Home Tour
Tervetuloa meille! Täällä asuu viisi possua. Jos joku oikesti jossain luuli että meillä olisi täydellinen pikku koti, aina siisti ja puhtoinen; no olit väärässä. Tältä meillä oikeasti näyttää ja voi kunpa voisinkin sanoa että kuvat olisi lavastettu, mutta todellisuudessa välillä täällä on jopa vielä kaootisempaa. Olen vain sen verran esteetikko että mielummin jaan kodistani siistejä ja kauniita kuvia, paloja sieltä täältä, sillä eihän tätä blogia muuten kukaan edes jaksaisi lukea. Totuus on että en tiedä ketään kenellä olisi aina siistiä! Meillä siivotaan yleensä vain jos joku on tulossä käymään, no aina silloinkaan. Nyt äiti kyllä pyörtyy kun näkee nämä kuvat, mutta äitikin voisi oppia tyttäreltään vähän relaamaan;)) Tämä tuntuu itse asiassa aika puhdistavalta, mutta samalla tässä kyllä antaa itsestään aika paljon, joten ollettehan helliä:) Avaankin nyt tänne blogiini reality osion johon halutessaan bloggaajat voivat lähettää kuviaan siitä todellisesta arjesta. Lähetä kuvat: 22x30cm 72dpi pysty ja vaakakuvat 22x16cm 72dpi ja blogisi osoite, niin eiköhän saada kaikkien pilvilinnat kaadettua, eikä tarvitse niiden kiukutella enää jotkaa kyselevät että asuuko tuolla oikeasti kukaan:) Kuvat voi lähettää: weekdaycarnival@gmail.com

Welcome to our place, home of five big pigs. Did you really thought that it´s always clean and tidy in here? Well you were sooo wrong. This is reality. I just happen to be person who likes nice things, but truth is, that sometimes I just can´t do everything. This actually feels revealing to tell and show this, but please be gentle:) Well If you want to bring out the thruth of your home, send me pictures that are 22x30cm 72dpi or 22x16cm 72dpi, so nobody ever have to ask you again : does somebody really live in there?  Pictures can be send in here: weekdaycarnival@gmail.com  And they will appear in here, in my reality section.

87 comments:

 1. Great :) Have a nice messy day! -Lena, who´d really like to love in a tidy home but too often mess takes over.

  ReplyDelete
 2. Love this one!!!!
  Meillä on kanssa tuollaista koko ajan.
  Joskus elämän realiteetit on vain niin mahtavia.
  Taidan lähettää sulla pari kuvaa. Tosin mietin, että mitä toi 72dpi tarkoittaa? olen vähän hoomoilanen näissä jutuissa...

  ReplyDelete
 3. Kiitos tästä <3

  Saara

  ReplyDelete
 4. Jes, täydellinen postaus :D

  ReplyDelete
 5. Ihania kuvia! Todellista elämää, kaiken ei tosiaankaan tartte olla aina puleerattua. Meillä näyttää juuri tuollaiselta suurimman osan aikaa. Onneksi vanhemmiten olen oppinut relaamaan, enkä anna sotkun häiritä (ainakin välillä...). Muutenhan joutuisin siivoamaan tauotta, lapsiperheessä kun se sotkeminen ei ikinä lopu. :)

  ReplyDelete
 6. Ai kun tuli kotoinen olo!

  Jos sulle saa kerran ihan luvan kanssa lähettää rumia kuvia... niin eihän tuota voi vastustaa..

  ReplyDelete
 7. Tämä juttu on piristävintä sisustusblogimaailmassa pitkään aikaan!Kiitos tästä! Samanlaisissa fiiliksissä kun painiskelen...Piia K.

  ReplyDelete
 8. Heh, näinähän se on.

  ReplyDelete
 9. Mukavaa nähdä välillä arkisia koteja! Ja vaikka sotkua onkin, niin jotenkin tuo teidän koti on todella viihtyisän oloinen.

