Kesäloma

Nyt alkoi kesäloma! Ja tuli niin tarpeeseen. Susannan ja minun kirja projektikin on jo vihdoin toimitettu painoon ja puolitoistavuotta kestänyt projekti saatu päätökseen. Ok niminen tee-se-itse kirjamme ilmestyy 26.8.2013!  Siitä vielä lähempänä lisää ja nyt rannalle! Mahtavaa viikonloppua kaikille!

Finally it started! My summer holiday. I so need this. Also my book project with Susanna has come to an point where we can soon hold it in our hands! OK- book will be published on 26.8.2013 in Finnish.
More about that in August. Now to the beach! Have a great weekend!!!

NEW POSTERS FROM KRISTINA KROGH



Aika tuottelias on tuo Kristina Krogh. Nyt jo uusia julisteita pukkaa ja niin hienot on kuvatkin! Meikäläisen unelma valaisinkin päässyt kuviin. Tykkään! Tästä kauppaan!

I really love the styling in the pictures! Limited edition of new posters by Kristina Krogh are now available at her shop.

MALVA



Vaikka pidinkin tummanvihreistä seinistämme paljon, niin valoisasta kodista pidän enemmän. Siksi heitimme vihreälle seinälle hyvästit ja toivotimme kesän olohuoneeseemme. Uusi sävy joka mielessäni siinteli oli likainen vanha roosa johon on tipahtanut tilka laventelia ja paljon valkoista.  No jos ei ihan niin ainakin melkein onnistuttiin oikeanlainen sävy saalistamaan.
Vihreän seinän muistoa kunnioittakoon tuo Muuton tyyny ja olkoon se täst edes ainoa tummanvihreä läikkä olohuoneessamme. Jopa sohvammekin erottuu edukseen vaaleanpunaisen seinän edessä.

New colour in our livingroom. 


Sohva- Adea Wilhelm
 

THISISPAPER





Tämän ihanan pienen Thisispaper Shop kaupan tuotteet ovat yhtä kauniita, koruttomia ja maanläheisiä kuin heidän kuvansa. Yksinkertainen on kaunista. Kesälomaan vielä reilu viikko. Toivon että lomallani saavutan tuon kuvista välittyvän hetkessä elon ja kiireettömyyden.  

Thisispaper Shop´s  products are as beautiful, raw and warm like their pictures.  I hope that I will reach the same peaceful and leisure moments on my summer holiday. Simple is beautiful. 




Photos by Julia Kubisty

MELKEIN JUHANNUS







Kuinka monta sisustusbloggaajaa tarvitaan vaihtamaan hehkulamppu? 17. Ja hekään eivät osaa päättää minkälainen ja muotoinen polttimo valaisimeen laitettaisiin. Vai mitä Maria ;) 

Viikonloppuna samanlainen röykkiö karisti itsestään kaupungin tomut ja körötteli maalaismaisemaan Vihreään Taloon. Aurinkoisen kesäpäivän viettoon meidät oli kotiinsa kutsunut Vihreän talon emäntä, Annika. Tarjolla oli hyvää ruokaa ja seuraa. (siis todella hyvää) Illan aikana pidettiin arvontoja sekä bingo ja loppuillan kruunasi mustan saunan pehmeät löylyt.  Kiitokset kaikille ja "otetaan" pian uudestaan!

Ja jos jotakuta kiinnostaa mitä ihanaa tuolla söimme, niin jaan retiisisalaatin ja sitruunaisen uunilohen reseptit lisäkuvineen  ruokablogini puolella. Klick!

We had the most wondeful blog meeting at this weekend!!  Good company, food and sauna! Hope we will meet soon again! Recipes you can find from here Urbaani Lusikka.