Diy

Meinasin tilata fermlivingin muistitaulun, mutta se tyssäsi hintaan. Niinpä kun tänään kävin tarjoustalossa ja vastaa tuli muistitaulu, kaappasin sen mukaan ja päätin hiukan tuunata. Koska levy ei ollut kokonaan korkista niin reunojen maalaus ei tullut kuuloonkaan vaan näppäränä otin paperiteipit esiin ja siistin reunat sillä. Nyt kelpaa laittaa taas toimisto nurkkaa siistiksi.

I found this noteboard from local market and desided to do a little diy project. I had dreamed about that ferm livings noteboard, but I thougt it was a bit too expencive, so I did my own. I finished those edges with masking tape because the material was not good enough for painting.

5 comments:

 1. What a cool blog! So glad I found my way here! Love DIY projects! Will be back soon!

  erika

  ReplyDelete
 2. Heh, olen tehnyt ihan saman jutun! :) Ja harmittelin, ettei korkki ole yhtä paksua kuin ferm livingin taulu näyttää olevan. Ehkäpä laitan taustalle joskus vanerin kunhan jaksan sahailla.

  ReplyDelete
 3. Anonymous9/29/2011

  Hei!

  Tykästyin blogiisi ja lukaisinkin sen yhdeltä istumalta läpi! Tiedustelisin vaan sitä että tuleekos tuonne nettikauppaan lähiaikoina nuita 'Happy garland' - koristenauhoja?

  - Minttu

  ReplyDelete
 4. Anonymous9/29/2011

  Hei!

  Tykästyin blogiisi ja luinkin sen yhdeltä istumalta läpi! Kyselisin vain sitä että tuleekos nuita 'Happy garland' - koristenauhoja lähiaikoina lisää nettikauppaan?

  Minttu

  ReplyDelete
 5. Erika: Thank you and welcome back soon:))
  Karoliina: Samoin:( Hyvä idea tuo vaneri!
  Minttu: Kiva kulla, kiitos! Nyt ei nauhoja kyllä lähiaikoina tule ja on matskut lopussa. Jospa tuolta kaupasta tulisi alen myötä hiukan pätäkkää uusia materiaaleja varten niin sitten. Nyt ensin kerään kolikoita tulevia uusia julisteita ja kortteja varten:))

  ReplyDelete