  ReplyDelete
 10. Sama juttu täällä! :D

  Tuttavani kommetoi kerran vähän varautuneella asenteella sitä, että näytän kotini kaikille. Tokaisin siihen, että "Mutta eihän se (blogini) ole todellisuutta!". Se mitä blogin kautta välittyy, on ideaalimaailma. Kodin sydän tulee perheestä ja arjesta, eikä sitä kukaan muu pääse näkemään. Ja meillä on sotkuista joka päivä, vähintäänkin lastenhuoneissa. ;)

  ReplyDelete
 11. Anonymous10/31/2011

  Aivan mahtavaa! Ihan kuin meiltä.

  ReplyDelete
 12. a lovely post - thank you for sharing! It makes me feel a lot more normal!! Although your home still looks beautiful xx

  ReplyDelete
 13. Love it! I often get disillusioned looking at other blogs, thinking that people actually live like that, super clean and tidy all the time. Then I look at my own home, and well, it looks more like these photos... Thanks for posting, it made me feel better!

  It's too dark now, but I will try to take some pictures and send you tomorrow!

  ReplyDelete
 14. But you see, when your house and your photographs are so nice the whole mess doesn't matter. The place still looks lovely!

  ReplyDelete
 15. Kiitoksia! Antaa toivoa myös tähän "äiti hiukan harrastaa" olohuoneeseen :D

  ReplyDelete
 16. Anonymous10/31/2011

  Kiitos. ;D

  ReplyDelete
 17. HEHE. I absolutely love this. You're home always looks so nice and tidy. Feels good to see reality. :)

  ReplyDelete
 18. Oh jeah!!! This is the truth and nothing but the truth!! ;) Heheee...täällä myös! Loistava posti!! :)Terkkuja <3

  ReplyDelete
 19. love the messy home;)

  ReplyDelete
 20. Ihanaa! On myös niin huojentavaa, tietää, ettei muillakaan ole paikat aina tiptop. Nuo kolme viimeistä keittiökuvaa mielyttävät erityisen paljon - niissä näkyy elämä!

  ReplyDelete
 21. Ihan loistava reality check! Oman kodin kaaosta tuskaillessa ja sisustuslehtien ja -blogien upeisiin kuviin verratessa pitäisi yrittää muistaa, että jos kodissa on elämää niin siellä väistämättä on myös enemmän tai vähemmän sotkua :)

  ReplyDelete
 22. Been there done that....aikasta samannäköistä meillä.
  Mutta minun mielestä teillä silti kaunista kaiken sekamelskan keskellä :)

  ReplyDelete
 23. What a great post. I love your honesty.

  ReplyDelete
 24. KIITOS! :D  sanavahvari on muuto CLEAR!!! Ihna tos, en huijaa. Miten sattuki! ;)

  ReplyDelete
 25. Ooh, kiitos tästä! Mut pakko kyllä sanoa, että meillä on oikeastaan aina siistiä (ei ehkä puhdasta, mutta tavaroiden puolesta siistiä). Etenkin täällä uudessa kodissa tykkään järkkäillä tavarat paikoilleen heti kun niitä on käytetty. Huvinsa kullakin :)

  ReplyDelete
 26. Heh, tutulta näyttää. Katsotaan, jos täältäkin irtoaisi jotain kuvia. ;)

  ReplyDelete
 27. Hei mahtavaa! Vaikka niissä siisteissä sisustukuvissa on myös puolensa. Niiden avulla voi perustella itselleen ja talouden muille jäsenille, että "tältä meilläkin pitäs näyttää. Voitasko siivota?". Nämä kuvat voivat olla jo liian vapauttavia.

  sisatiloissa.blogspot.com

  ReplyDelete
 28. Anonymous10/31/2011

  Ihana postaus, niin elämänmakuinen :) Tältähän se lapsiperheissä useimmiten näyttää, mahtavaa että uskalsit paljastaa oman kaaoksesi!

  Kaisa

  ReplyDelete
 29. :D huippua! En ole siis todellakaan ainut! Harmillista, että raivasin juuri kahdessa tunnissa kuukausien kaaoksen -ihan vaan kun on vieraita tulossa!

  ReplyDelete
 30. Terapeuttinen postaus, kiitos! Kaaos on kaiken materian tavoite...

  ReplyDelete
 31. Ihan loistavaa! Näin meilläkin usein, mutta nyt kun on uusi kämppä ja karsittiin kamaa paljon, niin on vähän paremmin pysynyt kondiksessa. Erityisen viehättynyt olin tuosta keittiökuvasta! High 5!

