What a Week

Toissa viikko meni sairaalassa pienen keuhkokuume potilaan kanssa ja omat hommat jäivät toiselle sijalle.  Sairaalat ovat kyllä todella pitkäveteisiä paikkoja ja kun tietokoneen laturin piuhakin sanoi  itsensä irti niin lapsen viihdyttäminen ilman lempi lastenohjelmia oli välillä hiukan haastavaa.  Olihan siellä leluja, mutta pienikin rehkiminen sai aikaan hengenahdistusta ja siksi suurin osa ajasta meni makoiluna. Taitaa olla ihan laskelmoitu juttu että macbookin laturit vetävät herneen nenään vuoden välein. Tällä viikolla ehdin onneksi piipahtaa Tampereella Jonnan luona. Siellä kuvattiin uutta tulevaa TV sarjaa Blogistania. Puhuimme mm. säilytysratkaisuista ja taisin sen verran saada suutani jännitykseltä auki että kannattaisi harkita hankintojaan punniten niiden käytännöllisyyttä, tarpeellisuutta ja kokonaisuutta. Omalle työhuoneelle olen joutunut miettimään juurikin näitä asioita. Tilaa on niukasti, mutta en ole tahtonut kaikkia työkaluja ym. rojuja näkyville. Siksi vaaleahko ja yhtenäinen linja laatikoiden ja huonekalujen suhteen (toisten mielestä ehkä kliinistä) mielestäni rauhoittaa tilaa vaikka välillä hyllyistä pursuaisi monen kokoisia pahviputkia tai välillä työpöytä olisi kuin pommin jäljiltä. Selkeälinjaiset tavarat ovat myös ajattomia sekä tyyliikkäitä ja näin ollen kestävät aikaa ja niitä voi käyttää moneen tarkoitukseen.  Mitä te olette mieltä? Ostatteko te jotain miettimättä kuinka se istuu kodin tai  työhuoneen yleisilmeeseen? Teettekö väliaikaisia hankintoja odottamatta että se oikea tulee kohdalle?

It´s been a very busy two weeks. My boy had a pneumonia and we spend most of the time in hospital. Now he is fine. I also did a little trip to Tampere. I went to Jonnas place where they were making a new  tv program, Blogistania, which presents Finnish bloggers. I hope I said something that makes sense even I was very nervous. Now I´m just trying to get my office ready and start working again.

13 comments:

 1. Sorry to hear that your boy had pneumonia :( Glad he's doing better! And I'm sure you were fine on Blogistania... will have to see if I can find a clip when it comes out :)

  ReplyDelete
 2. Great pics. I love these new IKEA items aswell.

  ReplyDelete
 3. Oh your poor boy. Sorry to hear that. I hope things are improving now. Great news about the TV program :) Good luck getting back into work again and I hope you have a nice weekend x

  ReplyDelete
 4. Edelleen himoitsen tota valokirjainta. "uusein" hinnat on niin kovia etten viitsi ostaa sellaista, joten laitoin tutulle peltisepälle viestiä jos hän vois pellistä vääntää kirjaimen kehykset ja hankkisin siihen itse sitten ton plexin eteen, mutta hänen taittamana hinta olis ollut edelleen monia satoja, joten taidan vääntää sen itse. Jos pelti menee hankalaksi niin sitten puusta! :) Työhuonees on varsin tyylikäs ja simppeli!

  Tim

  ReplyDelete
 5. I?m glad that he is fine now :) I can't watch Finnish tv programs but I'm sure taht you looked great :) I also love that ikea new products that you have! I can't wait for my next trip to ikea to buy them :)

  ReplyDelete
 6. Mietin todella miltä työtila näyttää, ei se ole ollenkaan yhdentekevää itselleni miltä se näyttää ja jos siellä sattuu joku muukin piipahtamaan, on tärkeää että se viestii tyylikkyyttä ja ajattomuutta.
  Olen joutunut tekemään hankintoja niin etten ole voinut odottaa että se oikea osuu kohdalle. Onhan se välillä harmittanut koska se oikea tulee jossain vaiheessa kuitenkin vastaan ja sitten sitä ei välttämättä voi hankkia koska se korvaava on jo hankittuna. Sitäpaitsi minä kiinnyn niihin oikeisiin :D, materialisti tai ei :).
  ps. Ihania nuo Ikean uutuudet! Mukavan kokoisen näköisiä nuo laatikotkin.

  ReplyDelete
 7. What shelf-unit is that? Looks great.

  ReplyDelete
 8. Anonymous2/05/2012

  Will you get more of the 2012 calendar, the one on the clipboard? i know it comes without the clipboard

  ReplyDelete
 9. hey, just discovered your blog and your photos are so beautiful! i am really amazed. i hope your boy is totally fine by now.
  where did you get all your organizing stuff on your desk? they are so nice!

  ReplyDelete
 10. Love the bracelet!!! :). To Carl and Annaluise - organising stuff and shelf are new colection from ikea and dead cheap :).

  ReplyDelete
 11. Oh I hope he is all good, your boy.
  I just discovered that YOU are the Riikka who won my give away today! yay! -at first the comment did not show your link right, so I did not know who it was, but yay!

  Please send me your address so I can send you your gift!

  ReplyDelete
 12. Your blog is lovely :)
  You can visit mine at :
  http://camilleillustration.blogspot.com/

  Have a good day !!!

  ReplyDelete
 13. Heissan! Löytyykö tuollaisia "kynätelineitä" mistä?

  ReplyDelete