EMMA SHOP


Eilisen illan vietimme lasten kanssa Emmassa- Espoon modernintaiteenmuseossa joka sijaitsee WeeGee näyttelykeskuksessa Espoossa. Hävettää myöntää, mutta kerta oli ensimmäinen. Kävimme viemässä Emma Shoppiin mustavalkeita automattoja myyntiin, sillä pian Emmassa avautuu auto aiheinen näyttely. Koska olimme itsemme sinne asti päässeet, päätimme lasten kanssa tutustua Futuro taloon, lelumuseoon ja Emmaan. Muistoksi vierailusta ostimme muistipelin ja koottavat pahvirobotit. No robotit taisivat olla enemmän äidille, sen verran robottihullu kuin olen.

Yesterday we visited Emma Espoo museum of modern art. It was our first time and it was worth it. For suvenier we bought memory game and cardboard robots.


6 comments:

 1. Charley Harper is my favorite artist, just bought a bunch of postcards in a museum shop!

  ReplyDelete
 2. Meillä on kans Harperin muistipeli, mutta eri kuvilla ja melekosen haastava! Nuo robotit on kans mageet, hyvät värit.

  ReplyDelete
 3. Näyttää ihanalta tuo Harperin lintupalapeli!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on todella kaunis, nyt vain odotellaan viikonloppua ja pidämme peli illan:)

   Delete
 4. Emma on mainio museo myös lapsille! Ihan luottopaikka! Ja museokaupat, ne museokaupat.. niistä ei voi lähteä ilman hankintoja :-D. Ihania juttuja olet löytänyt.

  ReplyDelete
 5. i've had my eye on that charley harper memory game since it came into the store i work at! i think i might have to treat myself...it's so darn pretty! :)

  ReplyDelete