  ReplyDelete
 32. Anonymous10/31/2011

  Mahtavaa!
  Kyllähän sen on sisimmässään tiennyt, että todellisuus on jotain muuta kuin "alan kuvissa", mutta tämä on ollut niin pitkään vain ihmisten puheissa. Tiedän vain yhden "pron" joka on uskaltanut tulla kaapista samalla tavalla. Hurraa siitä! Mikä vapautuksen tunne. Onks tää meidän sukupolven rintsikanpolttoa?
  Ja hurraa myös siitä, että kaaoksen taustana on niin kauniisti laitettu koti.

  Kukkavaasikuva on tosi hieno!
  Jimpo

  ReplyDelete
 33. Riikka, tämähän on aivan kunigasidea! Minähän lähetän omat otokseni satunnaisesta läävästä.

  ReplyDelete
 34. Voi vitsi miten tutulta näyttää! Ihanaa! Itsellä on nykyään hirveä paine kaikesta sotkusta ja just sellanen fiilis, että KAIKILLA MUILLA on aina siistiä! Voi kiitos näistä! :)

  Kun vuoden oon jo uudessa kodissa asunut niin superisti ahdistaa, että silti vaan on olkkari vielä varaston näköinen. Varsinkin kun olen himojärkkääjä. Kellarikomeron sain kuntoon viikonloppuna (hel-pot-taa) ja ullakkokin on puolessa välissä. Loput ens kesänä, nyt siellä on jo liian kylmä penkoa. Loppuuko tää siivoaminen ja järkkääminen koskaan?!

  ReplyDelete
 35. Thank you for showing that you are human too ! :-) I have a big mess at home, lots of things I nead to clear out, Ikea chairs that have not yet been put togeheter, kichen cabin doors that I need to put back after a spray paint, loads of paper waste that needs to go to the recyling bin and...well a lot! If I have the guts I will send you a pic...

  ReplyDelete
 36. Anonymous10/31/2011

  Kiitos kun laitoit kuvia mitlä kodissa oikeasti näyttää. Välillä tulee niin huono omatunto kun selailee muiden blogeja, mutta tämä sitä todellisuutta on varmaan monella:D

  Henna

  http://hennankorut.blogspot.com

  ReplyDelete
 37. Kiitos näistä. On lohdullista tietää, että muillakin on joskus sotkuista. Ja meillä asuu vain kaksi possua.

  ReplyDelete
 38. I love seeing this. LOVE IT! Beautiful post :D

  ReplyDelete
 39. Ha ha, love this! Our house often looks similar ;)

  ReplyDelete
 40. Anonymous10/31/2011

  Aamen <3


  Veera

  ReplyDelete
 41. Kiitos. Olenkin harkinnut vakavasti lastensuojeluilmoituksen tekoa, jos koti on aina putsplank ;)

  ReplyDelete
 42. Jees! Tämmöstä meilläkin, eikä oo edes lapsia sotkemassa. Tai siis onhan meitä lapsia, kaksi. Olen kyllä käynyt parissa kodissa, jossa tosiaan on aina siistiä, mutta semmoinen pedanttius on jotenkin maanista, eikä ainakaan minulle sovi. Peukut sulle näistä kuvista! :)

  ReplyDelete
 43. Ihanaa kiitos, päiväni pelastus!

  ReplyDelete
 44. Ohhoh mikä kommenttien tulva oli tullut sillä aikaa kun kävin postissa:) Mahtavaa jos saan teiltä vaihtiksia tähän haasteeseen:)

  So great to hear you all have a messy homes sometimes too:) well of course! And keep those messy reality pictures coming to mee, so I´ll post them and link back to your site!

  ReplyDelete
 45. Anonymous10/31/2011

  Ehkä paras postaus ever!

  ReplyDelete
 46. Upein näkemäni blogipostaus aikoihin! Ihana!

  ReplyDelete
 47. Kiva nähdä että teiltäkin löytyy normisotkuarkea :) Ihan totta että tällaiset arkikuvat tuntuvat kyllä henkilökohtaisemmilta jakaa kuin siistityt kotikuvat! Kiitos tästä!

