WHAT ARE LITTLE BOYS MADE OF?


Mistä on pienet pojat tehty? Etanoista sammakoista koiranhännän tupsukoista. Niistä on pienet pojat tehty.

What are little boys made of? Snips and snails, and puppy dogs tails. That´s what little boys are made of!


WHITE BOXES

Kun lapset kasvaa niin kasvaa myös säilytystilan tarve. Meillä oli jo ennestään kylpyhuoneeseemme tehty vastaavanlainen kaappilokerikko ja koska se oli osoittautunut käteväksi niin teimme samanlaisen lastenhuoneeseen. Nyt mahtuvat vaatteet, kirjat ja lelut omille paikoilleen. Kaappeihin jäi niin rutkasti tilaa että yläkaapit täytin liinavaatteilla. Käytimme kokonaisuuteen erikokoisia 35cm syviä ikean keittiönkaappeja. Ovet olisi vielä tarkoitus sävyttää erivärisiksi teipaten tai spraymaalaamalla, mutta menevät toistaiseksi ihan kivasti valkoisinakin.

We needed desperately more cabin space for our kids so we desided to do similar cabin huddle like we have in our bathroom. We used 35cm deep ikeas kitchencabins for this. Now all clothes, toys and books have their own places. I think I will colour those doors with tape or spray, but for now those are just fine in white too.


KIITOS /// THANK YOU /// TACK

Viikko ihmetelty, levätty ja taas ihmetelty. Kunhan kerkiän niin nakutan tuon plakaatin työhuoneeni seinälle. Minnekkään en ole täältä karannut, välillä on vain hyvä ottaa etäisyyttä ja tarkastella omiakin tuotoksiaan eri perspektiivistä, jotta voi taas palata uudella innolla asioiden pariin. Ja jos täällä toisinaan olisikin hiljaista niin meikäläisen instagramia voipi seurata vaikka täältä.  Tunnelmapaloja gaalasta sekä muutama haastattelu löytyy täältä. Suuret kiitokset vielä kaikille äänestäjille!!

Last week there was these Gloria magazines blog awards and guess what? I won the first prize in the most beautiful interior blog category! The readers choice was Kotipalapeli blog and the Best Interior prize went to Parolanasema. Now I have been taking a little break from all and rested. But if you think it is too quiet in here you can always check my instagram.