Pillow covers.

Jotta tyynysota olisi muutakin kuin höyheniä....heh.  www.rkdesign.bigcartel.com
Pillow covers from  www.rkdesign.bigcartel.com

RK Design oven gloves.

Tänään täytyy leipoa ja testata uusia patakintaita. Niistä tuli ihanat!
Today I have to bake and test my new oven gloves. They turned out so fab!

  

Lego - Star Wars III


Tämä päivä on sujunut näperellen. Meille tarjottiin Star Wars legoja ja sehän sopi meille kuin nenä päähän. Meillä nimittäin asuu kaksi Luukas Kai Valtteria:) Paketti tuli sopivasti syntymäpäivien kynnyksellä ja koko iltapäivä on sujunut yllättävän rauhallisesti, sillä sen verran monta osaa on pikku insinööreillä koottavana. Täytyykin laittaa ohjeet hyvään talteen:)

We had this opportunity to have these star wars III legos and  that was better than okey, because we have these two Lukas Kaj Walter ;) living in here. And our older son is turning four in this month so now he had an early birthday present. It´s so quiet in here now... must take a while until they are ready:) He is so exited and can´t wait to play with it.

Susanna and KristiinaVasta nyt huomasin että kalenterini oli päässyt Deko lehden sivuille. Ja Vau!! miten tyyllikkääseen kuvaan! Susanna ja Kristiina ne osaavat! Minä lisäsin vähän kolmioita mukaan :)


I just noticed that my calendar was in deko magazine:) Go Susanna and Kristiina! Thank you!

Kuvat/Photos: Kristiina Kurronen  for Deko
Stailaus/Styling: Susanna Vento / Deko 
Third geometric picture by me:)


  
Paikalla on myytävänä tauluja, julisteita, korteja, tarroja, leikkulautoja, koruja, säilytyspusseja, laukkuja, vaatteita, keppihevosia,  jne...... Muista varata päivä kalenteriin :) Tervetuloa!

edit: Nilsiänkatu sijaitsee Vallilassa Helsingissä:)

Man on the Moon


Für Neil on nyt kaupassa odottamassa uutta kotiaan:)
Für Neil is now in my shop waiting for his new home:)

Rk Design in Rescidense:)

Uusimmassa Residence lehden numerossa oli muutama koruni. Jei!
Some of my jewelry in newest number of Residence. Happyyy!!!!!

What a Week

Toissa viikko meni sairaalassa pienen keuhkokuume potilaan kanssa ja omat hommat jäivät toiselle sijalle.  Sairaalat ovat kyllä todella pitkäveteisiä paikkoja ja kun tietokoneen laturin piuhakin sanoi  itsensä irti niin lapsen viihdyttäminen ilman lempi lastenohjelmia oli välillä hiukan haastavaa.  Olihan siellä leluja, mutta pienikin rehkiminen sai aikaan hengenahdistusta ja siksi suurin osa ajasta meni makoiluna. Taitaa olla ihan laskelmoitu juttu että macbookin laturit vetävät herneen nenään vuoden välein. Tällä viikolla ehdin onneksi piipahtaa Tampereella Jonnan luona. Siellä kuvattiin uutta tulevaa TV sarjaa Blogistania. Puhuimme mm. säilytysratkaisuista ja taisin sen verran saada suutani jännitykseltä auki että kannattaisi harkita hankintojaan punniten niiden käytännöllisyyttä, tarpeellisuutta ja kokonaisuutta. Omalle työhuoneelle olen joutunut miettimään juurikin näitä asioita. Tilaa on niukasti, mutta en ole tahtonut kaikkia työkaluja ym. rojuja näkyville. Siksi vaaleahko ja yhtenäinen linja laatikoiden ja huonekalujen suhteen (toisten mielestä ehkä kliinistä) mielestäni rauhoittaa tilaa vaikka välillä hyllyistä pursuaisi monen kokoisia pahviputkia tai välillä työpöytä olisi kuin pommin jäljiltä. Selkeälinjaiset tavarat ovat myös ajattomia sekä tyyliikkäitä ja näin ollen kestävät aikaa ja niitä voi käyttää moneen tarkoitukseen.  Mitä te olette mieltä? Ostatteko te jotain miettimättä kuinka se istuu kodin tai  työhuoneen yleisilmeeseen? Teettekö väliaikaisia hankintoja odottamatta että se oikea tulee kohdalle?

It´s been a very busy two weeks. My boy had a pneumonia and we spend most of the time in hospital. Now he is fine. I also did a little trip to Tampere. I went to Jonnas place where they were making a new  tv program, Blogistania, which presents Finnish bloggers. I hope I said something that makes sense even I was very nervous. Now I´m just trying to get my office ready and start working again.