  ReplyDelete
 48. haha! great initiative.

  ReplyDelete
 49. Love it! Sattumalta meillä kirjoiteltiin samasta aiheesta tänään :)

  ReplyDelete
 50. Oh I love it! The best home tour yet. I'm sure I can rustle up some truthful photos of my home. xx

  ReplyDelete
 51. Tuli hyvä mieli -kiitos!

  ReplyDelete
 52. Anonymous11/01/2011

  kiitos!!! huoh mikä helpotus että muillakaan ei ole koti aina ihan tiptop :) Se on elämää ja näkeehän siitä että ehkä tärkeintä on yhdessä oleminen ja tekeminen eikä se puleeraaminen koko ajan. Kiitos vielä :)

  ReplyDelete
 53. Kiitos Riikka, sinä se osaat yllättää aina vain! :)

  Sinänsä en voi ymmärtää miten joku voi edes kuvitella olevan olemassa ihmisiä, joilla on aina siistiä? Siis sehän on mahdotonta, sillä jokainen nousee aamulla petaamattomasta sängystä ja jokainen juo kahvinsa puhtaasta kupista, joka juomisen jälkeen on likainen! Mutta meitä on moneen junaan. ;D

  Haluan olla mukana julistamassa tätä sotkuisuuden ilosanomaa, joten kuvia tuloo! :)

  ReplyDelete
 54. I love this!
  I came home from a very long stressful day in the office to a very messy house. Your pictures made me feel so much better. Thanks for your honesty.
  Sorry no pictures of my home... the camera battery died and I can't find the charger in this mess.

  ReplyDelete
 55. ohhh I have a feeling I'm cleaning my house all the time....and I'm sick of that...but I can't find my rest in all the toys around ;-) maybe this will calm me down! Thank you!

  ReplyDelete
 56. I love this! beautiful homes that people live in! I just had a photoshoot in my apartment and what i realized is that in magazines it will always be "see all the beautiful things we have" not "see how we live" - i love seeing how people live! I did a messy post back in june or july because i had just show some photos of out apartment that were very far from the truth

  ReplyDelete
 57. Ihanat kuvat! Voisin jopa sanoa, että kaunista sotkua. Toisen sotku on aina mielenkiintoisempaa, kuin oma. kauniit arjen esineet tekevät sotkustakin kodikkaan. Meillä on ylennsä sotkua jo tunnin kuluttua siivouksesta, mutta siitä olen yrittänyt pitää kiinni, että sekaista saa olla, muttei likaista.

  ReplyDelete
 58. Anonymous11/01/2011

  Hei, mahtis postaus! Onko keittiönne muuten kvikistä? Kokemuksia Kvikin tuotteista?
  Manta

  ReplyDelete
 59. Mahtavaa. Tää anto buustia että oma koti ei olekkaan niin kamala. Blogeissa kun näkee kiiltokuvia, tuntuu että omat ja vekaroiden sotkut on ainoastaan meikäläisen riesana. Että kaikkien muiden lapset osaa laittaa aina lelunsa heti pois. Meillä ne ei mene paikoilleen vaikka käskisi.

  ReplyDelete
 60. Aivan loistava postaus :) Kuvat lähtee varmasta kulovalkean tavoin leviämään nettiin, tätä tarvittiin. Kiitos!

  ReplyDelete
 61. KIITOS!!! kaivan kameran esiin, muu somistus on valmiina.. ;)

  ReplyDelete
 62. Working mum11/01/2011

  Ihan parhautta! Meillä asiaa helpottaa se, että possuja on vain kolme. Minä himosiivoan ja hankin itselleni vatsahaavaa. Otan todesta tuon relauspyyntösi. Osui ja upposi :-).

  ReplyDelete
 63. sinänsä hausta tää "reality" saat sotkustakin kaunista ! :D

  ReplyDelete
 64. Samma här... tosin vähän eri kamoilla! :)

  ReplyDelete
 65. THis is great!! I love it! : )

  ReplyDelete
 66. Anonymous11/01/2011

  Kiitos totuudesta! Ihailen kovasti nuorten suomalaisten äitien aivan mahtavia koteja ... Luulin jo että minua ei sisustus enää kiinnosta kun en saa kotiani ojennukseen. Kiertelen kirppareita ja kaunista tavaraa on liikaakin, mutta aika ja voimat eivät riitä kun on kolme lasta ja työt...

