl sitruunanmehua
1rkl luomu vaniljasokeria
Huom jos paistat kaukun pienemmässä vuoassa niin kuorrutteen voi puolittaa.
Sekoita aineet keskenään ja levitä jäähtyneen kakun päälle.
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
I made and tested this recipe today. It turned out to be so good that I desided to give it to you too. This is Glutenfree and soooo goood!!!
6 egg whites
2dl indian sugar(brown) and 2dl powdered sugar
200g melted orcanic butter
3dl gluten free flour 3dl almond flour
baking soda
salt
cinnamon
200g carrots
200g carrots
Whisk egg whites and sugars together. Add everything else in small ammounts. Bake in the middle of the oven half an hour. 200c. Let it cool down.
400g philadelphia cheese(natural)
100g mascarpone cheese
100g mascarpone cheese
400g powdered sugar
200g butter
1spoon vanilla sugar
half juice from a small citron.
If you bake the cake in smaller cake tin, you may half the frosting.
half juice from a small citron.
If you bake the cake in smaller cake tin, you may half the frosting.
Spread the frosting on top of the cake after it has cooled down.
Kiitos ohjeesta, täytyy kokeilla! Hyviä gluteenittomia reseptejä ei todella ole liikaa.
ReplyDeleteKokeile ihmeessä. Välillä tulee kokeiltua kun puolisukua on keliaakikkoja:)
Deletethis looks delicious!! i'm on a no sugar diet right now, but once i'm able to eat some, this is definitely on my list of things to try! thank you for sharing. :)
ReplyDeleteIt really is, im not just saying:) You can easily cut the sugar in half and make the frosting in half size too:))
Deletehey, how muc carrots do you need? thank you :))
ReplyDeletekiitos palyon!
ReplyDelete