  ReplyDelete
 67. Thats my place:) :)
  Big thank u.
  H.

  ReplyDelete
 68. BRILJANTTIA! Täytyykin plärätä jos löytyis jotain timangeja negoista.
  Kiitos Lauran löysin tänne ja ihan oikeeseen aikaan, näemmä! ;D
  Tajusin samalla että 1+1=2...RTIF ja ne ihastuttavat pannunaluset onkin sun! ❤

  ReplyDelete
 69. johanna11/02/2011

  ”like”
  (but please change interface-buttons to english! It’s a lot of trial-and-error for us internationasl :))

  ReplyDelete
 70. This is such as wonderful post! It's so inspiring to see that life is not always picture perfect. Thank you for showing this side of your life too.

  ReplyDelete
 71. Love this post! Love your home. :-)

  ReplyDelete
 72. Ihan mahtavaa, kiitos tästä postauksesta! :) Jospa rohkenisin minäkin nyt julkaisemaan kaaoskuvia. :)

  ReplyDelete
 73. Anonymous11/02/2011

  *Syvä (helpotuksen) huokaus* Stressihän tässä tulee kun aina vain näkee täydellisiä koteja ja itse elää keskellä muuttoa, remonttia, sotkua, likaa....Kiitos tästä, pelasti koko syksyn!

  ReplyDelete
 74. Yes, meillä kans. Mies just kiros että on uus talo ja hienot avokeittiöt ja sotkua piisaa, onneks siis muiilakin, keillä on uus ja moderni köökki ;)!

  ReplyDelete
 75. He he absolutely fabulous - it's for sure five lovely pigs who live in your house.
  But gisp!! May I ask where you have that wonderful white and grey bedsheet from? It's the one with the ikan patten, can't take my eyes out of that.
  /sine

  ReplyDelete
 76. sine: Do you mean this: http://weekdaycarnival.blogspot.com/2011/09/makuuhuoneemme-ilme-muuttui-kun-sanky.html

  here are some info about that duvet cover.

  ReplyDelete
 77. I LOVE this post....thank you for being honest and showing what normal life is like. Nice to see not everyone in blog land lives in a magazine ALL the time.

  ReplyDelete
 78. Mistä tuollaisen, juuri tuollaisen, puisen parkkitalon löytäisi? Pojille joulupakettiin... Kiitos tästä postauksesta :)

  ReplyDelete
 79. I love these photos. Thank you for making me feel "normal" again :)

  ReplyDelete
 80. Anonymous11/06/2011

  Parasta mitä olen nähnyt blogeissa. Nyt ollaan kiinni aidoissa asioissa!

  Tänks!

  ReplyDelete
 81. As everybody else who commented before I am just in love with the feeling of "feeling Normal"! The moment I set in front of the computer today I was just frustrated with not being able to keep things around me tidy enough. Not good enough. And now I feel good again, this pictures rescued the smile back on my face! thanks! :D

  ReplyDelete
 82. ha ha it's still so cute and the lighting in those photographs is incredible!
  love love
  hello sandwich
  xoxo

  ReplyDelete
 83. Anonymous1/23/2012

  Hi,
  Where do i get my hands on this bed??

  Kind regards

  ReplyDelete
 84. Anonymous2/21/2012

  ahaha thank you so much for this post!! I was looking at your neet beautiful and tidy appartment photos and i was like... ARE THEY EVEN HUMAN. DO THEY LIVE OR ARE THEY ROBOTS.
  haha
  xx
  Sophie

  ReplyDelete
 85. Hi! I know this is an old post, but I just wanted to say Hello and that I love your blog. I just discovered it a few days ago and have been visiting lots:) It's wonderful to see your home when it's tidy AND when it's "lived in" it's beautiful both ways! Love from Los Angeles

  ReplyDelete
 86. A very old post but such a good one! Thanks for sharing your everyday :)

  ReplyDelete